אני והשיר
(פינה חדשה
)

hodayoyo

New member
אני והשיר../images/Emo187.gif (פינה חדשה../images/Emo70.gif)

מאחר והיום הפורום שומם
אני אנצל את זה כדי לפתוח פינה חדשה: אני והשיר מי שרואה ערוץ 24 אולי מבין קצת את הרעיון לפי השם של הפינה שזהה לשם של התוכנית בערוץ. כל פעם יהיה שיר אחר של דניאל ואתם תספרו מה הסיפור שלכם עם השיר (מתי שמעתם פעם ראשונה ואיפה <הופעה, רדיו, טלויזיה, דיסק>? ישר אהבתם או שלקחו כמה שמיעות? אולי עדיין לא אוהבים ת'שיר? תהיו יצירתיים..
) השיר הפעם (נתחיל מההתחלה): עדיף

idanri

New member
שמח להיות הראשון!!!../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אוקייייייי עדיף........ הפעם הראשונה ששמעתי את השיר היה בערוץ 24 עם הקליפ של דניאל על הפסנתר. אם אני זוכר נכון,אז ישר אהבתי את השיר. הישר מאוד יפה לדעתי,(ואין צורך להזכיר שיש לי את הסינגל שלו
). המילים של השיר מאוד חזקות והפזמון נ-ה-ד-ר-! בכללי זה שיר מצויין.

נמ. איזה שיר. ../images/Emo99.gif

שמעתי אותו בפעם הראשונה ברדיו כשהוא רק יצא... לא ממש זוכרת מתי זה היה, יחסית מזמן... וישר התאהבתי בו, אבל לא ידעתי שהוא של דניאל. אח"כ חיפשתי מלא באינטרנט את השיר והמילים ולא ממש מצאתי... ואז בת דודה שלי שלחה לי, ופתאום ראיתי שזה של דניאל... זה שיר שאני לא יודעת להגיד אם אני מחוברת אליו, כי יש פעמים שאני שומעת אותו והוא עושה לי מצברוח טוב ואני מבינה כל דבר שהוא אומר ומסכימה עם כל משפט. ולעתים אני לא מבינה כלוווום. וזה אחד השירים היחידים שאני מחוברת אליהם ופתאום לא... זהו

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif הסיפור שלי

בת דודה שלי הכירה לי את השיר, היא בזמנו אהבה את השיר מאוד. גם אני אהבתי אותו.. היום הוא לא בין האהובים עליי, אבל לא נורא
היא ניסתה להכיר לי את השיר במשך שבועות וחיכתה שיהיה את זה ברדיו, עד שפעם אחת היה את זה ו.. היא הכירה לי :)

NoY182

New member
אממ

שמעתי אותו בפעם הראשונה ברדיו, לפני שנתיים בערך. הוא יצא אחרי בא מכאב, ומאז התאהבתי בשירים של דניאל. ועדיף עד היום אחד המועדפים עליי ^_^

פעם ראשונה שאני שמעתי את "עדיף"...

זה היה ברדיו, ואני למעשה חשבתי שזה שיר משנות ה- 80. יש משהו בסגנון של השיר שמזכיר לי כמה שירים של שנות ה-80, ולא ידעתי באותה עת שזהו למעשה להיט חדש, ולא קלאסי...

S h A b i T

New member
עכשיו שמתי לב שגם אתה חשבת. חה

ידעתי שהשיר הזה היה נשמע לי מוכר.

S h A b i T

New member
שיר נפלא להתחיל איתו. ../images/Emo3.gif

בסוף כתה ז' (אני בכתה יא') לא ממש הייתי מחוברת לרדיו, אבל מפעם לפעם יצא ששמעתי. בכל אופן, עדיף התנגן באותה תקופה המון. (האמת שהייתי בטוחה שזה שיר ישן שאני אוהבת מאז ומתמיד אז לא ייחסתי לו חשיבות גדולה מדי..) מפה לשם דיברתי עם ידיד שלי והוא אמר לי להוריד את עדיף של דניאל סלומון. חשבתי לעצמי למה לא בעצם, הורדתי את השיר והתברר שזה אותו שיר מהרדיו שחשבתי שאני מכירה כבר שנים רבות.
אז זהו, כמעט 3 וחצי שנים.. איך הזמן טס. וסתם ככה אני זוכרת שברוק"צ 2003 נורא התרגשתי כשהוא שר אותו. :)

רעותוש'!!1../images/Emo34.gif

את השיר עדיף שמעתי בפעם הראשונה בערב גדודי שעשו לנו בצופים לפני כמעט שלוש שנים.. ואז תכלס לא ממש הכרתי את דניאל המדהים.. הכרתי אותו רק ששמעתי את "כולם אוהבים את דניאל..". אבל מאותו הרגע ששמעתי את השיר מושמע לנו בערבב התאהבתי באישש הכיי מקסיים בכלל העוולםםם!!!!!1 וזה אחד האנשים שעושים לי את החייםם להרבה יותר קלייםם והרבההה יותר יפים!!!!!1 אני אוהבת אותך, דניאל סלומון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hodayoyo

New member
גם אני../images/Emo60.gif

טוב, המ עדיף... וואו. זה היה ממש מזמן. אני זוכרת שבכיתה ט' הוצאנו עיתון כיתה והייתי ב"ועדה" (
) ועשינו פינה כזאת של "המעוותים" שלקחנו תמונה של מישהי ועיוותנו והיו כמה שאלות זהות שלפי התשובות עליהן הבנות האחרות היו צריכות לנחש מי המעוותת, ובעיתון הראשון עם זה אני הייתי ה"מעוותת" כדי להראות ת'קטע ואחת השאלות היתה שירים אהובים, ובאותה תקופה היה כל הזמן את עדיף ברדיו וממש אהבתי אז זה מה שעניתי על השירים האהובים (יחד עם רנה של אריאל הורוביץ)
אבל זה היה כאילו עוד שיר שאהבתי ולא ידעתי או התעניינתי מי זה דניאל סלומון, זה הגיע אחר כך כששמעתי שירים נוספים

M A R K I

New member
אניייי. . . ../images/Emo26.gif

נראה לי שפעם ראשונה ששמעתי את השיר זה היה ברדיו. . ולא ידעתי שזה בכלל של דניאל אחרי כמה זמן הורדתי אותו ולא הפסקתי לשמוע אותו, וכל הזמן הייתי מזמינה אותו בערוץ הקריוקי :) ולפני כמה זמן חברה טובה שלי עזבה את הישוב ועזרנו להם לארוז והכל ואז בלילה לפני שהם עזבו היה את 'עדיף' ברדיו ואמרתי לה שמעכשיו כל פעם שאני אשמע את השיר אני אחשוב עליה. . . ועכשיו כל פעם שאני שומעת אותו אני חושבת עליה ועל אותו לילה לבן שעזרנו להם לארוז

l o u i

New member
המפ.

זה היה בכיתה ח'..אני חושבת נובמבר חיפשתי שיר בקאזה ותמיד בקאזה אתה כותב מילה וזה מוצא לך מלא שירים אחרים שאין בהם אפילו את המילה הזאתי. אז זה מצא את השיר עדיף הורדתי ושמעתי. וזהו. אני ממש אוהבת את השיר. לא ישר אהבתי אותו..אחרי פעמיים בערך. זהו.

למעלה