אני...והיועצת...

LeSSi

New member
אני...והיועצת...

שלום אנשים זה די פעם ראשונה שאני בפורום ויש לי סתם משהו לספר,אם בא לכם תגיבו.. אז ככה- השנה התחלתי ללכת ליועצת השכבה בעיקרון זה התחיל בגלל איזה איבחון לימודי שעברתי ורציתי לשמוע את דעתה וכו´ אחר כך באותה פגישה התחלנו לדבר על כל מיני דברים שמעבר לאיבחון ואיכשהו יצא שאני באה אליה כל שבוע לפגישה היא יודעת עלי המון דברים אבל את זה שאני נמשכת לבנות-היא לא יודעת! אנחנו מדברות חופשי על כל דבר והכל היא ממש אחלה,היא גם צעירה בנפשה והכל.. והיא בת 38 בערך נראה לי שלא נדבר על זה שהיא נראית טוב נוסף להכל! בקיצור, בתחילת השנה, אחרי כמה פגישות שמתי לב שאני ממש נמשכת אליה הייתי חושבת עליה הרבה בלילה במיוחד לפני השינה אחרי זה זה הפסיק אכשהו וחזר לקדמותו ולא נמשכתי אליה או משהו וגם חודש וחצי לא הייתי אצלה עכשיו לפני שבוע הלכתי אליה שוב לאחר חודש וחצי שלא הייתי אצלה וסבבה היה נחמד והכל ועוד פעם התחילה לי ההרגשה הזאת כלפיה אבל לא באופן מיוחד ואתמול בלילה-חלמתי עליה ומאתמול חזר לי ובגדול ההרגשה הזאת של המשיכה כלפיה החלום היה ארוך וטוב..אני רק זוכר שכל הזמן התחבקנו אין לי מושג למה! בקיצור,אני שוב נמשכת אליה,יש לי את ההתרגשות הזאת וההרגשה הטובה הזאת כשאני רואה אותה ועוד יותר-כשאני אצלה בפגישה! כל שבוע אני מחכה בקוצר רוח לפגישה הבאה (הפגישה הבאה שלי היא ביום שלישי הבא ואני כבר מצפה לזה מאוד) וזהו פחות או יותר הייתי צריכה להוציא את זה :) וזה לא שיש לי שאלה או משהו סתם רציתי להוציא ולשתף לשמוע ממכם על זה, אולי גם לכם קרה משהו דומה וכו´ ואם אתם מציעים גם לעשות משהו עם זה בכל מקרה,הבהרה-אני לא סובלת מכל העניין או משהו כזה אני מאוד נהנית להרגיש את כל מה שאני מרגישה כרגע ככה שאני לא מצפה שתגידו לי להפסיק עם זה :) תודה..ובוקר טוף

resputin

New member
אממ...

עצה שלי, לבחורה שמאוהבת ביועצת- אל תנסי שום דבר... זה אולי נחמד והכל לשתף איתה שאת נמשכת לבנות, כמו לבנים, אבל אל תנסי להתחיל איתה או משהו.. זה לערבב שני עולמות שונים אחד בשני.. וגם נראה לי שזה די אסור :S

LeSSi

New member
---

אני לא מאוהבת בה!! אני נמשכת אליה זה הכל!! יש הבדל גדול! ואני לא מתכוונת לספר לה על זה שאני נמשכת לבנות...זה מביך וזה מיותר אני חושבת ואני כמובן גם לא מתכוונת להתחיל איתה-זה ברור! אין לי שום צפיות לגביה,זה בסדר,אני לא מתכננת עליה כלום. כי זה לא הגיוני שיקרה משהו מן הסתם. פשוט נוח לי וכיף לי עם המצב הזה אני הכי אוהבת שהיא קורצת לי :) זה עושה לי את היום!

למעלה