אני וחברה שלי התווכחנו!

אני וחברה שלי התווכחנו!

בשיר על הריצפה,אז בקולות רקע הוא שר "פפ שו פפ" [חברה שלי החליטה] או בפ שו בפ [מה שאני החלטתי]??????????????????????????????????????????.

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חחחח אני איתך....(בפ שו בפ)

יושי ב

New member
Astronomy Domine

טוב לדעת שיש עוד אנשים שמכירים את השיר הזה מתוך האלבום הגאוני והטוב ביותר של הפינק פלויד.

אוחח אבל למה להתלהב?

אל תשחק אותה טוב...? שונאת שאומרים שאתה לא מבין במוזיקה ******* (ממש לא משנה איזה סוג...) כאילו מסתומרת לא מבין במוזיקה??? תסביר לי בדיוק! מה הוא לא יודע להבחין בין שירים טובים ללא טובים?! גאאאד..הוא לא אהב את השיר ואתה כן, מה בדיוק עושה אותך למבין גדול במוזיקה פסיכדלית בגלל שאהבת?!?!!?!? אל תשגעו אותי אני מתחרפנת... כוס אמק אין כזה דבר "מבין במוזיקה" טוב?! לא משנה באיזה סוג או סגנון או וואטאבר...אין כזה דבר!!! מוזיקה זה עניין של טעם!

יושי ב

New member
מה את נלחצת?

התכוונתי שהוא לא יודע להעריך כנראה את עצם העובדה ששיר כזה מורכב נעשה לפני כל כך הרבה שנים.

רותמיקה

New member
את לא מבינה משהו מאוד בסיסי../images/Emo29.gif

יושי ב הוא המבין הכי גדול במוזיקה! הוא יודע יותר טוב מכולם!! זה האופי שלו. (נאמר בציניות מוחלטת!) אין מה לעשות.. הוא תמיד חייב להפגין את הידע ה'מדהים' שיש לו, לי כבר היו כמה ניסיונות כושלים איתו, תתרגלי...

jamesT

New member
שיר טוב רק לא הכי טוב ו...

אני מבין מאוד במוזיקה פסיכודלית! ואם אמרת את זה אני לא יהיה מופתע אם הדבר הפסיכודלי היחידי שאת שומעת זה פינק פלויד!

יושי ב

New member
קודם כל אני בן

ודבר שני אני מכיר הרבה מוזיקה פסיכדלית ואני יכול להגיד לך שהחלילן בשערי השחר של פינק פלויד (עם סיד בארט המלך כמובן) הוא אלבום הפסיכדלייה הכי טוב שיצא אי פעם אפילו יותר מסרג'נט פפר של הביטלס.

יושי ב

New member
הנה קצת על האלבום ועל השיר הזה

מתוך האתר mitkadem.co.il : "בתחילת אוגוסט 1967 פתחו פינק פלויד, לראשונה, את הדלת של מאזינים רבים לעולמות מוסיקליים חדשים. האלבום הראשון שלהם, Piper at the gates of dawn, לא היה רוק מתקדם במובן המקובל של המילה. הוא הוקלט באותו זמן ובאותם אולפנים בהם היו עסוקים במקביל חברי הביטלס בהקלטת סרג'נט פפר המיתולוגי. 'החלילן בשערי השחר', השם שבחר בארט מתוך הפרק השביעי בספרו של קנת' גרהאם 'הרוח בערבי הנחל', הדגים כיצד הפסיכדליה פתחה לדור שלם את האזניים. בארט הוביל את ההקלטות, העיבודים, הלחנים והמילים. זה היה ה'בייבי' שלו. בקטע המהולל Astronomy Domine אפשר לשמוע את המנהל שלהם, פיטר ג'נר, מקריא בעזרת מגאפון את שמותיהם של כוכבים וגלקסיות. חלק מן הקרדיט על השימוש הנועז והחכם באפקטים יש לתת לנורמן סמית', הטכנאי של אולפני אבי רואד, שגם עבד הרבה מאוד עם הביטלס באותה תקופה. סמית' כיסה את התופים של מייסון במגבות כדי להשיג את אותו הצליל שיצר עם ג'ורג' מרטין בתופים של רינגו סטאר."

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif

נשבר...אוווו בפ שו בפ...נשבר...אוווו בפשו בפ...ושוב...אוווו בפשובפ ואינ לי כוח להמשיכ...את צודקת!!!

את/ה צודק/ת...../images/Emo45.gif

אבל נכון יש לפני גלה גלה בפ שו בם או שזה במקום הגלה גלה משהו אחר?

רותמיקה

New member
זה הולך ככה:../images/Emo29.gif

גלה גלה בפ שו בפ ובהתחלה זה היה רק בפ שו בפ ובאחת ההופעות פיטר לא זיהה את חברתו גלה שישבה בקהל וקרא גלה גלה והחליטו להוסיף את זה לחלק מהשיר.

למעלה