המשך המרדף ... תקציר אני והשוטר
עמדתי שם ופשוט אמרתי לו אנחנו מכירים ? השוטר הכחול המדים הסתכל אלי מופתע מה אמרתי לו . ואז הוא אמר רגע את לו **** אמרתי לאאאא. ואז הוא אמר ואהו כזה גדול איזה סרטים איתי
סרטים איתך אמרתי , אני זאת שמגישה כאן כמו בסרט לא!!!!! איזה טעות השוטר אמר לי , טעות קריטית כמעט עשיתי אני מקווה שעוד אפשר לשנות את המצב ואז אמרתי לו תשמע אני רוצה להגיע הביתה אתה יכול לקצר... אז הוא אמר לי שוא התכתב עם בחורה שביקשה להפגש איתו באותה תחנה איפה שהוא ראה אותי , והיא תעשה איזה סימן מסוים אשר תראה אותי והאמת היא שחשבתי שזאת את , כי עשית את אותו סימן , בלי בכלל לדעת הקיצר טוב כבר מאוחר .... אותה בחורה יש לה אובססיה לכחולי המדים וכאשר סיפרתי לה שאני במשטרה , היא אמרה לי טוב בזמן שניפגש באותה תחנה אז תעשה איז מרדף שאני אברח ממך ואתה תנעץ מבטים , חבר טוב שלי יצלם זאת , אני צריכה את זה לחוג דרמה שלי וחשבתי עם שיתוף פעולה שלך שזה יכול להיות נחמד ואז שראיתי אותך בתחנה אני מצטער חשבתי שזאת היא , התחיל מרדף , אפילו ביקשתי מכמה חברים לשים משטרה באיזה מקום מרכזי , שאותה אחת אמרה לי שלשם היא תרוץ , ואפילו ראיתי מישהו מצלם , אבל אח"כ הבנתי שזה לא היה ידיד שלה למזלי הרב , אני מצטער על עוגמת הנפש שנגרמה לך , טעות באשמתי , שלא שמתי לב , וממש מקריות הדבר כאילו אתן מתואמות שאתן עשיתן את אותן דברים בדיוק, זה יד גורל , אני לא יודע למה אותה אחת לא הגיעה לאותו מפגש , ומצטער שנגרמה לך בהלה מיותרת , מקווה שלא עשיתי נזק רציני זה שהשוטרים רוצים להשוויץ אמרתי , ואתה רוצה שאני יאמין לך , נשמע לי מאוד מוזר , אז הוא אמר לי נראה או לא זה הדבר , תראי אלו הם מיכתביה והנה הקלטות של שיחות האחונות שלנו , אני מצטער שאני מקליט אותם , פשוט פעם היה לי מקרה לא נעים שהאשימו אותי בטלפון על מה שלא אמרתי , אז החלטתי להקליט . או שמה זה לחקירה ............. ותחשבו על זה . אני אישית חושבת שהיה כאן משהו יותר ממוזר , אבל שמחה שחתולן וטאקי עזרו לי וביחד הפכו זאת לסיפור יותר אופטימי ובידורי . ותסתכלו לצדדים , שאף אחד לא מצלם אותם לאיזה סרט נוסף , זה לא תמיד כייף לדעת שאתה גיבור בסרט , גם שאתה לא בדיוק רוצה . דך אגב אותה אחת רצת לקרוא לסרט שלה , שלה היה לשמחתי או לצערי אני והשוטר , והחלטתי לתת לכם את התקציר של הסרט שלה , שהינו שלי כעת. אוהבת המון