אני וחבר רוצים ליסוע לנאפה...יש לי כמה שאלות.

koriso

New member
אני וחבר רוצים ליסוע לנאפה...יש לי כמה שאלות.

1. אמרו לי שהכי טוב ליסוע 2 זה נכון? 2. אנחנו רוצים ליסוע בספטמבר או אוקטובר עדיין כיף שם בתאריך הזה? 3. 800 דולר כולל הטיסה המלון 7 לילות מסיבות בזבוזים הכול יספיק? אם לא כמה יספיק? 4. אמרו לי שאפשר לשכור קטנוע בלי רשיון זה נכון?? תודה מראש..

adiengelman

New member
תראה..

לגבי התארכים אני לא כל כך סגור. היום ראיתי בדקה ה- 90 ב200$ כולל מלון לשבוע, המקסימום שצריך לעלות לך זה 300$(על מלון+טיסה). אין צורך ביותר מ 500$ ביזבוזים, זה די הרבה.. די יקר שם אבל אפשר לסדר הכל: הפאבים שם פתוחים עד 12 בערך ואז הם נסגרים ונפתחים המועדונים. בין המועדונים יעמדו הרבה יחצנים שינסו למשוך אותך לשם, התשלום למועדון הוא "קנס" לא קטן, זה יכול להגיע ליותר מ 100 ש"ח למסיבה. מה שלא הרבה יודעים שגם בפאבים יש יחצנים שאצלם אתה משלם 20 שקל אולי קצת יותר, אתה מקבל שתיה אחת חינם ובנוסף כרטיס כניסה לאחד מהמועדונים הנחשבים שכמו שציינתי קודם היית משלם פי 5. בשורה תחתונה אם לא הייתי מספיק ברור, לך קודם לפאב תשלם גרושים, תשתה משקה חינם וגם תקבל כרטיס למועדון חינם(אם הם לא מציעים תבקש מהיחצנים , לכולם יש ,זה בדוק) תעשה חיים!

adiengelman

New member
אופנוע

האופנועים לא יקרים ולא צריך רשיון, אני שכרתי אופנוע שטח XT 600 סמ"ק כלי רצחני!

koriso

New member
סבבה...ממש תודה..אבל יש כמה דברים שלא הבנתי..

בתאריכים שציינתי...יעני ספטמבר אוקטובר זה עולה יותר?? ניסינו לסדר לעכשיו אבל זה סתם לחוץ בגלל המשכורות.. חדר לשתיים כמה עולה?

adiengelman

New member
ככה

ספטמבר זה עוד בסדר.. עכשיו זה שיא העונה מלא תיירים בעיקר מאנגליה! לאדם בחדר זוגי זה אמוחר לעלות בערך 300$ אולי קצת יותר אבל נראה לי פחות, תשאל בדקה ה 90, יש אנשים שמבטלים אז הם נותנים מחירים בריצפה.. אוקטובר פחות הייתי ממליץ, אחרי הכל המזג אויר הוא כמו בארץ, הייתי ממליץ לך לסדר לחודש הזה, תקופה מצוינת ואין ספק שאם אתה בראש של פאבים ומסיבות, זה המק'ום המושלם! פשוט מטורף שם!! אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול ויש חוף מומלץ שנקרא "NISSI BEACH" יש שם מלא משחקים והפעלות עם אלכוהול ופרסים האנגלים משתלטים שם בדרך כלל.

למעלה