אני והחרדה

ShukyD

New member
אני והחרדה

קודם כל נגיד שאני לא בא לקבל כאן עצה או עזרה אני רק בא לספר את הסיפור שלי פעם ראשונה שאני כאן בפורום, אני סובל מחרדות 3 וחצי שנים בערך בטח לחלקכם זה נראה ממש קצת.. זה התחיל אצלי בגיל 13-14 אחרי שנשרתי מביצפר הפכתי את היום ללילה, את הלילה ליום הייתי נורא סגור, ובסוף הכל התפרץ התקף החרדה הראשון שלי היה אצל הפסיכולוג לא נפרט יותר מדי אובחנתי כסובל מאגורופוביה אבל זו כנראה הייתה טעות.. הייתי בטיפול תרופתי של כל המוכרים, פריזמה, סרוקסט, ציפרמיל, קלונקס, וואבן וכו'.. זה לא עשה כלום סגרתי את עצמי בסביבה שלי ולא עשיתי כלום לי חשוב לציין שעם כל ההתקפים אף פעם לא הגעתי למצב של היפר וונטילציה פעם אחת הייתי בבית חולים אחרי התקף, והגעתי לשם בכוחות עצמי לא פינו אותי או משהו באתי רק לבדוק ליתר בטחון, זה הפחיד אותי מאז אני חי עם החרדה בחזה, מרגישים אותה גם כשהיא רדומה קשיי נשימה, אני כבר שנים לא נושם כמו שצריך.. זה די הכניע אותי, סגרתי את עצמי בבית מהפחד שזה יקרה לי בחוץ מהפחד של איך אנשים יגיבו, או מה יקרה אם אני אהיה לבד כל הזמן כעסתי לא יודע על מי אבל כעסתי שאני צריך להתמודד עם דברים כאלה בגיל כל כך צעיר ניסיתי לעבוד, ניסיתי ללמוד, ניסיתי ללמוד נהיגה הכל ניסיתי אבל אני מכשיל את עצמי בכל דבר.. אני אצרף קובץ שכתבתי בגיל 15 זה נראה לי קצת מעפן, אבל בגלל שעברו מאז שנתיים נוותר לעצמי הממ. מקווה שיעניין אתכם ולא תקראו סתם :)

א. שלום! ../images/Emo140.gif

ב.למה אתה כותב ישר, על ההתחלה שאתה לא בא לבקש עזרה אלא רק לספר? למה חשוב לך להגיד את זה? ג. האם מאז 3 וחצי שנים ועד היום- כלום לא השתנה לטובה? ד. אתה עובר על רשימת כדורים שאף אחד לא עזר, אתה מציין התקף חרדה שתקף אותך לראשונה, לא פחות ולא יותר אלא במשרד הפסיכולוג- אז המצב באמת נשמע ללא תקנה. האם זה באמת כך בהרגשה שלך? כתוב לנו עוד אם תרצה. אולי אפילו... נעזור לך... קצת....

ShukyD

New member
שלום שלום :) תשובות

אני לא בא לקבל עזרה כשאני בא במטרה לקבל עזרה אני מפתח ציפיות כמו כל טיפול שעברתי עד עכשיו.. וכל פעם מחדש אני מתאכזב ומאבד תקווה המצב כרגע סביר, די יציב הייתי אומר.. יש נפילות קטנות אבל כמה ימים אח"כ חוזרים לחיות כמו שצריך אני כבר שנה וחצי בלי שום התקף, אבל התחושה של החרדה בחזה עוד קיימת השתנה לטובה, אבל לא בזכות הכדורים, יכול להיות שאולי בזכות זה שהייתי בטיפול כל שבוע אצל הפסיכולוג, אבל בעיקר הזמן עזר.. אף אחד מהכדורים לא עזר, חלקם אפילו החמירו את המצב.. בגלל שההתקף הראשון היה אצל הפסיכולוג זה גרם לי די לחשוש מהמקום הזה במקום אחרי התקף שהיה לדוגמא בבית להגיע אליו ולהרגיש שם בטוח, זה יצר בדיוק את ההיפך בינתיים אני מנסה איכשהו לשפר קצת את החיים שלי עד כמה שזה אפשרי אבל אני אופטימי, מאוד :) אפילו אם זה יקח שנה שנתיים אני אופטימי..

שוקי היקר../images/Emo42.gif

אני לא יודעת איך אתה יכול לחשוב שהדברים שכתבת משעממים, קראתי כל מילה כולל הקובץ טקסט והיה מרתק, סחטיין על האומץ לשתף, לי אין אומץ כזה (עדיין...) ואני מקנאה, אני באמת חושבת שזה צעד ענק בדרך להרגיש טוב יותר. נראה לי שאתה לגמרי בקשר עם עצמך גם בלי שאף פסיכיאטר יסביר לך איך אתה מרגיש ולמה, ועדיין תשמח לחיבוק ענק ורך (מי לא...). מנסיוני הצנוע אני רוצה להמליץ לך ולכל מי שקורא בחום על פרחי באך, אבל רק על מטפל טוב, כמובן! ואשמח לתת לך שם. שמעת על זה פעם? אותי זה הרים על הרגליים ואשמח לספר לך. בנתיים -

למעלה