אני ואתה ביחד

F a d i

New member
אני ואתה ביחד

לכל אלה שעדיין יודעים מה זה חבר... EGW KI ESI MAZI אלקינוס יואנידיס ותזימיס פאנוסיס אני ואתה ביחד,אני ואתה ביחד כשהמזל שלך לא יהיה איתך יותר ואתה הרחק ממיטתך החמה אז זכור מה שאתה יודע אני ואתה ביחד,אני ואתה ביחד הקשיים שלך הם גם שלי וליבי פועם בשביל שנינו שני חברים עם נפש אחת אני ואתה ביחד,אני ואתה ביחד אם אתה רוצה,אתה יכול למצוא חברים חכמים יותר שיהיו גדולים ויותר חזקים,אתה יכול אבל שתדע את אהבתי איש לא יתן אותה,חבר וככל שיעברו ויחלפו השנים גם החברות שלנו תישאר מאה זה כתוב גורלנו משותף אני ואתה ביחד,אני ואתה ביחד

פאדי, יופי של שיר, מנדב מילים במקור

Εγώ κι εσύ μαζί Στίχοι: Τζίμης Πανούσης Μουσική: Τζίμης Πανούσης Πρώτη εκτέλεση: Αλκίνοος Ιωαννίδης & Τζίμης Πανούσης ( Ντουέτο ) Εγώ κι εσύ μαζί. Όταν η τύχη σου θα 'ναι φευγάτη, και συ μακρυά απ' το ζεστό σου κρεβάτι, Τότε θυμήσου τη χρυσή συμβουλή. Εγώ κι εσύ μαζί, Εγώ κι εσύ μαζί. Εγώ κι εσύ μαζί. Εγώ κι εσύ μαζί. Τα βασανά σου είναι και δικά μου, και για τους δυό μας χτυπάει η καρδιά μου, Δυο φιλαράκια με μια ψυχή, Εγώ κι εσύ μαζί, Εγώ κι εσύ μαζί. Μπορείς αν θες να βρεις πιο έξυπνους φίλους, Να 'ναι μεγάλοι και πιο δυνατοί. Μπορείς!!! Αλλά να ξέρεις τη δικιά μου αγάπη, δεν θα στη δώσει φιλαράκο κανείς. Κι όσο περνάνε και φεύγουν τα χρόνια, και η φιλία μας θα μένει αιώνια, Είναι γραπτό μας μοίρα κοινή... Εγώ κι εσύ μαζί! Εγώ κι εσύ μαζί! Εγώ κι εσύ μαζί...! EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI OTAN I TIXI SOU TA NAI FEVGANI KAI SI MAKRIA AP' TO ZESTO SOU KREVATI. TOTE TIMISU TI XRISI SIMBLOULI. EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI TA VASANA SOU EINAI KAI DIKA MOU KAI GIA TOUS DIO MAS XTIPAEI I KARDIA MOU. DIO FILARAKIA ME PIA PSIXI EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI. MPOREIS AN TES NA VREIS PIO EKSIPNOUS FILOUS NA NAI MEGALO KAI PIO DINATI. MPOREIS!!! ALLA NA KSERIS TI DIKIA MOU AGAPI DEN TA STI DOSEI FILARAKO KANEIS. KI OSO PERNANE KAI FEVGOUN TA XRONIA KAI I FILIA MAS TA MENEI AIONIA ENAI GRAPTO MAS MIRA KOINI EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI. EGO KI ESI MAZI EGO KI ESI MAZI.

למעלה