אני והאח הגדול

klapim

New member
אני והאח הגדול

טוב ,אז ככה,אני לא אוהב תוכניות ראליטי,פעם אחת פתחתי תרדיו ברשת ב,וקרן נוייבך שוחחה על התוכנית,עם מישהי,ואז היה התקציב ,המראוינת הזכירה שאת התוכנית ראוים בערץ 20 ומאז אני לא מפסיק לראת,לדעתי התכונית בערןץ 2 ביום א וביום ג לא מענינית, מה שמעניין זה השיחות היום ימויות וכל התנהלות השגרתית.. אז ככה אני לא מבין מה אתם מוצאים ביוסי בולביל,מה שמעניין אותו כל הזמן זה רק סגריות סגריות סגריות כל היום אני שומע מעשן וסגריות,שבא התקציב החדש ישר קפץ לחדר לקחת תסגריות זה כל מה שמעניין אותו, עיברית בסיסית לא יודע,צחקתי שאיתי הזכיר אופריה ןיסוי שואל אותו בתממות מה זה אופריה. אתם מדברים הרבה על הפרס בסוף התוכנית של מליון שח,לא שאני מזלזל במליון שח,אבל כל שבוע יש הגרלות בלוטו טוטו ויש עשרות זוכים במליוני שח ואף אחד לא עושה רעש גדול, לא הפרס של השקלים חשוב,לדעתי הזוכים בגמר יקבלו חוזי פרסום בלי קשר לזכייה, ושפרה למרות השנאה שלכם אליה,שפרה כבר עשתה את שלה אם תזכה ואם לא, אני בטוח ששפרה תקבל להנחות תוכנית טלויזיה או רדיו,או לכתוב טור בעיתון, ומה יקבל יוסי בולביל?גם אם יזכה בתוכנית מהר מאד הוא יעלם מהנוף הצבורי,אין לו דבר להציע הבדיחות כבר לא מציחקות,,אם כבר אז הבת שלו הרבה יותר מענינית, שלשיית הגמר שלי צבר עינב,חגית.

טולי88

New member
כל מילה זהב

אני מקווה שיוסי כבר ילך...נמאס ממנו איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

jaycom

New member
כנראה שאתה לא מבין

התוכנית היא בידור.. זה לא מעניין אותנו מה יעשו אחר כך האנשים, וגם לא אם יעלמו או לא.. אוהבים את יוסי לא עפ"י הדברים שהוא עשה לפני ויעשה אחרי התוכנית.. אוהבים אותו בגלל זה שהוא מצחיק את כולם ומעביר את הזמן בצורה הכי כיפית.. יש נטייה לשייך את התוכנית כמראה של החברה שלנו.. מה זה השטויות האלה? אנשים מתלוננים שאיך מצביעים ליוסי ועינב שהם ברברים וכו.. תגידו, נראה לכם שאם הם היו מתמודדים על ראשות ממשלה היו מצביעים להם? חרטא ברטא! מי שמצביע להם יודע שזה רק בגלל שהוא מעביר להם את הזמן בצורה הכי טובה.. הכי כיף לראות אותם על המסך ובגלל זה מצביעים להם. קל לצחוק על בנאדם כמו יוסי שלא יודע עברית טוב נכון? לא כולם למדו כמוך 12 שנים בבית ספר ועשו דוקטורט כמוך נכון? כיף להתנשא מעל אנשים כאלה שהם יותר "עממים" או כשפת האינטילגנטים "שלוחים". בסופו של דבר, רוב הציבור יודע מה הוא רוצה.. ובגלל זה יוסי יזכה במיליון ויצחק על כולם.. חגית בגמר? נו באמת...........

גרינקו

New member
שפרה תופיע בסרט של הפקולטה לרפואה

האוניברסיטה אספה את כל הקטעים ששפרה אוכלת ותעשה סרט שיוצג לסטודנטים כדאי להמחיש להם יום בחיי בולמית

איזה דבר טיפשי לכתוב

בולמית זו אחת שאוכלת ומקיאה. למה אתה מבזבז את זמנך בלכתוב שטויות?

MEYTAL 14

New member
שטויות במיץ כתבת.

לא מעניין אותי מי יקבל מה אחרי התוכנית, וזה שיוסי מצחיק זה רק תוספת לתכונות המדהימות שאני מוצאת בו, את מי זה מעניין מה הוא יעשה אחרי זה, נו באמת? אני מצביעה למי שאני הכי נקשרת, למי שהכי ריגש אותי, למי שהכי מעניין, למי שהכי מגיע לו את המליון שח, וזה ליוסי.

למעלה