אני והתאומות

אני והתאומות../images/Emo13.gif

וול, האמת היא, שכל אחד ואחת כאן, בין אם הוא מעריץ או לא, היה רוצה תמונה עם התאומות אולסן. רייט? טוב...אז תקשיבו [או תקראו
], למדתי סופסוף איך להכין תמונות כאלו עם נגיד תמונה של שלי [איפה היא דרך אגב?], ליד תמונה של אשלי. עכשיו זה לא ממש יוצא כאילו הצטלמת איתה, אבל זה כזאת תמונה עם רקע נחמט, ובתמונה יש תמונה לדוגמא של אשלי, ליד תמונה שלי. גט איט?? אז...*הרעיון לקוח מפורום המורדים, ילדה עשתה שם משו דומה* חשבתי שאולי תשרשרו לכאן את התמונות שלכם ואני אכין לכם
הנה דוגמא של מתחילים, אני אוכל לעשות יותר יפה:) מקווה שתשתפו פעולה...תגיבו על הדוגמא. זה הראשון שלי...

sweetie tweety

New member
שרון, ../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

ח"ח על הרעיון אבל אין לי תמונות שלי במחשב...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

חבל שאין לי פיינט שופ! מאיפה לך יש?

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif

לי יש תמונה
אבל איך מחברים
אני לא יודעת..
..

--->ל-camila b

היי....תקשיבי, את יורדת לשורהאחת לפני האחרונה שלפני הכפתור "שלח", את רואה את זה? נכון כתוב "בחר\י קובץ" ובסוף השורה יש כפתור כזה באנגלית, אז תלחצי על הכפתור הזה, זה יוביל אותך אל תיקיית התמונות שלך, תלחצי על התמונה שלך לחיצה שמאלית פעמיים מהר, או לחיצה אחת וOPEN... ואז תעשי שלח
בסדר?

Alexis14

New member
יש לי כמה רעיונות...|מסכה|../images/Emo113.gif

אני פעם הכנתי לעמר תמונה שלה עם מרי קייט ואשלי
ואם מישהו עוד רוצה אני גם יכולה להכין לו. חוץ מזה שרון את יכולה לשים את התמונות האלה על רקע כלשהו ואז זה יראה יותר כאילו אתן אחת ליד השנייה...

רייט, אבל הייתי יודעת לעשות את זה..

זה היה נחמד
. בכל מקרה....אף אחד לא רוצה?
[חוץ מקמילה ב']... אני יכולה לעשות יותר יפה...עם תמונות אחרות
אופפה...סתם למדתי להכין

כל מי שרוצה שישרשר לכאן../images/Emo13.gif

מי שרוצה שאני אכין לו כזה [יותר יפה
] שירשר לכאן או תמונה [או שיגיד שאני יקח את התמונה מגלריית חברי הפורום]+אם הוא רוצה שיהיה כתוב משו+צבע אהוב.

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gif

אין לי תמונה שלי במחשב עכשיו... אני ישאל את אמא שלי אם היא כבר סרקה לי תמונות כי היא רוצה להכין לי מצגת ליום חמישי במסיבת בת מצווה שלי אז אני יראה איזה תמונות יש לה שלי...

ה ק פ צ ה--->כנסו!!! במיוחד נועה!!!

נועה-הכנתי לך אחד
לאף יו בייבי
אז הנה הוא-תגידי לי אם את אוהבת אותו... ולכולם-מי שעוד רוצה כזה רק עם תמונות שונות של התאומות...ורקעים שונים וזה-שישרשר לכאן תמונה [אם יש לו בגלריית חברי הפורום אז שיגיד] ואם הוא רוצה שיהיה כתוב משו או שהוא מעדיף צבע כלשהו או משו כזה
קיי? תגיבו

למה???? זה יפה!!!--->

אני עושה גם לך. מיד ועכשיו. בלי שום התנגדות. התמונה הזאת ב-ו-ל- בשביל כאלו דברים... עוד 10 דקות בערך זה יהיה מוכן

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

חיחיחי, קיי
אוף לפעמים אני כן זוכרת לא לשים את הרעשן ולפעמים לא
זה משגייע לי ת'שייכל
אניווי, שרונוש, יש לי עוד תמונות, אם את רוצה אני אשלח לך

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אה שרונוש, דבר ראשון- את עושה מאוט יפה
דבר שני- הנה התמונה המקורית הזאת
ואני מצטלמת הרבה ככה...

לקמילה ב', הנה שלך../images/Emo9.gif

מקווה שתאהבי... אה! וזה לא יצא כ"כ טוב כי הייתה לי בעיה קטנה...וגם רואים שם רק את החלק העליון שלך
נו טוב...לא נורא...אחר-כך אני אנסה לעשות שוב... אבל הרקע יצא יפה
נכון? לאף יו....

למעלה