אני והפסיכולוג שלי איך אתם מסתדרים עם הפסיכולוג שלכם? האם גם לכם הוא (כמעט תמיד) עולה על העצבים?
ב בטיפול New member 24/8/05 #1 אני והפסיכולוג שלי איך אתם מסתדרים עם הפסיכולוג שלכם? האם גם לכם הוא (כמעט תמיד) עולה על העצבים?
1 1 Sony New member 24/8/05 #2 אני לפעמים מתה לשאול את הפסיכולוגית שלי- מה את עושה במקצוע? כאלו באמת, למה הם צריכים את זה? חוץ משהם מקבלים בוחטות כסף?
אני לפעמים מתה לשאול את הפסיכולוגית שלי- מה את עושה במקצוע? כאלו באמת, למה הם צריכים את זה? חוץ משהם מקבלים בוחטות כסף?
ל לימונית New member 25/8/05 #3 אני תמיד רציתי לדעת איך זה שלא כואב להם הראש מלשמוע כל היום את הצרות, הבכיות ובלבולי השכל של האנשים
S shirleyrozental New member 25/8/05 #4 עכשיו אני לא בטיפול אבל פעם הייתי וכמעט כל פגישה התעצבנתי עליו אבל עכשיו אני מתגעגעת
ה המלפפונית New member 28/8/05 #5 האמת שלא אבל אם זה באמת מצב כל כך קשה, למה לא לנסות לעבור למישהו פחות מעצבן?
T tipeshet New member 28/8/05 #6 אני חושבת שבמקום מסויים, כל אחד שהולך לטיפול אצל פסיכולוג, מתעצבן עליו.. ועל דברים שהוא אומר, ודברים שהוא עושה, ודברים שהוא אומר לך על עצמך..
אני חושבת שבמקום מסויים, כל אחד שהולך לטיפול אצל פסיכולוג, מתעצבן עליו.. ועל דברים שהוא אומר, ודברים שהוא עושה, ודברים שהוא אומר לך על עצמך..