אני והשוטר

אני והשוטר

הכל החל שחיכיתי לאוטובוס לביתי , שעה לא מאוחרת מדי , בין כל המחכים באותה תחנה שהייתה די חשוכה, הגיע לפתע שוטר במדים , לא יודעת אם הוא בדיוק שייך למשטרה או לצבא , בכל אופן לבש מדים כחולים.... משטרה , שבלולנית במצוקה . טוב התחיל להסתכל עלי , לשלוח מבטים , ואני שה תמים , מה אתה רוצה ממני , בקיצור הגיע האוטובוס המיוחל , והשוטר החליט מכל מקומות שבעולם באוטובוס , להתיישב לידי , פשוט מובן , אז ... בקיצור חשבתי לתומי בטח הוא ירד עוד כמה תחנות, אבל לא!!! משטרה משטרה , המדים זה פשוט מגזים , טוב לענין , חייל פלוני אלמוני או השוטר "אזולאי" ירד איתי בתחנה , בהתחלה פנה לצד שמאל שאני לימין ואח"כ חזר בו ופנה לכיווני מה אני עושה ברגעים אלו ..... פחד , מדים , משטרה , קול סירנה זועק לא בשבילי , ואני לא יודעת מה לעשות ?????? מתחילה לחשוב מחשבות , אני בשוק , אני בהלם ,אני המומה , ..... מה עושים ....

התחיל מרדף

לא ידעתי מה לעשות , עוד 100 מט' לביתי , והשוטר לא עוזב לא מרפה , משטרה , הצילו ........

חחחחחחח!!!!!! ../images/Emo6.gif

סליחה שאני "הורסת"... אבל למה זה נראה לי סיפור בלי סוף?
שבלולנית... אפילו אני כאן במתח! נוווווווווו

טוב אחרי שניסיתי לעצור

לראות מה הוא רוצה ממני או מהשד מי יודע מה ... אמרתי לעצמי גם : אין יאוש בעולם , כמו שרשמת... ועצרתי , וגם וא עצר ברמזור נו די , או שתגיד משהו או עבור למקום אחר מסתכל אליי בוחן אותי , מה אתה רוצה לעזאזל רציתי לשאול הוא הוריד את עיניו , ואני מייד ברחתי משם , טוב נו די הוא לא היה עד כדי כך מפחיד , רק מבוגר ממני במה שנים טובות אז ז הגיש שלך לחיים , או שתדבר או שתשתוק .מר שוטר תגיד משהו ...

Mוניk

New member
חחח שבלולית חמודהההה חח מה יהיההה

אולי השופט יעזור
}{ אדוני השופט אריק איינשטיין פעם ראיתי מרפסת בלי אור, טיפסתי אליה לאורך צינור, רציתי רק לבדוק את מצב המנורה - לפתע מי מופיע? המשטרה. אדוני השופט! אדוני השופט! זאת האמת וכל האמת, אז למה אתה לי בית סוהר רושם? אינני אשם, אינני אשם. לגברת אחת באוטובוס פיניתי מקום מתוך נימוס, אבל מרוב צפיפות ומחנק - הכנסתי לה את היד לתוך הארנק. אדוני השופט... יום אחד פוגש אני בתייר שרצה להשקיע באיזה דבר, אז מכרתי לו בית שלא היה שלי - כי לא רציתי שיסע מפה עם יחס שלילי. אדוני השופט... היה לי שכן נורא ואיום שלא רצה לחיות איתי בשלום, כשחטבתי עצים בא פתאום המסכן והכניס את הראש מתחת לגרזן. אדוני השופט... אדוני השופט, אל תהיה כזה מן... למה באדם אתה לא מאמין? רק לא בית סוהר, למען השם - אינני אשם, אינני אשם. אדוני השופט... ערב טוב מוניק

חתולון*

New member
שבלולנית, הגעתי מאירוע אחר

עכשיו אני כאן, ממשיך לקרוא (ולחקור) חחחחחחחחחחחח

סוף סוף עוד שוטר

עוד הצדעה לכחולי המדים , ותודה לטאקי על הסיוע
גדול אחרי שרצתי בטירוף , ושני ניידות מאחורי , אין לי שום מושג עם זה מתוך סרט אימים או משהו כזה , אבל המתח כאן בשיאו ,

טוב מה עוד יש לספר

לא הבנתי מאיפה זה נוחת עלי , אולי מישהו כאן יגיד לי .... אני בשוק , אני בהלם , אני המומה , אני עולה בדרגות נעות מקווה שיש לסיפור הזה עוד סוף טוב יותר אבל לא , ידידי אני זקוקה לעזרה, לא חושבת שיש מישהו בקניון שמכיר אותי , מקווה לא להיות שותפה לסרט או למתיחה מסוימת , אני צועדת כמה דקות , מבוהלת מל מי שנימצא לידי ולפתע כן לפתע אני שוב רואה אותו , הוא מסתכל אלי , ועומד לידי , אני מתרחקת והוא עדיין שם , ממשיך לבהות , טוב בכל זאת , חתולון אתה מגיע אני צועקת , וחתולון עונה לי ....

חתולון*

New member
נו שבלולית, תצאי מהקונכיה ורוצי

אני לא יכול לחכות כל הלילה חחחחחחחחח

הלוואי חתולון

אבל אין לי כוחות, הבחור ממשיך לבהות , נו די כבר , תגיד משהו , אני ממשיכה ללכת, השוטר בעקבותי , ואז דיייייייייייייי נמאס לי , מה קורה כאן, אני לא בתוך קונכיה, ולא אצנית , כבר הרבה זמן, אבל מה הוא הוא רוצה , ואז אמרתי זהו חייבים לסגור חשבון , מקסימום את התיק יפתח חתולון , אבל שיהיה בסדר טוב , המשך בר מגיע ........... הסוף מפתיע ...............

חתולון*

New member
אני ממתין לסוף, ואת פותחת סיפור חדש

תסיימי את הראשון חחחחחחחחחחחחחח

אותי זה הצחיק חחחחחחח

חתולון ביקשת סיפורים , אז הנה , אחד מהם שישרת תתחיל עם השני גם ולסיפונו אנו .... טוב אז המרדף הזה נמשך לערך שעתיים , חשבתי שאם אני לא יסים לזה סוף , חתולון יבוא ויציל את המצב יחד עם טאקי כמובן , אז לא רציתי לעשות מזה דרמה , או היסטיה גדולה ופשוט התקדמתי לעברו של השוטר , משטרה עכשיו אני בחזקת כוח עמדתי מולו ופשוט אמרתי ....

למעלה