אני ובעלי...

מילקי26

New member
אני ובעלי...

מקווה שמתאים לפורום , הולך להיות ארוך מלחמה!!! הוא מבחינתו תגידי לי ואני יעשה!!! וכשאני אומרכת לרוב הוא עושה על הצד הטוב ביותר!!! אני לא רוצה להיות שוטרת (באתי מבית בו אמא הייתה שוטרת, לא במקצוע אבל כן בחיים) אנחנו נשואים שנתיים עם ילד ראשון בן חודשיים (מניקה) אחרי חברות ארוכת שנים אבל גרים ביחד רק שנתיים (קצת אחרי החתונה). אנחנו בסוף שנות ה20 לחיינו בני אותו גיל. אם אני לא יגיד לו הוא לא יעשה כלום!! מצטערת אבל חייבת לספר גם את המגעיל!! בשירותים שערות שלו על האסלה לא ינקה! גם אם בתוך המים יש חום כי לא ניקו יומיים , לא ינקה , וגם לא אומר לי למה אני לא מנקה!! כלים בכיור מלא, יש כלב שמשיר הרבה שערות (זו התקופה) ואם לא מטאטאים פעם ביום מקסימום יומיים אוי ואבוי!! אם אני לא יגיד לו תתיחס לילד תדבר איתו או תשחק איתו הוא יעשה את זה לבד פעמיים ביום כל פעם 2 דק' ונשיקה 3 פעמים ביום וזהו. פעם אחת התעצבנתי ואמרתי לו שאם אני לא יגיד לו להחליף לילד או להתעסק איתו קצת הוא לא יעשה את זה אז הוא אמר לי אבל אני לא יודע מתי להחליף אמרתי לו אחרי כל ארוחה ובבוקר ובערב לפני השינה מאז הוא שואל איזה פעמיים ביום אם להחליף. עשיתי ניסוי שבועיים, כן , שבועיים לא נגעתי בבית לא לטאטא ולא לנקות והוא כלום עד שהתפוצצתי (רציתי לראות מתי זה יגעיל אותו) והפסקתי לדבר איתו כי השערות שלו בשירותים כבר הגעילו אותי ולא הבנתי איך לא מפריע לו. אחרי כמה ימים שאנחנו לא מדברים (ובהם לא הסברתי לו למה, כבר עשיתי את זה בעבר מספיק) הוא התחיל לבד לנקות - כלים שצברתי בכיור ולא ניקיתי שרותים, ריצפה , ספונז'ה , אבק , כביסה (כי גם את זה הפסקתי לעשות וכנראה כבר נגמרו לו התחתונים) הכל הוא עשה על הצד הטוב ביותר!! ולא אמרתי לו כלום. משמע הוא יודע בדיוק מה לעשות גם אם אני לא יגיד לו !!! אבל ברגע שאני יקח על עצמי שוב את האחריות לעשות הוא יפסיק שוב . מה עושים? למה הוא עושה ככה? אני מניקה וקשה לי גם ככה (כל שעתיים) הגוף שלי שבור! אגב יום אחד הוא ראה אותי מנקה את המרפסת שמש שלנו אחרי שכל החורף לא נגענו בה והייתה מלךאת חול ואת הפנלים במרפסת, על הברכיים, באמצע הפסקתי כדי להניק, חשבתי שהוא ימשיך אותי כשאני מניקה אבל הוא ישב על הספה אני הנקתי והמשכתי לנקות, בהמשך גם עשיתי את החלונות בבית והוא כלום!!! לא עזר ולא שאל אם אני צריכה עזרה (אני חושבת שזה מה ששבר את גב הגמל!!) יש לציין שלעצמו הוא נקי מאוד!!!! אבל לא איכפת לו שהבית לא יהיה פיקס כל הזמן, גם אני לא דורשת בית פיקס כל הזמן אלא רק ברמה שאני לא אתבייש לאחר אורחי פתע (אני לא מה"פולניות" בנושא הזה אפילו שגדלתי בבית כזה) מה עושים???

נעים מאוד- ג ב ר י ם !!!!!

אני אומרת..דבר ראשון לדבר איתו תגידי לו שזה מפריע לך במיוחד שיש לך גם ילד בין הידיים. אבל אם אמרת שהוא מבחינתו "תגידי ואעשה".. אז יאללה..את מכירה את הקהל שלך אז ככה תדברי אליהם.. פשוט תגידי אין מה לעשות. העיקר שהוא ייעשה. כי אם את מחכה שזה יגיע מרצונו..ושיום יבוא והוא יקום ויאמר "ווואיי איך מתאים לי עכשיו לשבת על ערימת כביסה" את חולמת.. קטן עלייך. פשוט תבקשי !! =] בהצלחה.. וד"ש לקטנצ'יק

ואי ואי ../images/Emo122.gif

לי היה חבר שהיה משתין מסביב לאסלה!!
מצד שני הוא היה היחיד שמנקה, מכבס ומבשל בבית... פיתרון שאני מציעה: להחליט על יום אחד בשבוע שמנקים ביחד.

מילקי26

New member
אין לו בעיה עם זה

אבל איך לא מגעיל אותו כשיש שערות (שלו) על האסלה יומיים ושעוד אדם שהוא אוהב וגר איתו צריך להשתמש באותה אסלה איפה הבושה??? (סליחה אם הגעלתי אתכם) ואיך זה שדווקא כשאני "ברוגז" הוא יודע בדיוק מה לעשות לכבס ולטאטא וספונז'ה וכלים והכל!! במלוא מובן המילה. למה לפני זה הוא לא ידע למה לחכות להתפוצצות? וזה לא שלא דיברנו על זה אף פעם וזה חדש לו!

לשאול איך זה לא מגעיל אותו

לא יוביל לשום מקום, מוחו של הגבר אפל ונסתר. :) יכול להיות שהוא מנקה כשאת ברוגז כדי לפייס אותך?

rabi101

New member
מה את עושה עניין

יש כאלה שאומרים להם ולא זזים. טוענים שהם לא בנויים לעבודות בית. אם הוא יכול לעשות הכל על הצד הטוב ביותר אז פשוט תפעילי אותו. אל תשכחי הוא לא עובד אצלך ולכן הוא לא יעשה בהתנדבות עבודות בית ששנואות על כולם ומאוסות. כולנו מתחמקים מעבודות אלו אף אחד מאיתנו לא עושה זאת מתוך תחביב אלא ככורח החיים. לכן תביני גם אותו הוא רואה מטלה נזכר בכורסא ומתיישב עליה. זה שכל הזמן יש שערות בשרותים ואת כביכול מאשימה אותו וטוענת שזה מגעיל זו שטות גמורה. תקני לך גליל נייר או מטליות חד פעמיות כאלה שימי לו בשרותים באיזה שהיא פינה ותסבירי לו שכל פעם שהוא נכנס לשרותים עליו לקרוע חתיכת מטלית ולנגב מיד כפי שהוא עושה עם נייר טואלט וכמו שהוא מוריד מים. מה אם הכלב הוא לא מגעיל שצריך להשקיע עבורו כל כך הרבה מאמץ ועבודה לנקות את הנשירה שלו. אם תתפטרי מהכלב החיים שלך יהיו טובים יותר נקיים יותר ויהיה לך הרבה פחות עבודה בבית. ופחות דרישות מבעלך. גם כלב עושה ריח רע בבית וצריך להוריד אותו מספר פעמים ביום מלכלך צריך לדאוג לו לפינה לאוכל כל זה את עושה באהבה אבל בעלך הוא מטרד בהתנהגותו - נשמע לך הגיוני. בודדים הם הגברים שעושים הכל בבית מרצונם הטוב והחופשי תכניסי את זה טוב טוב לראש וגם אם הם עושים התוצאה היא שהאשה מעדיפה שהוא לא יעשה יותר טוב. יש לך אדם שהוא מוכן להישמע להוראות ולעשות כל מה שאומרים ומבקשים ממנו ועדיין יש לך טענות. הייתי מציעה לך להפוך את הבית למקום שקט ורגוע ולנהל את המערכת הזוגית על מי מנוחות כי את כל מה שאת עושה לו עושים לו לפעמים גם בעבודה והוא לא זקוק לזה גם במבצרו. את חייבת להעניק גם זמן לזוגיות את לא יכולה רק לדרוש לבקש ולהעניש האם גם הוא מקבל תשומת לב או רק השירותים נקיון הבית והתינוק. תבקשי יפה כל מה שאת רוצה אל תשכחי להגיד תודה הוא שותף מלא ומגיע לו על זה הערכה.עם הילד הם פשוט לא מוצאים עניין בגיל הינקות ולפעמים פוחדים בגלל גודל גופו הקטן והעדין. אל תשכחי שזה ילד ראשון עוד הוא עצמו בחיתולים מבחינת טיפול בתינוק. אנו הנשים בהחלט נולדנו עם הרגישות לגבי ילדים הגברים שונים. חוץ מזה מה את מצפה שהוא יעשה לתינוק שיקריא לו סיפור שייקח אותו איתו בשבת למגרש כדורגל סך הכל תינוק בן יומו שצריך לתת לו את הטיפול הבסיסי לו הוא זקוק ולמיטה מה את רוצה שיחזיק אותו שעתיים כל פעם שהוא לוקח אותו לידיים. אם תבואי בטענות כל הזמן ותנסי לחנך אותו איך להיות אבא בסופו של דבר תשיגי את ההיפך הוא יראה בבנו מטרד עבודה ומטלה ולא יצליח להבין עד כמה יצור זה הוא משאת חייו. תני לו להתרגל בקצב שלו. מקווה שעזרתי לך להבין את החיים מנקודת מבט אחרת גם אני אשה אמנם מבוגרת ממך בהרבה ויכולה להגיד לך מתוך נסיון של אחרים שבסוף יימאס לך מבעלך אם תרגישי כך כלפיו ויימאס לו מהחיים איתך ולבסוף תשארי עם התינוק הכלב ועבודות הבית. מערכת הזוגיות היא החשובה ואפילו אם הוא תורם פחות כל אחד אמור לתת מאה אחוז שהוא מסוגל ויכול בתחומים שהוא בנוי להם. אל תבקשי מצב להיות ציפור ושלא יהיו לך ציפיות מברווז כמו מנשר כל אחד מאיתנו יש לו את היחודיות שלו ועל כן נאמר להסתכל על החצי כוס המלאה. תסתכלי רק על מה שהוא נותן ולא על מה שאין לו לתת. אין לו יוזמה. לא מפריעה לו כלום ואין לו עניין להשתלט לך על החיים. לא עשית לא הספקת לא חשוב אז הוא עשה תשתפי אותו בכל מבלי להיות שוטרת זו החוכמה ברגע שירגיש שותף הוא ייעשה הכל בלי פקודות..... תנסי את עוד צעירה את תביני את החיים בעוד מספר שנים ותדעי להעריך באיזה מזל התברכת ותצחקי על עצמך על שעוד באת בטענות את פשוט לא יודעת מה קורה בעולם הגברים ואיזה בעיות יש לאנשים חוץ מספונג'ה שהוא לא עושה מבלי שיגידו לו. צר לי על האורך סך הכל ניסיתי להסביר לך שאת טועה ובגדול.......... רחל

מילקי26

New member
מאוד קל..

להגיד תזרקי את הכלב , רק אדם שלא מבין יכול להגיד דבר כזה שבגלל ריח ושערות ושיהיה לי יותר קל אני אזרוק את הכלב, אז אולי אני אזרוק גם את הבעל והילד כי ככה אני לא צטרך לנקות אחריהם ולא להחליף חיתולים ואין למי לבשל וככה יהיה לי הכי קל לא??? את אומרת שאני חייבת להעניק ולא רק לדרוש , אז אני מעניקה ולא מקבלת בחזרה אפשר להגיד כמעט כלום! אני כן מנקה מכבסת וכו'... והוא לא יודע אף פעם להגיד מילה טובה לא על לבוש ולא על ניקיון וכמעט גם לא כשהאוכל יצא טעים . אני לא יגיד לו כל פעם תן מילה טובה כי אני לא מאמינה בזה אם הוא לא רואה לנכון לתת מילה טובה אז זה מה יש זה כואב אבל כבר התרגלתי לזה! בעבודה שלו הוא עובד רק כמה שעות בערב , כל ערב , ואין לו לחץ כלשהו שיכול השפיע עליו בבית, במשך היום הוא איתי בבית חוץ מסידורים מידי פעם , אז כן, לא נראה לי הגיוני שיישב וייסתכל עליי מנקה ולא יציע עזרה . אני בטוחה שלנשים יש בעיות גדולות יותר עם הגברים בחייהם , כל אחד והקלחת שלו!

rabi101

New member
את רוצה פתרון או להיות צודקת

חמודה מאד קל להיות צודקת כולנו רוצים לחשוב שרק אנחנו צודקים ואחרים טועים. את עושה עניין ממשהו שמישהו אחר עושה את אותו הדבר ועליו אין לך טענות כי את אוהבת אותו מאד ואפילו משווה אותו לבעלך ולבנך. השערות של הכלב לא מפריעים לך במיוחד אבל השערות בשירותים של בעלך מגעילים אותך. לאן הגענו. את לא צריכה לוותר על הכלב בשום פנים ואופן לא כי את אוהבת אותו עד כדי שבעלך ובנך נראים לך באותה שורה איתו. כאשר אוהבים מאד לא נגעלים ומקבלים אותו עם הרע הגרוע והטוב והמצויינות שבו. זו עיסקת חבילה כאשר אנו בוחרים לנו בן זוג לחיים. הוא פשוט לא מושלם. האם את מושלמת - את התשובה תעני לעצמך. דבר אחד תדעי גם אם תזרקי את בעלך ואת בנך עדיין תהיה לך עבודה בבית. בית מתלכלך גם כאשר לא גרים בו. ואם תגורי לבד תצטרכי לבשל לכבס לתלות כביסה לקפל לעשות קניות והכל הכל כמו שאת עושה עם עוד שני אנשים אהובים בבית. זה לא שייך לזרוק אבל אם אני צריכה לטפל בבעלי בבני ובכלב והוא גורם לי למפח נפש לבית עם שערות ואני צריכה להרגיש אומללה כי אין לי עזרה אני אקל על עצמי בוויתור על הכלב על בעלי או על הילד. ברור שכל אדם בר דעת לא יבחר לזרוק את הילד או הבעל לכן מי נשאר הכלב. אבל.......זו לא הנקודה. הנקודה היא שאת מעניקה ונותנת כפי שאת מציינת. האם את נותנת מה שהצד השני באמת זקוק לו או שאת נותנת את כל מה שאת אמורה לתת וזה נחשב אצלך לתת. לנקות את הבית לכבס ולבשל לא נקרא לתת. לתת זה משהו גדול ארוך ומתמשך מעבר לזה. כמו תמיכה הבנה פינוק התייחסות וכו'. אני מבינה שלילדה בגילך כל זה הוא מעבר להבנתך. ולתת זה על מנת לקבל כאשר נותנים במוקדם או לפעמים במאוחר מקבלים. חמודה אני לא נגדך כלל וכלל לא אני פשוט בעלת נסיון חיים ארוך מאד ורוצה להסביר לך שבברוגזים כעסים ועונשים לא בונים בית. הכל חייב להתנהל על מי מנוחות. הכעסים שלך ישפיעו גם על שיקול הדעת שלך על הרגשות שלך. את יודעת הדעת הוא העגלון שמוביל את הסוסים והעגלה כאשר התפקוד של הדעת מבולבל בגלל הכעס הסוסים משתוללים והעגלה מתהפכת. החלטתי לענות לך לא בגלל שרציתי לתקוף אותך אלא להיפך ניסיתי לעזור לך להבין את משמעות החיים שזה להבין גם את הצד השני למה הוא מתנהג כפי שהוא נוהג. אנו הנשים יותר חזקות מהגברים מכל הבחינות אנו יותר חכמות בהרבה מהגברים המפתח לאושר הוא בידינו. אנו יכולות לפתוח ואנו יכולות לסגור הכל תלוי בנו. אני מבינה שאת צעירה מאד תדעי שאשה בונה ואשה הורסת. הכוונה שאת יכולה בהחלט להוציא ממנו את הטוב ואת גם יכולה להוציא ממנו את כל הרע. אם את חכמה מאד מאד את תדעי לנווט את הספינה בהרבה הרבה סבלנות וללמד אותו לעשות הכל הכל עבורך. את הגברים אפשר לסובב על האצבע אבל הכל בשיחות מלב אל לב ובנועם בליטוף בדברי אהבה בתודה כמו לילד. אף על פי שהוא שותף שלך ולא הבן שלך. ואז כשהוא ירגיש כמה טוב את עושה לו הוא ילמד ממך ויעשה לך את אותו הדבר. אבל זאת עבודה של שנים עד שהם הופכים להיות כפי שאנו רוצים כמו אמנות. כל יום לחזור על מילות אהבה ולהסביר לו כמה את מעריכה את מה שהוא עושה בשבילך וכך כיף גם לך לעשות את הנדרש עבורו. כמו עציץ להשקות אותו כל יום. להפעיל אותו ממש כמו תלמיד בבית ספר לתת לו להכין שיעורים להגיד לו כל הזמן מה לעשות על מנת להיות לך לעזר כי את רוצה שיהיה נעים לו. ברוגז זו לא שיטה ולא כעסים חמודה טיפה טיפה עושה חור. כל המריבות וכל ההטחות שאת מטיחה בו והשביתה שאת עושה לו יוביל את שניכם למקום שאת לא מייחלת לך להגיע אליו. את פשוט באיזה שהוא שלב לא תרצי בו יותר הרגשות יעלמו כי את לא מחממת אותם את מקפיאה. את יכולה בהחלט לחשוב שאת צודקת ובזה לפתור את הבעיה במקום להתאמץ. אבל להיות לא צודקת יותר קשה כי את צריכה להתאמץ מאד לשנות את כללי התנהגותך. וזה גם לא מחמיא לך ולכן כולנו מחפשות את הצדק במעשינו. מה שהיית רוצה לשמוע זה נכון אני במקומך אהיה איתו ברוגז פעמיים בשבוע כך הוא יעשה כל מה שאת רוצה וגמרנו. ושלוש פעמים בשבוע תסתובבי בבית עם עצבים וכעסים ולבסוף עוד ברוגז לעוד יומיים והנה פלא שוב הבית נקי. לסיום אני רוצה להגיד לך שאין דרך קלה להביא את הצד השני למצב של שלמות. קיטורים לא עוזרים בחיים ואין שום אמצעי פלא שתוכלי לשנות אדם אלא בהרבה הרבה סבלנות, הרבה הרבה חוכמה ו.......זמן. אם תרצי תוכלי לכתוב לי לאימל שלי וגם אם לא זה בסדר אבל אל תשכחי שאת צעירה והחיים עוד לפנייך ויש לך עוד הרבה מאד ללמוד כמו כולנו. החיים לא קלים ולא פשוטים וכל משיגים בעבודה קשה. [email protected]

אני חייב להגיד לך

שבכל כך הרבה חוכמה במאמר אחד הרבה זמן לא נתקלתי מסכים איתך במאה אחוז אמרו חכמינו "חוכמת אישה בנתה ביתה ואיוולת תהרסנה" ולכותבת ההודעה אאני ממליץ לך לחשוב טוב על מה שרחל אמרה לך כי שם טמון הסוד לחיי נישואין מאושרים כאשר את נותנת על מנת לתת את כתוצאה מכך תאהבי יותר אבל אם תסתכלי מה הוא נותן ותנסי להשוות את לא תצליחי לשרוד בקשר כי המשקפת שלנו תמיד מעוותת מה שאנחנו עושים נראה הרבה יותר ממה שאנחנו מקבלים הייתי ממליץ לך לשמוע את ההרצאה של הרב לסרי נישואין של אושר ומה שרחל אמרה מעלי זה די דומה רק שהוא מעביר את זה עם הומור ובדיחות וזה מאוד יעזור לך להבין את הראש של בעלך כי אחרי הכל הוא גבר והשם טבע בנו דברים שלא את ולא כל הנשים בעולם יוכלו לשנות כמו שהוא טבע בכן דברים שלא אני ולא כל הגברים בעולם נוכל לשנות ולכן אני מקווה שתנימי את מה שנאמר פה כדי שלא תישארי עם בית נקי אבל עם חיים אומללים

מילקי26

New member
אני יודעת ש..

לבד אני יצליח לעשות הכל!!!!!!! יש לי המון כח ואני מסוגלת ומאמינה בעצמי מאוד! אבל אני חושבת שכשיש בנזוג בבית ולא רואה לנכון להציע עזרה כשאני מנקה על הברכיים , מפסיקה להניק באמצע וחוזרת לנקות על הברכיים (ואני לא סתם אומרת על הברכיים , באמת!!) והוא לא מציעה עזרה או להחליף אותי , אז משהו פה לא בסדר אני טועה???????????? שיחות כבר היו לנו אבל הוא ילד בנשמה!! גם על זה דיברנו שבוע לפני ה"בלאגן" אמרתי לו שהוא חייב להתחיל להתבגר ולהבין שהוא לא ילד ויש אחריות וכו'.... אבל ידעתי שזה לא יעזור כי אני נטולת אמונה כבר אחרי כל השיחות. אני באה מבית שבו כל הזמן הייתה "משטרה" לגבי הניקיון והיה אסור לאכול בסלון או בחדרים ולנקות אחריך בכל מקום ואמא שניקתה 3 פעמים ביום ואני לא רוצה להיות כזו , לי לא היה טוב ולמה לעשות לו את זה ולי, אני מנסה להיות איתו הכי בסדר בעולם ומצפה שכשהוא רואה שקשה לי הוא ינסה לעזור או יציע כי אני כבר כמה זמן אומרת לו שכואב לי כל הגוף (ברכיים, גב, פרקי ידיים) ואני לא מקבלת נחמה או עזרה כלשהי בלי ממש להגיד לגבי "לטפח" אותו מילולית... הוא בעצמו לא יודע להגיד מילים טובות לי, כמו על לבוש על אוכל וכו.. (ואני מבשלת טעים , לא כי אני אמרתי כי אחרים אמרו), הרבה פעמים אמרתי לו שהוא לבוש מהמם ומכין אוכל פיצוץ (רק כשהוא רעב כמובן , הוא בחיים לא ישאל אם אני רעבה גם אחרי יום עבודה , אלא אם הוא רעב בעצמו!! ) כמו שאמרת הרגשות שלי באמת מוקפאים בגלל זה הרבה זמן אני מרגישה שאני נותנת במשך השנים המון ולא מקבלת כלום לכן יש כל הזמן "ברוגזים" כי זה מצטבר !! תודה שאת עונה לי ומתייחסת בכזו אריכות .

תיכנון מראש ביחד

אולי תנסו לשבת יחד ולעשות סדר במשימות שיש בבית ולחלק אותן מראש, ככה שלאף אחד לא יהיו טענות כלפי אף אחד. אפילו אפשר לעשות תפקידים - נגיד את מבשלת והוא מנקה.

rabi101

New member
למילקי 26

את מאד מאד צודקת. אפילו הרב לסרי אמר בהרצאה שלו. האשה עושה המון ונותנת המון קמה ומתפקדת גם כאשר היא חולה. יש לה המון כוחות נפש ואחריות כלפי המשפחה. ומאיפה היא שואבת את כל הכח שלה מהערכה של בעלה. מילים חמות מחמיאות מחממות לה את הלב ונותנות לה כח לעשות עולם ומלואו. הוא אומר שלא כסף לא שמלה או תכשיט יעשה אותה חזקה ומאושרת אלא רק מילים טובות. אבל תביני אין את זה לבעלך. ולא רק לבעלך זה מה שניסיתי להסביר לך. קחי ותשתמשי במה שיש לו להציע ולתת אל תצפי ממנו למה שהוא לא יכול לעשות. אני מאד מבינה אותך שאת כל כך מתאמצת ואין הערכה מילה טובה או תודה. יש גברים כאלה יבשים לא מביעים רגשות סתומים מבחינה רגשית אין לה הבנה מינימלית. חרשים אילמים ועיוורים כשמדובר בעזר כנגדם. את לא תוכלי לשנות את זה לכן תעשי מה שיועיל לך. צריכה עזרה תבקשי צריכה מחמאה תשאלי. בצורה כזאת עם הזמן (הרבה זמן) הוא ילמד לעשות זאת ללא שאלות מצידך. בהתחלה זה יהיה מלאכותי עד שיהפוך לשגרה ואמיתי. תיכנסי לגוגל תדפיסי לסרי 1 ותשמעי את ההרצאה של הרב לסרי תביני הרבה יותר ממה שאני מנסה להסביר לך. הוא בדרן הרצאה מלאה צחוקים ועם הסברים מדוייקים מה זה גבר ומה זאת אשה. כי הוא מסובך והיא מתוסבכת מנסים לקיים חיי משפחה. אבל אם תדעי מאיזה חומר הוא עשוי והוא יקלוט מאיזה חומר את עשויה תגיעו למסקנה שאתם שני עמים באותו בית. כדאי שתשבי איתו ביחד ותראו ביחד זה ממש סטנדאפ על החיים ותוכלו ללמוד מזה הרבה. הוא מדבר בדיוק על הבעיה שלך. מאחלת לך הרבה כח וסבלנות ותעשי הכל בלי עצבים למען היצור הנפלא שיש לכם.

אני חייב להתערב פה

סליחה אבל לדעתי רחל צודקת בתשעים אחוז העניין עם הכלב לא אגיד לך לזרוק אותו כי כלב הופך להיות בן משפחה אחרי כמה זמן וזה קצת קשה אבל את צריכה להבין שהראייה שלך והראייה של בעלך זו ראייה אחרת מסיבה פשוטה את אישה והוא גבר והאישה מסתכלת הפוך על החיים אם תצעקי עליו ותעשי איתו ברוגז זה לא אומר שהוא ישתנהאת רואה את כל הפרטים הקטנים הכל מפריע לך לדעתי יותר מפריעה לך העובדה שהוא לא מתחשב בך יותר מהבית המבולגן אני מאוד דומה לו אני שונא את המטלות בבית ואם זה היה תלוי בי הייתי משכיר מנקה גבר לא מסתכל על הפרטים הקטנים את אומרת שיש כתמים חומים על האסלה גבר עד שכל האסלה תהיה בצבע חום הוא לא יחשוב שזה מלוכלך הוא פשוט זה לא מפריע לו והוא לא רואה צורך לנקות ואף אחד שאני מכיר לא יעשה משהו שהוא שונא אם הוא לא רואה צורך לזה מה שכן אני מציע לך זה לתת לו כבוד הרב לסרי אמר אם את רוצה שהבעל שלך יהיה כבש תעשי ממנו אריה והוא יהיה כבש אם תבואי אליו עם חיוך ותתני לו הרגשה שהוא מלך והוא כל חייך הוא לבד יחפש איך לגרום לך אושר גם אם זה לנקות את הבית

למעלה