אני והעמי שלי

amazone

New member
אני והעמי שלי

אני ועוד עובד עובדים ביחד מאז שהתחלתי לעבוד במשרד לפני יותר מחצי שנה. התקן שלי הוא משרה מלאה כשאני אמורה לעבוד בחלקה איתו ובחלקה האחר עם המנהל שלי. העמי שלי עובד שם קרוב ל-10 שנים במשרה חלקית. אני קוראת לו העמי שלי כי נוצר רושם שאנחנו מפתחים סוג של תסמונת עמי ותמי - נשענים האחד על השניה כשמדובר בהתמודדות עם המנהל שלנו ששונא את שנינו ומנסה בכל כוחו לפטר אותנו. נכון לעכשיו, לאחר שהגבנו בהתאם, אנחנו נשארים בעבודה ואת המנהל שלנו כנראה יוציאו לפנסיה מוקדמת. היחסים בין העמי שלי לבייני טובים יחסית, למרות שמדי פעם יש לו פליטות פה לא במקום לגבי מאחורי הגב - מציק, מעירה לו ומבקשת שלא יחזור על עצמו. מדי פעם הוא מתפרץ עליי כאילו בהומור, קורא לי מפגרת ליד אנשים ושובר לי את המילה. בתפקיד שלנו סמכות זה הכל - והוא קרא לי מפגרת ליד עובדים אחרים וביטל כלאחר יד את מה שקבעתי למרות שלא היה לו סמכות לכך רק כי הוא רצה לצאת מוקדם מהעבודה ולמרות שהיה עובד אחר שהיה מסוגל לבצע את המשימה. זה לא הפעם הראשונה שזה קורה ובעבר הערתי לו על כך ואמרתי לו שזה לא במקום וממש לא מקובל עליי שמשפילים אותי. הפעם הזו שתקתי, יצאתי מהחדר, לא הגבתי אליו רגשית עד שהוא סיים לעבוד, שלחתי לו SMS שאני לא סובלת אותו ולא הסכמתי להגיע לחדר כדי שיעביר לי דברים לבצע [לא מוכנה לשחק את המשחק שלו - הגישה שלו היא להראות לכולם שהוא האחראי מביננו ומנהל את העבודה]. באמת שנפגעתי מהגישה שלו מה לדעתכם אני אמורה לעשות - לא יודעת אם בכלל מזיז לו שהוא פוגע בי העיקר שהוא משיג את מה שרצה בזכותי והמנהל עוזב. לדבריו הוא סומך עליי כשמדובר בעבודה. בחצי שנה האחרונה הוא קרא לי מפגרת בפעם השלישית ביום חמישי, כלומר - אני מבהירה לו שזה לא במקום, הוא מפסיק וחוזר חלילה.

amazone

New member
סייג

אמנם מדובר ביחסי עבודה נטו אבל העניין הוא זוגיות לכל דבר מלבד הקטע האישי של מגע פיזי אנחנו חולקים הרבה דברים, פתוחים ביננו

להבדיל ../images/Emo13.gif

זוגיות מבוססת על אהבה ותשוקה. בקשר בניכם אני זיהיתי רק אינטרסים משותפים. תקני אותי אם אני טועה.

amazone

New member
לעבוד ביחד ולשמור על יחסי עבודה טובים

זה גם אינטרס משותף. חברויות רבות מתחילות במקומות עבודה - ואין לי שום כוונה לפתח איתו את הצד הרומנטי כנ"ל גם לגביו. הנקודה היא שברוב הזמן אנחנו באמת עובדים טוב יחד. רק שלדעתי אני קוראת אותו טוב יותר בהשוואה להבנה שלו אותי. גם כשהמנהל יעזוב, עדיין יהיה לנו אינטרס לעבוד ביחד ושהזוגיות ביננו תתפקד באופן הרמוני

חוקים וגבולות

כמו בכל מערכת, צריך שיהיו גם כאן חוקים וגבולות אז יש בוס ויש כפיף ולעיתים גם עובדים מקבילים ברמתם ויש ענין הגבולות אם אני מבין נכון הבהרת לו בכמה מצבים שאת לא מוכנה להתיחסות שלו כלפיך תנסי לחזור על זה וכשתגיעי למסקנה שדיבורים ברמת נעימות הולכת ויורדת לא עוזרים, תגידי לו שבפעם הבאה שהוא יפגע בך ישירות או בעקיפין בנוכחות עובדים אחרים, את תעני לו בו במקום. אני יודע שזו הכרזת מלחמה, לא הייתי ממליץ על זה כצעד ראשון, אבל זה בהחלט במקום כאיום וכצעד הבא אחרי הדיבורים תתכונני לכך שהתגובה שתגיע תהיה בערך כך: את עזרת לי להעיף את הממונה על שנינו מתוך תקוה שאת תקבלי את מקומו ומה שאת עושה לי עכשיו זהו המשך ישיר למה שעשית (לא עשינו, רק את עשית) לבוס הקודם והנה מתגלה הפרצוף האמיתי שלך. מאחר ואתם כנראה עובדים בעסק גדול ואף אחד מכם לא מסוגל לפטר את השני, הענין יגיע לחלונות גבוהים יותר. תתכונני, בעיקר נפשית כדרך להכנה אני מציע לך להתחיל לכתוב ולשמור יומן אירועים. תשמרי על זה בבית, במחשב הפרטי, כי בעבודה אפשר גם להציץ לך וגם למחוק לך. אם זו היתה מערכת זוגית רגילה הייתי ממליץ לך אחרת, אבל עבודה זה מצב שונה מזוגיות שקשורים בה משפחה וילדים כאן זה רק אינטרסים נטו. תתחילי משמירת כל ההתכתבות הזו כאן.

amazone

New member
אבל לא פעלתי מתוך אינטרס

של לתפוס את המקום שלו - במקרה הזה באמת שהמנהל שלי משוגע ורצה לפטר אותי כי אני לסבית ולכן לא פעלתי במטרה לפטר אותו כדי לתפוס את המקום שלו פעלתי כי המנהל שלי משוגע גם כלפיי וגם כלפי אותו עובד. אין לי גם הכשרה מתאימה כדי לתפוס את המקום שלו אן את הותק לזה. ולמה שקרה למנהל היה לו חלק פעיל - הוא פעל בנושא בשנים האחרונות והמצב אפילו הגיע לבית משפט. הוא חפר את הבור אני סגרתי עליו את הגולל. הזוגיות שלי ושל אותו עובד טובה מלבד פעם בחודשים שהוא נדפק וקורא לי מפגרת. מלבדזאת אנחנו עובדים טוב ביחד

אני מקבל כל מילה שלך

מה שאת צריכה זה לקבע ולשמור את הגבולות שלך זה שאת שוללת לכאורה מערכת מינית איתו, לא יגן עליך במצב של עימות זה שסתמת את הגולל על אחד, לא מגן עליך אם ניתן להמשיך את הדימוי שלך, סגירת הגולל לוחצת לך על האצבע, כי לא משכת אותה החוצה בזמן רק את תחליטי אם מותר לקרוא לך מפגרת ולצאת נקי מזה

למעלה