אני וארוסתי עוברים לחו"ל

babadom

New member
אני וארוסתי עוברים לחו"ל

אני וארוסתי עוברים לחו"ל, לי יש אזרחות אמריקאית, ולה יש ויזה תייר. מה הדרך המהירה ביותר לקבל אזרחות אמריקאית עבורה/ גרין קארד, אם עדיף להתחתן בארץ, או ניו-יורק. כמה זמן לוקח התהליך? ומה עלינו לעשות בשני המקרים?

doronf65

New member
מנהל
תשובות

איפה תתחתנו לא משנה, תלוי מה נוח לכם. שלטונות ההגירה יקבלו כל חתונה. אפשר לקבל רק גרין קארד, לא אזרחות. לאחר 3 שנים, היא תוכל לבקש אזרחות.| הדרך המהירה ביותר לקבלת גרין קארד היא אם תעברו את תהליך הוצאתו בארץ. באירגון נכון זה ייקח כ- 3-6 חודשים, לעומת כשנתיים מתוך ארה"ב. אם מתאים לכם, אפשר להרחיב. דורון

saritoosh22

New member
תתחתנו איפה שנוח לכם

מה שצריך לעניין אתכם, זה איפה לעבור את תהליך הוצאת הגרין קארד. אני עברתי את התהליך בארה"ב ותוך שלושה חודשים היה לי אישור עבודה ו SSN. אני מכירה כאן מישהי שאצלה התהליך ארך חצי שנה בארה"ב. נראה לי שמדובר פחות או יותר באותו פרק זמן כאן ובישראל. אצלנו מה שהכריע את הכף, להגשת מסמכים בארה"ב ולא בישראל, הייתה העובדה ששנינו פוטרנו מהעבודה (באותו שבוע) והחלטנו שזהו, מרמים עוגן ולא רצינו להתעכב בארץ דקה מיותרת.

who knows1

New member
מהנסיון שלי

אנחנו עשינו את אותו התהליך בארץ לקח 3 חודשים עד שהוזמנו לרעיון ביום אחרי הרעיון טסנו לניו יורק ותוך שבוע בעלי קיבל את הגרין כארד שלו. לפי הבנתי בני יורק התהליך לוקח יותר זמן כי יש יותר אנשים שמבקשים גרין כארד. והתורים ענקיים. בארץ אתם צריכים לבקש את הטפסים המתאימים. להביא אישור מהמשטרה שאין לכם עבר פלילי, צריך תיק רפואי שאפשר לעשות בקופת חולים, אתם צריכים ספונסר באמריקה שימלא אפידויד, תעודת לידה של האזרח,סוסיאל סיכיורטי שזה המספר הזהות שלך באמריקה, ואתם צריכים את התעודת נישואים שלכם. אחרי שמלאתם את הטפסים המתאימים תלכו לקונסוליה ויקבעו לכם תאריך לראיון שבוא תביאו את כל המסכים המתאימים. זה לא צריך לקחת יותר מ 3 חודשים. קרך אגב אם אתם לא נשואים יש אפשרות לויזת ארוס אבל אני לא יודעת פרטים על זה. בהצלחה

אפרת ר

New member
התהליך בארץ קצר יותר

אני עושה את התהליך בארה"ב, לקח לי 5 חודשים לקבל אישור עבודה ואישור נסיעה, ומייד אח"כ גם קיבלתי ssn. את הראיון לגרין כארד יקח לפי מה שנראה פה עוד שנה אולי שנתיים. יש לנו חברים שנשואים כבר שנתיים חצי ורק עכשיו קיבלו את הגרין כארד. ההבדל הוא שאם עושים את התהליך מהארץ מקבלים את הגרין כארד ממש אחרי 3-6 חודשים, ופה זה לוקח שנים. בעיקרון אישור עבודה מקבלים בערך אחרי אותו זמן וזה לא ממש משנה אם זה לא גרין כארד כי אפשר לעשות הכל איתו...

למעלה