אני ה-מ-ו-מ-ה!

לילית3

New member
אני ה-מ-ו-מ-ה!

לא ידעתי שכל כך הרבה אנשים קוראים את טרי פראצ´ט, האמת שבזמן האחרון אני כבר לא עוקבת אחרי הספרים החדשים - אשמח לשמוע עידכונים
בכל אופן תרועת מוות הוא עד עכשיו הספר המועדף עלי.

ganooov

New member
אני אהיה בהלם אם מישו

יגיד לי שהוא מכיר ואוהב את להקת LIVE, אבל טרי פראצ´ט??!! למה לא?

מה?

נדיר כמו למצוא אנשימים ששומעים את ווירד אל יענקוביץ´ ומעריצים את האיש הכי גאון על הפלנמטה.. אבל בכל זאת.. בשורות טובות זה הספר הכי טוב של כל הזמנים... אני משוכנע שלא קראת אותו.. אחרת לא היית כותבת את מה שכתבת... מאגנה, כתב, בע"מ

Death of Rats

New member
מסתבר שכן ../images/Emo123.gif.

בכל אופן, אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (ואני יכולה להמשיך ככה...) ממליצה לך לקרוא אותו. ספר גאוני, הספר הכי מצחיק שקראתי וגם הכי חכם. לדעתי הוא יותר טוב מסדרת עולם הדיסק. לדעתי הוא יותר טוב מכל ספר, למען האמת...

DviRincewind

New member
טוב, אז...

כנראה שאני אצטרך לאסוף אותו בביקור הבא שלי בסטימצקי...

לא!! לא סטימצקי!!

יקרניזציה!! לך לצומת ספרים.. יותר זול שם ויש הנחה... ד"א.. בשורות טובות זה לא בהוצאת כינרת אם אתה כבר מחפש.. זה ספר שחור שלא דומה לשום ספר אחר של פראצ´ט.. בהוצאת ... "אופוס" , נוראי.. לפחות הוא בגודל של הספרים הרגילים והוא לא יראה חריג מי יודע מה על המדף ליד סגרת עולם הדיסק... בברכת קנייה זולה, מאגנה מאגנה, בשורות טובות , בע"מ

DviRincewind

New member
אויש, חמודה, תירגעי

אני לא הולך לקנות שום בשורות טובות! אני קונה רק את Good Omens! או כמו שאומרים- ENGLISH ROCKS! כל הספרים באנגלית עולים כמדומני 50 מרשרשים, לא?

אם אכפת לך מהמרשרשים,

אתה יכול להוריד בחינם באינטרנט (זה אומנם בא בלי מגע כריכה וריח של דפים, אבל זה הדיל מותק) אתה יודע מה, אל תטרח להוריד מהאינטרנט. יש לי את הקובץ, אם אתה מעוניין. ___________________ גם אני מכיר את IC4

DviRincewind

New member
האמת שיש לי ספרים שלו במחשב...

אבל אני לא נוגע בהם! אין, אין תחליף לספר אמיתי, שאפשר לקפל, לסמן, לכתוב בתחילת הספר את התאריך שבו התחלתי וסיימתי לקרוא...

N a a t z

New member
אנשים...../images/Emo181.gif

את הדיונים האלה במסרים... לא בפורום...

Kodachi

New member
לא קראת את Good Omens?

שתדבק לשונך לחיכך and all the rest of that how do you do. אני חושב שאני לא אהיה יותר מידי לא מדוייק אם אומר שזה הספר הכי טוב שיצא לפראצ´ט אי פעם מהידיים.

DviRincewind

New member
טוב, אני אלך לעמוד בפינה ../images/Emo9.gif

ואם כבר מדברים על הספר הזה- אף פעם לא הבנתי איך שני סופרים יכולים לכתוב ספר אחד. מה הם עושים? כל אחד פרק? כל אחד מילה? מה?

Death of Rats

New member
מנסיון:

אני כותבת הרבה פאנפיקים עם אנשים (
). בכל הפעמים אצלי זה היה: מסכימים על עלילה כללית ביחד, וכל אחת כותבת כמה שבא לה עדג שמתייבש המאגר ואז מפסיקה וממשיכה אחר כך. וחוץ מזה, יש בבשורות טובות כמה קטעים שהם באופן די ברור של גיימן. הקטע עם התולעים והמרכזניות, למשל, הוא מאוד מאוד לא מתאים לפראצ´ט...

*קליאו*

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif

המפ, את צודקת, כמובן.

DviRincewind

New member
לא ממש הבנתי, אבל...

מצד שני, יש הרבה דברים שאני לא מבין... בכל אופן אני אקרא אותו ASAP ואדווח לכם אח"כ אם אני מצטרף למועדון מעריצי Good Omens. אבל קודם כל אני צריך לסיים את Johnny and the bomb (אני מקווה שהוא יהיה יותר טוב מ-Johnny and the dead שהיה אכזבה קלה יחסית ל-Only you can save mankind). טוב, לפחות קירסטי חזרה בספר הזה, זו נחמה כלשהי בינתיים.

Death of Rats

New member
כי לא כתבתי ברור ../images/Emo9.gif

מסכמים עלילה כללית. אני כותבת משהו עד שנמאס לי ואז שולחת למי שאני כותבת איתו, שכותב עד שנמאס לו וכך הלאה וכך הלאה.

למעלה