אני והשעון שלי
הדבר הכי הזוי שקרה

אור 173

New member
אני והשעון שלי../images/Emo133.gif../images/Emo26.gifהדבר הכי הזוי שקרה

היי,היום במשך כל היום קרה לי דבר מוזר ביותר עם השעון שלי בבוקר קמתי,כשקמתי הסתכלתי בשעון היה 11:11 אח"כ אחרי שעה בדיוק,הסתכלתי בשעון היה 12:12 וזה עוד לא הכל,חשבתי שזה צירוף מקרים..אך זה המשיך לי לכל היום בשעה 13:13 התסכלתי בשעון של המחשב,התסכלתי לשעון של המחשב,היה 13:12 ואז העביר ל 13:13 בשתיים וחצי הייתה לי בגרות הייתי בדרכי לעבר בחינת בגרות [בחיבור] ,הסתכלתי לראות מתי מתחיל,וראיתי שהשעה 14:14 הפלאפון היה מכובה,לא יצא לי לראות את השעון, הגעתי הבייתה,אח"כ כמה דקות הסתכלתי היה 16:17 אחרי שעתיים,הסתכלתי היה 18:18 ובשעה 19:19 הסתכלתי בשעון במחשב שוב,היה 19:19 הסתכלתי שוב בפלאפון(כדי לבדוק הודעה בפלאפון) ואז בדיוק העביר ל 19:19 (כנראה שהשעון במחשב הקדים בכמה שניות) אני לא יודע למה ואיך זה קרה. אך אני גם אגיד לכם לפעם האחרונה,לפני זמן קצר,אחותי שאלה אותי מה שעה,הסתכלתי בשעון והיה 20:20 הדבר הזה מתחיל טיפה להלחיץ,יש לזה סיבה?? מה מנסים להעביר ליי?זה רק צירוף מקרים?

זו כנראה תשדורת מההדרכה שלך

וסימן שהזמן דופק ו'שאת לא צריכה לפחד לפנות אלינו בשאלות' תקשור...תדר..מציאויות מקבילות מצטלבות... פיסי ואל חושי (שאלות שחשבת עליהן וקראת אודותן ספרים כך מוסרים לי.. אם ברצונך להבין מה פרושו להתחבר...נסביר לך פה.... ותכתבי יומן. תרשמי את החוויה מאמש.

אור 173

New member
קראתי ספרים? [אני בן]

לאחרונה לא קראתי ספרים
איזה שאלות אני אמור לשאול? לא כל כך הרגשתי שומדבר מיוחד,רק מוזר להסתכל על הצירופים

Shmuelr013

New member
אור יקר, זו קריאה מהנשמה שלך

ליצור יותר איזונים בחייך. איזונים בין השכל לרגש. בין המוח החושב ומתאמץ ובין התחום הרגשי שנשאר בצל, לא מקבל ביטוי מספיק. יכולת ביטוי רגשי תיתין לך אפשרות להעשיר את חייך וליצור חיבורים שכרגע חסומים בפניך. בתחומי מערכות היחסים והקשר שלך עם עצמך. היי ברוך. שמואל רונן, תקשור קארמטי תהליכי בדרך לב. יעוץ, טיפול וריפוי, בתהליכים קוגניטיבים ואי קוגניטיבים. [email protected]

אור 173

New member
תודה רבה../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות,בדיוק מה שהולך אצלי בשבועות האחרונים יותר מדי פנטזיות רגשיות שאי אפשר לקיימם

למעלה