אני התקשרתי היום לערוץ ...

אני התקשרתי היום לערוץ ...

התקשרתי וענו לי אולפני מימד ....העברתי מסר מאוד תקיף למי שדיברתי איתו ......בכל מקרה ערוץ המוסיקה יעבוד יום ראשון ואז אפשר לדבר עם המערכת עצמה ולהתלונן על כך שהורידו את הקליפים שלה במס-037661111..מי שדיברתי איתו אמר שהורדת הקליפים תלוי בעורך הפלייליסט ..שלא הבנתי מיזה עכשיו עדיין יואב קוטנר ? בכל מקרה העברתי למרכזייה מסר ואני מקווה שיעבירו אותו יום ראשון לערוץ עצמו ...גם כתבתי מייל אם זה עוזר במשהו ... כמה שיותר להתלונן וכמה שיותר מיילים יותר טוב ...הערוץ יבין שהוא ויתר על משהו גדול ואני מאוד מקווה שהוא יצטער על כך ויחזור על ארבע לדנה אמן ואמן ואם לא שיקפצו לדנה אי אפשר להעלים את דנה אם כל הכבוד לערוץ 24 היא זמרת של 15 שנה ויש לה הרבה כוח וערוץ מסכן כזה לא יכול להשפיע על סדר גודל של כזאת זמרת גדולה ........זהו הוצאתי את כל מה שהצתבר לי על הלב במייל ששלחתי ובפנייה בטלפון מקווה שיחזירו את הקליפים במהרה .....שבת שלום לכולם !!

אתם רואים הנזיפות כן עזרו

וששולה מציקולה אמרה ממקור מוסמך שהיא יודעת שהד ארצי פתח חזית נגד ערוץ 24 מעניין מאוד שפחות מ24 שעות החזירו את דנה למשבצת הנכונה,ומעניין שדנה היא במקום הראשון כל הכבוד לך מעיין בוקאי גם אני שלחתי מלא איימלים כל הכבוד לפורום שעושה עבודה יפה

../images/Emo34.gifמצעד הקוקסינליות

את מעיין בוקאי הזמרת? מה את עושה פה?יההההההההה כל הכבוד לך אני חולה עליך מתה מתה מתה בואי תני לי חיבוק לאוחצ'ה מרימה

בדיוק.....אבל עדיף יום ראשון להתקשר ..

כי עכשיו עונה לך שם נציג שירות של האולפנים שם..תתקשר יום ראשון ותפנה שם לערוץ 24...

ברור שיום ראשון!

ואני הולך להרים הפגנה נגד הערוץ!!!!!!!!אני הולך לעביר את המספר שלהם בין כל החבר'ה ולהפציץ אותם בשיחות!חבל!!!!!!!!יואבי לא יודעת עם מי הוא מתעסקת!חבבבללל!!הרבההההה חבל!

ציפור וציפור ניפגשת נכון

ציפור קטנה וחמודה לחשה לי שערוץ 24 עדיין נימצא בשוק אחרי כל התגובות והנזיפות שנישלחו מכל עבר.על איך שהיתנהל הטקס בצורה הכי רדודה והכי שקופה שכל הטקס היה מכור שערוץ 24 הפיק ערב שכולו שיעמום כאילו היה באחד המקלטים שבצפון ביום התקפת קטיושות,הכוונה ניזרקו לכיוון דנה אינטרנשיונל.יש מקורות שעדיין מחכים לתשובות על אופן ההתנהלות של כל הערב איך זמרת כמו דנה אינטרנשיונל עים הלהיטים הכי מושמעים "לב בוי" ו"סרט הודי" לא עוברים את הפנאל וניזרקים החוצה כלא היו.ואיך יואב קוטנר מחליט לתת פרס שני לשרית חדד כפרס ניחום מה פיתאום להסיר את דנה מרשימת הזמרים הכי מושמעים שבעם הם שמהווים קול גבוהה ורייטינג לערוץ 24 ישנם אמירות סוטרות אחת לשניה ועל כך ערוץ 24 צריך לתת את החשבון ולהחזיר אמון לצופים ולכל האומנים יואב קוטנר יצא מערוץ 24 שהוא משאיר מאחוריו ערוץ פגוע ומצולק ויקח עוד הרבה זמן לערוץ 24 לתקן את הטעויות,יש אנשים שישלמו את המחיר והכוונה היא ליואב קוטנר. לכן ערוץ 24 מיהר להחזיר את דנה וכבודה למישבצת הראויה לה .וזאת ק ההתחלה

אני המאושרת באדם !!

סוף סוף שיבינו איזה טעות הם עשו יאאלה שיחזירו את דנה לערוץ ביג טיים ג'וב !

../images/Emo24.gifאנשים מודעים ולא טיפשים

על כל איימל שנישלח מהפורום לערוץ 24 נישלחים עוד עשר נוספים על כל שיחת טלפון שנעשת מהפורום עוד 20 איש מצלצלים ונוזפים.סוף סוף הבינו שדנה היא כח ולא סתם דנה היא דיווה מתי ידעו בארץ מזאת דיווה,לאחר שדנה זכתה באירוויזיון עם השיר דיווה כל זמרת שניה בארץ רודפת אחרי התואר דיווה ,דיווה זה לא רק לעמוד בקסריה או בהכל התרבות,דייוה זה עיניין של כבוד ודנה היא החותמת האמיתית לתואר דיווה למה ששרית חדד מופיעה בחול מעמידים לה צי של שומרי ראש ולימוזינות? או ריטה? היחידה זאת רק דנה אינטרנשיונל שזכתה לתענוגות והכבוד האלו ,כמו שבאמת נותנים לדיווה איתית..

מיקמיק הינה האימייל שלהם :

[email protected] ותבקש שיעבירו את המכתב שלך למחקת פניות הציבור, גם אני שלחתי מכתב
.

m o r a m i r

New member
תמיד שדנה עולה להופיעה....

מציגים אותה ככה: קבלו את הדיווה הבינלאומית האחת והיחידה דנה אינטרנשיונל!!! את מי עוד מקבלים ככה בארץ....איזו זמרת?! רק דנההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה