אני והבעל עושים גיבושון

nubi

New member
אני והבעל עושים גיבושון

ביום שלישי. ממילא המטפלת נמצאת, אז אנחנו שנינו נוסעים לת"א. יש המלצות על דברים נחמדים?(רצוי דלי תקציב).

nurilu

New member
נורא תלוי מה אתם אוהבים

אפשר להסתובב בטיילת או בנוה צדק בחינם. בשני המקומות יש המון בתי קפה שאפשר אחכ לשבת בהם. בקצת השקעה אפשר ללכת למוזיאון או להצגה יומית. תעשו חיים

עמית@

New member
קודם כל אני שמחה על הגיבושון.

שנית: אני ממליהצ על ארוחת בוקר טובה (יש כמה מאוד זולות) ועל טיול רגלי במקומות שמעניינים את שניכם (ים? קניות? קניונים? משהו?) אני אישית גם מחבבת את הספארי אבל אולי זו בעיה שלי
בצהריים דווקא הייתי מארגנת כמה דברים טעימים ועושה פיקניק בפארק (גם לא יקר, גם ירוק, וגם מאפשר להתפרקד על שמיכה יחד) העיקר שיצא טוב

ו שתי

New member
איזה כיף ../images/Emo42.gif

אני ממליצה על ארוחת צהרים מוקדמת ב"גבינריה" ברח' בזל. אני וחברה שלי מתות על פלטת גבינות ונקניקים (ליחיד) שמספיקה לשני רעבים, ואח"כ טיול בפארק ברגל עד השקיעה והביתה. תהנו ותמלאו מצברים!

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif יופי../images/Emo70.gif

אני כ"כ שמחה שאתם לוקחים זמן לעצמיכם. הכי נחמד - לטייל בשדירות רוטשילד ושינקין - המון אוירה ובתים יפים, וגם חנויות חמודות לשזוף בהן עיניים (אבל לא חייבים לקנות).

sharonmx

New member
איזה כיף!

המזג אוויר עכשיו פשוט מדהים! אני יכולה להמליץ על ארוחת בוקר בנווה צדק, בבית קפה נחמד ורגוע "טצה ד'אורו" וסיבוב בשכנה, הים עכשיו מדהים! יש לי פה צוציקית שדורשת צומי- אז אני אחשוב על עוד אח"ב.

ה ו ב י ט

New member
איזה כיף! נשמע מבטיח...

אני ממליצה על ארוחת בוקר כייפית ב"מנטה ריי". זה על חוף הים (ליד הדולפינריום). ואח"כ טיול על הטיילת או על החוף.

nubi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לאור האסטמה שתקפה אותי (שוב), החלטנו לנסוע למקום שיועיל. אז שמנו פעמינו אל עיר הקודש-צפת. היה מדהים! היינו ברובע האומנים, בבתי הכנסת בעיר העתיקה, בקבר האר"י והאויר-מה יש לומר. אויר הרים צלול כיין-מומלץ מאוד מאוד!

למעלה