אני ומשפחתי...

magicgirl1983

New member
אני ומשפחתי...

כן...כולם הולכים להתנחל אצלי בבית...טוב נו...בבית של ההורים שלי. כדי שתבינו את גודל האסון בשבילי- 3 ילדות קטנות הולכות להיות אצלינו כל הסופ"ש וביום שבת תתווסף ריבית של תינוקת וילד מעצבן במיוחד. את כל הרעש הזה אני אאלץ לספוג לבד, כי ההורים שלי לא כל כך צעירים ולא בנויים להחזיק ילדים קטנים. מה שאומר שאני ורק אני "צוות הווי בידור"/ מזנון וכל דבר אחר שצריך בשביל לבדר ולהחזיק ילד בחיים שלם ומאושר... איזה עונש...- יש הצעות??

karnity

New member
run away!!!

אולי תמצאו (את וחבר שלך) גם מקום להתנחל בו, הרחק מהמולת הזוועטוטים; אצל חברים במרכז/בצפון, או סעו לסופ"ש ספונטני בגליל...

Arfilit

New member
איך זה קרה?

אם את לא מעוניינת, וההורים שלך לא יכולים - איך קרה שכל הילדים מגיעים אליכם בכל זאת?

magicgirl1983

New member
הסברים

הם הזמינו את כל הדרדקים האילו כי אני גרה בבית...אני בעלת הכוחות ואני יכולה לסדר לנקות ולדבר ולהאכיל את כולם. זאת לא פעם ראשונה...ובכל פעם שזה קורה והם עוזבים אני אומרת באנחת הקלה...:"איזה מזל שאני לא אימא". לצערי אני לא יכולה לברוח...ניסיתי לסדר לעצמי בריחה אבל היא סוקלה עוד לפני שהוצאתי אותה לאור. אבל אני כן יוצאת היום בלילה ככה שלא תהיה ברירה ואני פשוט לא אהיה בבית בלילה מתי שהם הכי נודניקים. אימא שלי לא אוהבת את העיניין אבל הזהרתי אותה שאני דוחה פעם שניה את היציאה הזו. ושהיא הזמינה אותם אז היא תשכיב את כל החבורה הזאת לבד לישון. לצערי אני אאלץ להיות אמיצה ולנסות להתחבא מדי פעם בחדר שלי...מה שדרך אגב קצת לא אפשרי מכיוון שהילדות נכנסות לכל מקום שאני נמצאת בו...

מיריVA

New member
אני מניחה שלפעמים חייבים לעשות

כאלו דברים כי זו המשפחה... למרות שאני (לפני שנולד לי ילד) פשוט ממש לא הראיתי שום התענינות (אפילו להיפך - רמזתי ברור שאני לא בענין של ילדים)אז אף פעם לא ביקשו ממני. - כנראה לא היה להם נעים.

magicgirl1983

New member
אני עושה את זה בלית ברירה

אחרת לא הייתי כאן בסופ"ש אלא אצל החבר שלי. למעשה הייתי שמחה אם לא היו מעיזים לבקש ממני...הלוואי וזה היה קורה.

prizman

New member
גם לך מותר להעז ולסרב

אם החלטת שלא, מכל סיבה שהיא, תעמדי אחרי ההחלטה.

magicgirl1983

New member
חוויות מהסופ"ש

הילדות נארזו ועפו לי מהבית!! אתם מכירים את הסיפור עם העז?? אז...הוציאו את העז החוצה. אתמול קצת לפני הצהריים הילדות נחתו אצלינו בבית. אכלנו ביחד ארוחת צהריים ואני נשלחתי לקחת אותם לגן שעשועים. למזלי הילדות האילו רצו לחזור יחסית מהר חזרה הביתה. היה קצת קר...(לא יותר מדי). הלכתי לחתולים והילדה הבינונית הצתרפה אליי...דיברתי איתה שיחה כזו עמוקה (עמוקה כמה שילדה יכולה לשוחח עם מבוגר). קילחתי את שלושתן (אני שונאת את המטלה הזו יותר מכל דבר אחר...אני הייתי יותר רטובה מהן). הן הלכו לאכול ארוחת ערב שאימא שלי אירגנה אבל אני "עודדתי". ואני הלכתי להתארגן ליציאה עם החבר שלי ויצאנו בסביבות 8 ככה (חייבת לציין שהילדות היו עירות עוד כשיצאנו). חזרתי הביתה ב-3 לפנות בוקר (המלצה לסרט - היצ' למי שאוהב את וויל סמית' וקומדיות). ובבוקר (3 שעות אחרי) כבר הייתי על הרגליים בבידור ילדות ובידור חתולים. בסביבות הצהריים העונש הכי גדול נחת...החצי השני של האחיינים... אני יודעת שזה ישמע נורא אבל אני ממש לא סובלת את האחיין שלי. ועדיין לא סובלת את האחיינית שלי (דרך אגב גיליתי ששכחתי את השם שלה
) אימא שלי עשתה את העיניין לבילתי נסבל - היא יודעת שאני לא מתה על ילדים בלשון המעטה והיא שואלת אותי לפני אחותי אם אני אוהבת את התינוקת...דהההה לא.. אבל אני לא יכולה לענות דבר כזה אבל מצד שני אני שונאת להיות צבועה. אז צעקתי עליה.. ניגשתי אל אימא שלי יותר מאוחר ושוב הסברתי לה שאני לא מתה על תינוקות. אז היא עונה לי ברוב חוצפתה..."אבל היא שונה, היא ממש מתוקה" אמרתי לה חד משמעית שממש לא. הילד - הרביץ לי כי הגנתי על האחייניות שלי מפרצי האלימות שלו. הוא הרביץ גם לחבר שלי שניסה להגן על אחת האחייניות שלי. התיישבנו לאכול ארוחת צהריים והילד החליט שהוא רוצה את הכוס עם הפרה...נו, שוין. הוא לקח את הכוס שלו שהיה שם מעט מים ושפך את הכל על השולחן...ילד חוצפן אם ההורים שלך לא היו קרובי משפחה שלי הייתי ....לא חשוב...אתם לא רוצים לדעת. לאחר הסדרת הבעיה הוא צרח על החתול הלבן שלי כי הוא "הפריע" לו. בסביבות הצהריים ברחתי עם החבר שלי לחדר שלי. ויצאנו משם בדיוק כשהם הלכו. ומאז העיניינים רק השתפרו...למרות שהילדות - אחת החליטה שהיא יורקת על הריצפה כאילו אנחנו בג'נין והשניה החליטה שהיא בועטת בחתולים שלי כי "בא לה"... העיקר שהכל ניגמר לפני שעתיים...ואמן שלא יחזור על עצמו...הנפש שלי אולי חזקה אבל אני מפחדת פחד מוות שיום יבוא ואני אשטיח את הילד של אחותי בכאפה כזו מצלצלת שלא ידבר או יצרח שנה...

gertrude

New member
מה?

"יורקת על הריצפה כאילו אנחנו בג'נין"
? זה מה שאת חושבת שערבים עושים? יורקים על רצפת הבית שלהם? חייבת לציין שהחברים שלי בג'נין לא עשו זאת מעולם. תגידי, למה את עוד גרה בבית אם זה כזה סיוט בשבילך להשתתף במטלות הבית?

magicgirl1983

New member
לא יודעת...

אולי הייתי צריכה להגיד פועל בנייה? תראי בדרך ככל הבלאגן הזה אינו מתקיים לעיתים קרובות. הוא מתקיים כאשר ההורים זקוקים "לחופש" מהילדים. והוריי לא יכולים לעשות את זה בלעדיי, למרות שאבא שלי נראה שהוא מסתדר. סה"כ שאר מטלות הבית קטנות עליי...המטלות של לשמור על ילדים יותר מ-שעתיים זה סיוט בשבילי. לא יודעת מה יהיה כאשר אגור לבד.. אולי אז יבקשו ממני לעשות "בייביסיטינג" עליהם, ולאחותי בעלת שלושת הילדות מגיע קצת חופש...לעומת לזאת לאחות האחרת...שתיחנק איתם...לא מעניין אותי הילד שלה הוא שטן קטן.

gertrude

New member
אוקיי,

אבל בכל זאת, את מספרת כאן לא פעם כמה את סובלת בבית ואיך אמא שלך מוציאה אותך מדעתך, אז למה את לא עוזבת? כשאמא שלי הטריפה את דעתי, התחלתי לעבוד ושכרתי דירה לבד (ומאז יחסינו השתפרו פלאים), בגיל 18 וחצי הייתי מועסקת במשרה מלאה, עם דירה שכורה וזכות וטו על הפרעה לשקט הנפשי שלי (ואז גיליתי שאפילו לא חייבים להשתמש בזכות הזו כדי להפיק ממנה את המרב). כלומר, אני לא מנסה להתעליין עלייך, אבל את נשמעת מרוטת-עצבים באמת ובתמים ואני באה לומר שיש לכך פיתרון לא סבוך במיוחד ומומלץ בחום.

magicgirl1983

New member
העניין הוא כן מסובך

אני לא רוצה לעבור לגור עם שותפים כשאני יכולים לחכות לחבר שלי. וכרגע למצוא עבודה כשאת לומדת זה קשה (ניסיתי את זה כי באמת נשבר לי והייתי מוכנה כבר לעבור לגור לבד). יכול להיות שאני מחפשת במקומות הלא נכונים אבל אני חיפשתי וראיתי שהמקומות שאני כן יכולה לעבוד בהם (מלצרות, לעבוד בחנות) מחפשים עובדים שהם פנויים ולא סטודנטים. אולי המצב השתנה עכשיו, אבל אני יכולה להחזיק מעמד עוד כמה חודשים (עד שהחבר שלי יהיה קצין בקבע ולא סדיר כי אז תהיה לו משכורת נורמלית).

XUXA141

New member
לא הבנתי משהו.

ההורים שלך מזמינים ילדים כשמובן להם מאליו שאת תטפלי בהם? אולי תבהירי להורים שלך שאת לא הטיפוס שמתאים, ואם הם מזמינים אז שהם יטפלו ואם הם לא יכולים אז שלא יזמינו? מקסימום את יכולה לא להפריע, כלומר להעלם לחדר שלך ולנסות לא לשמוע את הרעש והמהומה ( ולהגן על החתולים כמובן) אבל מי אמר שאת צריכה לקלח, להאכיל, לשעשע וכו'?

magicgirl1983

New member
כי אני אדם טוב

וכי הם יכולים לעשות את העיניין הזה רק כשאני עדיין בבית. אני מקווה שבעוד כמה חודשים אני והחבר שלי נמצא דירה ונעוף מהבית ואז שום כלום...אני לא שומרת על זאטוטים אלא אם זה בשביל כסף..וגם אז אחפש אפשרויות אחרות.

XUXA141

New member
טוב, מחזיקה לך אצבעות..

שתמצאי דירה במהרה, ותזכי לשקט ולשלווה..

למעלה