אני והגראדים אמש

אני והגראדים אמש../images/Emo59.gif../images/Emo150.gif../images/Emo5.gif

אז ככה, אמש החלטתי פתאם לעשות קניות בערב. איפוא? באשדוד. ככה בא לי. אז נסענו וגם שתינו קודם איזה
ואחר התפנינו לקניות הקטנות ובדיוק סיימנו ונכנסנו לאוטו ו...אזעקה
הסתכלתי על זוגי וזוגי מסתכל עלי ואני מחליטה מיד שחוזרים לתוככי החנות וזוגי מסרב. יצאתי בכל זאת מהאוטו והלכתי לחנות ולא היתה לו ברירה והוא בא בעקבותיי ואז שמענו את הבום
המחריד הזה. בקו אווירי היינו קרובים מאד לאיזור האירוע. בערך 300-400 מטר. אז למה אני מספרת לכם את זה
כי לפי דעתי לא הייתי מספיק מודאגת ובטח שלא מבוהלת. זה אומר שנכנסתי לאיזה אפטיות כזו או שאני גיבורה גדולה. זה מדאיג.
אני חושבת שציבור גדול במדינה שלנו הפך להיות כבר אדיש למצב הזה וזה נראה לי חמור מאד להתרגל למשהו רע.

היתה עכשיו אזעקה ולא שמעתי../images/Emo10.gif

אמרו לי שהיתה ונפל בקרית מלאכי. הם מתקרבים לבאר שבע וקרית גת....

דווידו

New member
לקרית גת הם כבר היגיעו

ואצלנו ואשקלון היום...... פו פו פו היספיק מה שהיה אתמול

לולי11111

New member
גרוע מאד לוליטה

במצבים מהסוג הזה להיכנס לאדישות ו"לחשוב" שאת גיבורה זה גרוע. גרוע מאד. זה לא משחק ילדים לוליטה. באופן כללי, זה נכון ש.... הציבור הופך לאדיש במצבים שנמשכים לאורך זמן, רואים שלא קורה כלום פעם פעמיים ואז מאמינים למזל הטוב שלהם אבל לא חושבת שזה במצבים מהסוג הזה..לא רובם -מקוה. ובכל מקרה- נא להתגבר על האדישות הזאת!! בפקודה!!

suzuki2

New member
לוליטה שלום...חיפשתי אתכם...

רציתי לחזק ולחבק כל תושבי הדרום בקהילה שלך...גם אצלנו לא מזמן תוך כדי כתיבה שמענו את ההתראה והנפילה ואני רצה למקום יותר מוגן בבית כי אין לי ממ"ד.... אם אוכל לעזור במשהו ניתן להשיג אותי בפלאפון הרי אני למודת נסיון של 8 שנים במצב הזה... תהיו חזקים וחיבוק ענק ממני רגינה

סוזוקי../images/Emo24.gif

את שנמצאת כבר שנים בעין הסערה רוצה לעזור לנו. כל הכבוד לך
וחבל לי שאת למודת נסיון. זה לכשעצמו כואב לשמוע. תהיי חזקה

דווידו

New member
היי רגינה

מי כמוך יודעת מה עובר עלינו בימים האחרונים תיהי חזקה כמו שאת נאלצת להיות כבר 8 שנים נקווה שמילחמה זו תביא סוף לדבר
חברך למצב דווידו

למעלה