אני והפחד

bilitis

New member
אני והפחד

ביקיצת הבוקר הוא כבר היה שם -הפחד שתיתי קפה שוחחתי עם בני הבית,חבקתי את נכדתי הקטנה והוא שם-הפחד טיילתי עם כלבי רפרפתי בעיתון והוא שם הפחד קראתי ספר,האזנתי למוזיקה עתיקה והוא שם-הפחד לקחתי כדור,כמצוות הרופא,להרגיע והוא שם -הפחד בכיתי והוא שם הפחד ואולי אני הוא הפחד,והפחד הוא אני? ואולי אני אשתגע? האם גם אז הוא יהיה שם? ואולי אני כבר? אולי?

פייה 31

New member
../images/Emo24.gifבילי יקיר...

אז אני הייתי מרגישה כך קמתי הבוקר הוא כבר היה שם מחכה לי הפחד אז חייכתי לפניו ואמרתי לו בוקר טוב גם לך שתיתי את הקפה שוחחתי עם בני הבית, חבקתי את נכדתי וחשבתי לעצמי יואוווו אלוהים איזה מזל יש לי כי יש אנשים שאין להם משפחה כזו תומכת ואוהבת שמקבלת אותי עם כל מה שיש לי, יצאתי לטייל ולקחתי אותו לטיול איתי כן אתם יודעים את הפחד הוא צריך לפעמים להתאוור לא? חזרתי קראתי ספר והוא עדיין היה שם אז שוחחתי איתו והתחברתי אליו שיבין שאני לא מפחד ואז החלטתי להאזין למוסיקה והוא החליט היום לעשות לי דווקא אז הצעתי לו לבוא לשבת לידי ולהאזין ביחד איתי הוא לא ממש רצה אז החלטתי לקחת כדור ולשתק אותו ולהראות לו מה זה מי הוא חושב שהוא!!! אבל הוא לא הניח לנפשי והחליט שהיום הוא רוצה לשגע אותי ויהי מה!!!! אז הסתכלתי עליו ואמרתי לו הייי פחד תקשיב לי לרגע ותקשיב לי טוב אני רוצה להיות חבר שלך אני מקבל אותך אבל תבין אני זה ששולט על הגוף שלי ולא אתה אז קח זאת לתשומת לבך!!!!!!!!!!!!!!

פייה 31

New member
בילי תחשוב לרגע

הוא לא ממש מנצח אותך כי אתה עמדת מולו והסתכלת לו בעינים כשעבדת באותה מחלקה של אותם אנשים שמחכים לתת את נשמתם לברוא, היית שם החזקת את היד הקשבת סתם ישבת, אין לך מושג כמה אומץ צריך כדי לעשות זאת. ופעם אחת אתה זוכר כשיצאת לטייל ביפו ופחדת נורא ובכל זאת לא עלית על מונית וחזרת הביתה המשכת לטייל למרות שהוא תקף אותך לא פחדת ממנו. אז תעצור לרגע ותחשוב על זה. אספר לך משהו ביום חמישי האחרון נאלצתי להתאשפז מעולם לא חזרתי לבית חולים בו הורי נפטרו לא יכולתי לשים שם את כף רגלי ועכשיו לא היתה ברירה והייתי חייבת ללכת לשם ברגע שנכנסתי כל הזכרונות הכאב הסבל הצעקות של הורי הכל חזר אלי, התחננתי שאני רוצה ללכת הביתה שאני לא מסוגלת לסבול זאת שזה יותר מידי קשה אבל פשוט לא היתה ברירה הרופאים החלטו שאני צריכה להישאר שם 24 שעות אני ביליתי את הלילה מחוץ לבית החולים ורק בבוקר נכנסתי לשם, מה שאני מנסה לומר שיש דברים שלדעתי הם כל קשים ואתה מתמודד איתה בצורה נפלאה וזה קשה וזה מתסכל וזה מביך אבל אתה מתמודדדדדדדדדדד. אז בבקשה בילי תסתכל גם על הדברים הטובים לא רק על הרעים ותשלח לי קרן שמש אחת כזו שתחמם את הלב.

כתומית

New member
בילי

אם אפשר היה, הייתי לוקחת לך את הפחד לא שחסרים לי אבל כבר יש פה (בי) בית מלון לפחדים והם לרב מעדיפים לשכשך בבריכת הרגשות מאשר להטריד את מוחי אולי גם עודף תעסוקה עוזרת משפט נוראי שנכתב ב-42' על שער אי שם - אבל בקונוטציה פחות איומה, אכן פועל. איני יכולה לקחת לך את הפחד לצערי אוכל רק לשלוח לך חיבוק ואהבה שולחת לך, חיבוק ואהבה

למעלה