אני וחרדת הטיסות שלי...

lostlove

New member
אני וחרדת הטיסות שלי...

היי...לפני שלושה שבועות בערך סיפרתי לכם על חרדת הטיסה שלי ורציתי לומר לכם שכל העצות שלכם עזרו לי מאוד.....! מסתבר שעיקר הלחץ שלי היה בשרוול (הקטע שמוביל אותך לתוך המטוס) כמה פעמים כמעט התעלפתי בשרוול (היו לנו די הרבה טיסות)...נהיה לי חם היה לי ממש קשה לנשום, והנשימה נעשתה ממש מאומצת...כאילו אני יודעת שבשרוול יש לי עוד הזדמנות לברוח מהטיסה והמלחמה אם לעשות את זה או לא הייתה לי ממש קשה... בקיצור נשמתי המון הלכתי ממש מהר וחברות שלי ניסו לדבר איתי ולא ממש הלך להן...(אז בלי העצות שלכם הייתי אבודה..)וחוץ מזה נכנסנו גם לכיס אוויר בטיסה אחת התחלתי להילחץ לגמרי ונכנסתי לטראנס מוחלט, התחלתי לרעוד בכל הגוף, אבל חברות שלי הסיחו את דעתי וזה עבר... אז זהו סיפרתי על החוויות של הטיסה כמו שביקשתם, ורציתי לאמר גם ת-ו-ד-ה-!-!-!

CaNdYs GiRl

New member
יופיי!! רואה שהכל הסתדר?

בואי אני יגיד לך כזה דבר אמא שלי סוכנת נסיעות כבר כמה שנים טובות חח והיא יודעת טוב טוב מה הסיכויים לאסון ואני גם יש לי חרדות טסיה שרב הפעמים אני מתגברת עליהם אבל פעם אפילו אחרי שכבר חזרתי הביתה והכל היה בסדר לא יכולתי להירדם הרגשתי שאני לא נושמת עדיין מהחרדות שנשארו לי והייתי צרכה לקחת חצי כדור הרגעה בבשביל להירדם.... בכל אופן רק שתדעי שהסיכוים לתאונה הם כל כך קטנים זה משהו כמו 1 לעשרת אלפים יש כל כך הרבה טיסות כל הזמן והם עוברות בשלום וראית שגם הטיסה שלך עברה בשלום.... מקווה שעזרתי לך

איזה יופי ../images/Emo42.gif

היי, כל הכבוד לך שהצלחת להלחם בחרדה ולא לוותר לה.
אני נורא שמחה לשמוע שנעזרת בעצות שקבלת.
נהנית בחו"ל? אולי תוכלי לספר לנו מה עזר לך להתגבר על החרדה. אני חושבת שזה יכול לעזור להרבה אנשים כאן בפורום.
טלי

למעלה