אני והסיבוך שלי

Night Light

New member
אני והסיבוך שלי

לאלו מכם שלא מכירים - עברתי שרוול בתחילת מרץ. ירדתי בינתיים 43 ק"ג, אבל יש לי סיבוך יחסית נדיר של תסביב קיבתי. (השרוול לוקח חצי סיבוב סביב עצמו ומזון מוצק לא עובר טוב וחוזר אחורה, ויש סכנה שהקיבה תסגור סיבוב ויתפתח נמק).
עברתי 2 הרחבות עם בלון שלא ממש השפיעו. בהרחבה השלישית חתכו לי קצת לתוך הצלקת והרחיבו עם הבלון, ואז היתה לי הקלה לכמעט חודשיים - ושוב התחלתי להקיא.
בהרחבה הרביעית כבר היו ממש אגרסיביים וסבלתי מאד מכאבים - אבל היתה לי הקלה לשבועיים בלבד...
עכשיו כבר 10 ימים שאני מקיאה. הגרון שלי שרוף לגמרי והרופאה העלתה לי שוב את האומפרדקס כדי שהחומציות לא תגמור לי על הושט ומיתרי הקול ועל השיניים.
הגסטרולוג שמטפל בי שלח לי הודעה שמחר הוא יתקשר אלי להסביר לי מה האופציות שלי, ושבשלב כזה כבר שוקלים לבצע מעקף. (כלומר לעקוף את השרוול).
מודה שאני די פוחדת. לא יודעת אם יש לי כוחות לניתוח נוסף, שלא לדבר על זה שהברזל וההמוגלובין שלי עוד לא התאוששו מהניתוח הקודם וההשלכות שלו...
מצד שני, ההקאות גומרות אותי

מחר אדע יותר, וסביר שאעדכן.

מעיין א3

New member
האם במעקף יהיה לך כיס קיבה קטן כמו שמבצעים את הניתוח הרגיל?

או שמדובר בכריתת הקיבה וחיבור הוושט למעיים?
נשמח לעדכון ממך בהקדם

Night Light

New member
הרופא שכח להתקשר

אז אני לא ממש יודעת.

שלח הודעה שיתקשר מחר.

מעיין א3

New member
סבבה- צריך להבדיל פשוט בין מעקף קיבה לבין כריתת הקיבה

הרבה אנשים חושבים שבמעקף קיבה אין קיבה- זה ממש לא נכון!
יש כיס קיבה קטן שמתפקד, ואליו מחוברים המעיים.
&nbsp
לעומת זאת, כריתת קיבה- זה אומר שאין קיבה בכלל.
&nbsp
זה לא אותה סיטואציה.
&nbsp
מה שעושים לך זה בעצם מעקף קיבה מסורתי....
&nbsp
תעדכני אותנו לגבי מצבך

&nbsp
ובהצלחה!

shanig22

New member
קודם כל תרגישי טוב!

מקווה שיביאו לך פתרונות, אני לא מכירה על עצמי אבל אחותי עם ניתוח טבעת וכל הזמן מקיאה ומספרת על תחושות כפי שאת מתארת, אם המעקף יבטיח לך אורח חיים נורמלי יותר עם פחות הקאות או ללא בכלל אולי כדאי לשקול זאת, השאלה אם הרופאים יודעים שזה מה שיעזור? המון בריאות

Night Light

New member
בשרוול לא אמורות להיות הקאות

ואני לא יודעת עדיין מה האופציות האחרות. שמעתי שיש גם אפשרות לסטנט. מחכה לשיחה מהרופא ואהיה חכמה יותר.

אופירA

New member
מנהל
שני דברים - האחד, שרוול אינו טבעת ואין הרבה מה להשוות

השני, חבל שאחותך מקיאה ושרוף לה הגרון. זה ממש לא must כשיש טבעת. היא צריכה ללמוד אורח חיים תקין ובריא עם טבעת. שתתקשר אלי להדרכה טלפונית חינם (מנהלת הפורום השכן).
אופירה, טל' 03-5781855, לא בשבת, להשאיר הודעה באין מענה. אני חוזרת.

למעלה