אני והידיד

רותם טל

New member
אני והידיד

אנחנו ידידים 6 שנים.. תמיד הוא היה שומע את הסיפורים שלי, על החבר הנוכחי,על האקס,על הוא שאני מאוהבת בו תמיד אני הייתי מקשיבה לסיפורים שלו,על האהבה הפורחת,על האכזבה האחרונה,על הפרידה ואיך מתגברים,על הסטוץ.. לפני שנה הקשר התהדק,נפגשנו אז, לי היה חבר הוא היה אחרי פרידה..בילינו ביחד הרבה,היה נחמד.. נסעתי לחו"ל לפני כחצי שנה, ממש לפני הנסיעה רבנו-אפילו לא זוכרת על מה..אך זה נגמר בניתוק.. כעת חזרתי לארץ- כמובן שהקשר חודש ואתמול נפגשנו. מצאנו את עצמנו הולכים במרינה,יד ביד- כמו תמיד,ידידים טובים.. עד שהגיע הרגע,..שבו הוא נישק אותי.. מעולם לא חשבתי שהוא נמשך..מעבר לזה שמעולם לא חשבתי שהוא רוצה.. אני כמובן בין הנשיקות שלו שואלת את כל השאלות.. "איך קרה" .."ולמה חיכית עד היום" סיפרתי לו שאני חוזרת עוד חודש לחו"ל..שזה עדיין לא סגור אבל כנראה. הוא הציע שנלך אליי ונשתה קפה.כי התחיל להיות קר.. הגענו אליי..ורגע לפני שעלינו אמרתי לו..בוא נוותר.. זה לא הסתיים בשתיית קפה... הוא לא כ-כך הבין,אמר שמה שאני לא רוצה שלא יקרה לא יקרה, ואני בתגובה – "אני לא רוצה לעמוד במצב של להגיד לא".. כמובן שהוא הלך בפרצוף חצי כועס/חצי לא מבין. אחרי שהלך שלחתי הודעת טקסט :"לא רציתי שחרמון חד פעמי יהרוס את הידידות הזאת או מה שיכול להיות מעבר,אתה יותר מדיי חשוב לי".. הוא השיב:"אני מבין" קצת רקע עליינו: אני בת 22, הוא בן 22 קצין בצבע,חוזר פעם בשבוע,פעם בשבועיים. אנחנו מכירים 6 שנים, מעולם לא היה בינינו משהו.. אז מה עכשיו? מה הוא רוצה? הנאה חדש פעמית/קבועה ולהרוס את הידידות שלנו? האם יותר מזה? לבוא ולשאול אותו לא נראית לי אופציה- האם זייהו רצון שהיה חבוי בעבר ופתאום מומש? מבחינתי כן הייתי מנסה ולוקחת את הידידות הזאת צעד אחד קדימה.

השורה האחרונה שלך מאוד בלבלה אותי

עד אותו רגע הרושם שלי הוא שאת לא ממש רוצה אותו. אז אם את רוצה לנסות, למה את מונעת את זה ממנו? ולא יודעת למה את שוללת ישר את השיחה, אתם חברים כל כך הרבה זמן, הדבר הראשון זה לדבר על זה... (ובמאמר מוסגר, לא יודעת אם אני הייתי מתחילה קשר לפני נסיעה לחו"ל, לכמה זמן את נוסעת הפעם?) בהצלחה

Dark Muse

New member
אז תקחי אותה...

הרבה לא מודעים לזה, אבל אולי עצם הידידות הארוכה, לא בהכרח אומר שהבן אדם שש שנים היה מאוהב בך וחיכה לך. אולי הוא פשוט התאהב בך עכשיו?
דברי איתו, אם אתם בקשר פתוח כמו שאת אומרת אז אין שום סיבה שלא תדברו על זה בפתיחות.

driffted girl

New member
לשאול לא עולה

זה יותר עדיף מאשר לנסות לחשוב במה מדובר. שלא יווצר מצב שאת חושבת שהוא רציני והוא בכלל בונה על הכיוון ההפוך... גם אם לא לשאול ישירות, אז ברמיזות עדינות....

למעלה