אני והבוסית - סיפור המשוב...

אוסנת123

New member
אני והבוסית - סיפור המשוב...../images/Emo8.gif

כפי שסיפרתי אתמול, אזרתי אומץ וביקשתי שיחת משוב ממנהלת הפרוייקטים שלי בעבודה. היא הסכימה (אין לה ממש ברירה במקרים כאלה) והיום אחה"צ זה סופסוף קרה! לשם ההקדמה – אנחנו עובדות ביחד כ- 8 חודשים. היחסים ביננו התחילו בקור עז (היא החליפה מנהלת פרוייקטים אחרת שמאוד אהבתי), עברו ליחסי עבודה קרירים (כשהבנתי שאין ברירה, אבל המשכתי לעשות השוואות ביניהן) והיום היחסים טובים יחסית, רק שאיפשהו באמצע הדרך היתה לנו תקרית לא נעימה מול לקוח שלאחריה ביצענו הפקת לקחים והיא קצת הפילה את האשמה עלי במקום להגן על כבודי (גם בפני מנהלים בחברה וגם בפני מנהלים אצל הלקוח...)
מאז ועד היום אני בכעס נוראי עליה ומאוד לא מפרגנת לה. היה חשוב לי לברר מה היא חושבת עלי כדי לבדוק אם יש משהו שאולי גם אני לא בסדר... ובכן – מסתבר שהכול בסדר גמור.
היא חושבת שאני מאוד מקצועית ובעלת "עקומת למידה גבוהה"....משוב מאוד טוב. הופתעתי לטובה! ועכשיו המחשבות - אני לא מאמינה שהיא אמרה את כל מה שאמרה (דברים יפים וטובים) סתם כדי לצאת ידי חובה – אז כנראה שרק אני כועסת בסיפור הזה. יצאתי מצד אחד שמחה – זה כיף לשמוע משוב חיובי ועוד לשמוע ש"אין לה שום דבר רע להגיד, ושום נקודה חלשה להעלות שדורשת שיפור", אבל מצד שני – אני מרגישה קצת מנייאקית שנתתי למקרה ההוא להשפיע על כל היחס שלי אליה ולחלחל לכל מה שאני מרגישה אליה מאז ועד היום. לדעתי לא שידרתי את היחס הזה אליה אבל שידרתי אותו בגדול לאחרים שעובדים איתי – וכלפי זה אני קצת באי נעימות. אני די שמחה שעברתי את זה... הייתי בלבטים רבים עם עצמי בגלל זה עד היום. וזהו.. חוזרים לעבודה כרגיל. ושלא יהיה ספק – המשוב החיובי מאוד שקיבלתי לא משפיע חס וחלילה על השכר אלא אמור להעשיר אותי מקצועית...

מאי26

New member
אני שמחה בשבילך על המשוב, תמיד

זה כיף לקבל פידבקים חיוביים ולשמוע שאנשים שממונים עלייך חושבים דברים טובים על העבודה שלכם. לגבי הכעס שלך עליה - הוא מובן, ואגב יתכן שגם היא כעסה, אבל חשבה שהדרך הנכונה להשכיח את הכעס היא "להחליק את הדברים" ולכן נקטה בטקטיקה זו שלפיה היא "תרכך" אותך ולא תגיד לך את זה, וכך תגרום גם לך לשכוח את כעסך עליה. בכל אופן, גם אם זה נכון וגם אם לא, קורה לפעמים שאנחנו כועסים על אנשים ואפילו משמיצים אותם ואחר כך מגלים שזה לא היה תמיד בצדק, זה אנושי....

אוסנת123

New member
אנושי אבל...

היא התנהגה אז ממש בצורה לא מקצועית. ישבתי ופשוט בכיתי מהעלבון - וזה אחרי שהבטחתי לעצמי לא לקחת קשה את העבודה , בטח לא ללב...

הילית*

New member
בתור אחת שמנהלת אנשים אני יכולה

להגיד לך שלפעמים גם אני טועה. לפני כמה חודשים העברתי לעובדת שלי שיחת משוב לא נעימה והבחורה היתבה אחרי זה כמה ימים ממש בשוק ואני יודעת שיכולתי לעשות את זה אחרת ולכן יותר מאוחר התנצלתי. ולכן אני מציעה לך לראות את המקרה כמעידה ותני לה עוד צ´אנס. אל תקלקלי את היחסים איתה !

אוסנת123

New member
זה העניין...

היחסים היו מקולקלים ועכשיו היא עושה סולחה... ככה לפחות אני חושבת. ואתמול היא היתה ממש בסדר ומאוד פירגנה ונתנה משוב טוב רק שהוא לא אמיתי כי אני לא מושלמת ולא יתכן שהכל אצלי בסדר. מכיוון שאני עובדת במבנה פרוייקטלי אז היא לא הממונה עלי אלא המנהלת המקצועית ולכן המשוב שאני מקבלת ממנה הוא זה שאמור לקדם אותי מקצועית. ושאלתי אותה בפירוש במהלך שיחת המשוב - מה הצדדים החלשים שאני אמורה לשפר לדעתה והיא אמרה "כלום" - אז אחלה - אני מכריזה בזאת שאני מושלמת!!!

Hadar p

New member
טוב אז ראשית כיף לקבל משוב טוב

וכל הכבוד לך!
ועכשיו אולי כדאי שתגשי אליה ותפתחי את הקלפים.....תסבירי מה היה ואיך את הרגשת עד היום! ואולי עכשיו תפתחו דף חדש ונקי
חושבת שזה יעזור לכן להרגיש טוב מבחינת יחסי העבודה!
את כבר יודעת שאת עובדת טובה ומרוצים ממך!

למעלה