אני והילדים שלי

אני והילדים שלי

בערך לפני כ - 12 וחצי שנה היא נולדה, קוראים לה....נגיד שירן - אז במלחמת המפרץ הראשונה, היתה בת 4 חודשים, הייתי היסטרית בטירוף וכל דאגתי היתה נתונה לה, מה גם שאז גרתי באזור המועד לפיגוע - רמת-גן. היום - כשתיים עשרה שנה אחרי, היא כבר גדולה, בת 12 וחצי, אתמול היא מדדה את המסיכה ואני צחקתי - גדלה התינוקת שלי. והיום, להבדיל מפעם - אני עם שניים - כלומר - אם אז הייתי נשואה טרייה - היום אני גרושה - והרבה יותר חזקה - עובדה - אני כל כך אדישה - כוחות הנפש שלי התעצמו עם השנים. האדישות שלי נמשכה עד לרגע בו הילדים כבר ביקשו שאתחיל לעשות משהו - אחרת עלול לקרות להם משהו - אז ברור שקמתי ואטמתי. בקיצור - מצד אחד המלחמה - מצד שני - לא יכולתי שלא לחזור 12 שנה אחורה - נשואים טריים, תינוקת בת 4 חודשים - והיום גרושה ועם ילדה מדהימה וכמובן שלאחר המלחמה נולד עוד אחד מדהים - שניים כמו זוג עיניים. בקיצור חברים בלי פניקה ובלי פחד. ממש כך - אין על מה - וכמי שמאמינה באלוקים - אז תאמינו - ותאמינו לי - יהיה טוב.

אה ועוד משהו - והכל בהומור

אמרו שבחדר האטום - יש משהו אינטימי - לא יודעת - כך שמעתי אז תיכננתי לי את החדר שלי - נרות וקטורת ובעצם מה לא אבל אז - שניהם - תפס אותם הפחד והם ביקשו יחד איתי לישון באותה המיטה הסכמתי - אבל אז אמר לי הילד "אני יכול לישון איתך בחדר עד אחרי שתעבור המלחמה?" תגידו, מי אמר חדר אינטימי? היא מצד אחד והוא מצד שני ואני - ווואווו נדחפתי הצידה ובכלל לא היה מקום בשבילי ואותו אחד, איתו הייתי אמורה להעביר את הלילה הראשון בחדר האטום - יצטרך כנראה לחכות - עד לאחר המלחמה ----- אז אני רצה כרגע לסדר את הבלאגן שהשאירו לי הילדים בחדר האטום - בלאגן מכאן עד להודעה חדשה אפשר לחשוב - מה קרה? מלחמה???? יאלה ביי חברים :)

ailag

New member
נרות? קטורת?

1. אש מכלה חמצן 2. ממילא לא מריחים כלום מבעד למסכה אני בתוך הבית נמצא, בתוך החדר האינטימי שלי, האינטימי שלי.. שלי החדר.

תגובה

אני לא בטוחה שנרות זה דבר כל כך מומלץ לחדר האטום. זה שורף את החמצן שגם ככה מוגבל בחדר זה. לגבי הילדים, נראה לי שהם די מנצלים את המצב לקבל תשומת לב ולאו דווקא בגלל הפחד. :)

דן צ

New member
שלומיתוש, אהבתי את הודעתך הראשונה

, חייכתי וצחקתי אבל מהודעתך הראשונה קצת נבהלתי בחדר האטום אסור בתכלית האיסור להדליק נרות או קטורות למינהם אסור גם להדליק מוצרי חימום מגז או חשמל אסור להפעיל את המזגן אלא רק מפוצל.

ailag

New member
תשמעי,

לפני כמה ימים מתו שלושה אנשים מטפשות שכזו.

למעלה