אני ואחי

אני ואחי

יש לי אח שקטן ממני בשנה ואנחנו לא מסתדרים בכלל. אחי הוא קצת בעייתי הוא לא הכי אינטילגנט (וזו במילה עדינה) הוא לא מבין כל מה שמסבירים לו. ולפעמים זה יוצר הרבה ויכוחים. הכי הוא אוהב זה להתווכח איתי, ולרדת עלי. אבל מה שמצחיק שאין אפילו הגיון בדברים שהוא אומר... באיזו שבת לפני שבועיים רבנו ריב ממש ענקי... הוא מביא אותי להתפרצויות שאני לא מכירה את עצמי ואפילו מפחידה... ותמיד אחרי כאלו ריבים אני אומרת שזהו מבחינתי אנחנו לא נדבר יותר ושאני לא מכירה בו כאח שלי. ואז... ממש לפני ערב ראש השנה הוא נכנס אלי לחדר, עם ערכה שבה יש נרות, מבער, קטורת ליצירת אווירה נעימה ואמר לי: "בגלל שגרמתי לך לאי נעימות, אז הבאתי לך את זה, כדי שיהיה לך נעים" ובגלל שנורא הופתעתי מהמשחק מילים (באמת שזה גבוה בשבילו) סלחתי, היה בזה משהו משעשע ומפתיע. ואני ממש שמחה שמצאתי פורום מתאים לשתף בסיפור. לא ידעתי שקיים פורום כזה, אבל אני מניחה שעם הזמן אפשר למצוא פורום לכל דבר.

ברוכה הבאה. בני כמה אתם?

ואולי הוא באמת מנסה להיות נחמד אלייך. מהדברים שלך נראה שאת לא מעריכה אותו במיוחד וחבל. אם הוא טיפוס מתווכח, מצאי דרך למנוע את הויכוחי הללו - לפני שאת מכריזה שאת לא מכירה בו כאח.

אני בת 23 הוא בן 22

הוא מתערב בחיים של אנשים עד כדי פרטים קטנים ומעצבנים. הוא אומר לנו מה לעשות כל הזמן דורש מאמא שלי לבשל לו דברים מיוחדים. מעיר על כל דבר, צוחק עלינו. ומדבר הרבה שטויות בעיקר. הדרך היחידה להימנע מויכוחים זה להתעלם. אבל זה לא תמיד מצליח. כי כשהוא מזכיר בשולחן שבת דברים מביכים שהוא יודע עליך ולא אמור להגיד בקול רם. אז זה שובר...

ושניכם עוד גרים בבית?

תראי, שניכם כבר בוגרים וכל אחד כבר בעל אישיות משלו. את יכולה להחליט שאת מקבלת את זה או לא. איך ההורים שלך מתייחסים להתנהגות שלו?

אני לא מבינה מה כל כך מוזר

בזה שאנחנו עדיין גרים עם ההורים. היום אפשר למצוא הרבה גרים בבית עד גיל מאוחר... ההורים שלי גם תומכים בהתעלמות. אבל לפעמים כשהוא ממש מגזים אז הם גם מתפרצים. זה מגיע לרמות כאלה שהוא מתייחס אליהם כמו אל פועלים שלו. ויש גבול לכל תעלול...

לא אמרתי שזה מוזר, לא יודעת למה

חשבת ככה - פשוט שאלתי כדי לבסס את תשובתי. בגיל שלו ההורים שלכם יכולים להראות לו את הדלת- הוא בוגר ויכול לעמוד ברשות עצמו , זה לא שהוא ילד קטן וחסר אונים. אני מסכימה איתך שיש גבול להתנהגות כפי שאת מתארת אותה.

חח את מזכירה...

את יודעת מה?אני קוראת תהודעה שלך ואני נזכרת באחי גם לי יש תבעיה שלך אבל האח הזה גדול ממני בשנה (שלך ההפך) הם כאלא מעצבנים הבנים האלא אמ...סורי לא כולם יש ויש במיוחד האחיםש..חיבים להתערב בכל דבר שזז זו מחלה...אגב אהבתי תקטע שהוא נגש אליך בכניסת החג משו...

אההה

אז יש לך אחים שאת אוהבת....אממ אני אוהבת את כל האחיםשלי אבל זה שמתערב לי בחיים קצת מעצבן

למעלה