אני ואתה...

אני ואתה...

אורות הנר מפוזרים בחלל החדר החדר חשוך וברקע הלהבות מרצדות אני עומדת מולך , מביטה בך אתה ניצב מלפני מתאהב בי מחדש מלטפת אותך במבט שלי מחבקת אותך בעיניים שלי ואתה מזיז ראשך לאחור פולט אנחה מרגישה שאתה חסר מנוחה מעביר את ידך על גופי לומד להכיר אותי מניח אותי בעדינות על המיטה הרכה עושה איתי אהבה כל כך טהורה חושבת שאני נמצאת בגן עדן של הנאה אני ואתה ביחד מתמזגים לאחד הופכים להיות ישות אחת לבד אני ואתה ....

blue love

New member
את ואני...

מחפשים לגעת ...רוצים להרגיש... ומתפחת בד דקה מכסה את עיניך...את מושיטה ידייך לפנים ומחפשת... הנרות מפיצים אור עמום ...ואת כל כך רוצה לראות...כל כך רוצה למצא את הדרך לגעת בי...ואני כאילו משחק איתך...נותן לך להריח...וזז את מתקרבת...את כמעט לידי...ואני חומק ממך...ואז.. אני מאחורייך..את קוראת בשמי ואני לא עונה...אני מביט על צווארך החסוף ותחושת רעב ממלאת אותי... רוצה לאכול אותך!!!!!!!!!! blue

אתה ...

מחפשת אותך .. ואולי חיפשתי אותך כל החיים שלי מרגישה אותך כל כך קרוב אלי ,ממש בתוך הלב שלי צועקת לך שתשמע אותי אבל אתה לא שומע .. מבקשת ממך להסתכל עלי .. אבל אתה לא מביט מה אתה גורם לי לחוש, מה שאתה גורם לי להרגיש אתה מטריף את חושי , גורם לי לרצות עוד ועוד ועוד ועוד .... מי אתה , אביר חלומות מיסתורי שלי .. מי אתה ???

למעלה