אני ואשתי רוצות לפגוש הורים/הורות

advagal

New member
אני ואשתי רוצות לפגוש הורים/הורות

הי, אני ואשתי מעונינות לפגוש הורים והורות, כהכנה לתוכניותינו להרות (אני קודם, כנראה), ולהקים משפחה. יש לנו חששות רבים, שאלות, והיינו שמחות לשמוע עצות, "נסיון-עבר", ועוד. אולי הפורום נפגש לאיזה מפגש או פיקניק או משהו בקרוב? אולי נוכל לשבת לקפה עם הורות באיזה ערב? נשמח מאד! תודה, אדוה וחן.

אז ככה:

אם יש לכן שאלות "עיוניות" - הפורום הזה הוא בדיוק המקום להעלות אותן. תתחילו לשאול - ואני מניחה שתופתעו... הכי מומלץ כמובן זה לעבור "התנסות" - ואני בטוחה שמפגש פנים אל פנים עם הילדותים שלנו - יפזר הרבה עננים מעל לבכן. מתוכננים לנו שני מפגשים קרובים: אחד - ארוחת צהריים שבתית אצל טוסברהינדא (טרם נקבע מועד). שני - טיול בירושליים בהדרכת אשא"א ב'. בקרוב אגב תתארח בפורום עו"ד אירית רוזנבלום מארגון "משפחה חדשה" - ונראה לי שגם היא תוכל לעזור לכן - מההיבט שלה. - "ברוכות הבאות"- כבר אמרתי?

ציבונה

New member
מפגש אצל טוסברהינדא?

למה לא מספרים לי שום דבר? וברוכות הבאות
תשאלו כל שעל ליבכן נשמח לענות.

מפגש אצל טוסברהינדא?

ניחא לך לא מספרים שומדבר, אבל מה איתי?
בכל מקרה, אם כבר אז כבר, ולמרות שיכולות ההפקה שלי מוגבלות עד כדי גיחוך, והתבשילים דהמפגש הקודם (ווייי, ממש מזמן זה היה) לא מבין ידי יצאו, ואם אתם לוקחותים עליכותים את הסיכון, אז למה לא, בעצם? אבל לא בשבת הקרובה (כבר תכניות אחרות) ולא בזו שאחריה (הילדים לא אצלי). אז מה? בשבת שבעוד שבועיים וחצי?

ציבונה

New member
דווקא השבת אנחנו בחיפה אצל הסבים

והסבתות. אבל עוד שבועיים וחצי גם יכול להסתדר.

advagal

New member
תודה! :) :eek:)

תודה ערבה! לא רק שאלות עיוניות, אלא לשמוע את החוויה הרגשית, ההשפעה על זוגיות, השיקולים, ההרגשה בשנה של הלידה, שאחריה, ההתמודדות עם הלחצים, כאלה מן דברים. נשמח לבוא למפגש קרוב או טיול עם הילדים - יש משו בסופ"ש הקרוב? (אחריו אני כשבועיים בחו"ל... :( :( ). יש פרטים? אדוה (וחן).

colourful

New member
אפשר לייצר...

אם יש הענות. (אמרה זותי שעוד אין לה ילדים בנתיים...) וברוכות הבאות
אדוה וחן!

colourful

New member
התכוונתי

לייצר מפגש... (פתאום זה נראה לי לא ברור אז מבהירה)

אולי...

פשוט לקום ולעשות. ללא שאלות. ללא תהיות. ללא שיקולים. פשוט לעשות. כי ככה זה צריך להיות?

advagal

New member
כותבת אימייל עכשו. אז יש משו השבת?

אם כן, למי להתקשר? אדוה

למעלה