אני וסבא כבר לא חברים ואני כבר לא כותב בפורום שלו כבר כמה וכמה חודשים כי הוא לא התייחס אליי יפה ואף מחק את תגובותיי שוב ושוב, אבל אתמול

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יצא לי לחשוב עליו הרבה בגלל רעידת האדמה הקשה בתאילנד, בה כרגע סבא נופש.

ברוך ה' ותודה לאל, הוא יצא מזה בשלום והוא בסדר. אני והוא אולי כבר לא חברים יותר, אבל זה לא אומר שלא תמיד שמרתי לו ואני ממשיך לשמור לו פינה חמה בליבי.

ועכשיו-האם כולנו יכולים בבקשה לדבר על העובדה שחזיתי מראש את רעידת האדמה בתאילנד?:

גאון סייסמולוגי, אוקיינוגרפי ווולקנולוגי ועומדים להתרחש אסונות טבע כבדים מסביב לעולם בעתיד הקרוב מאוד. רעידות אדמה. צונאמים. התפרצויות הרי געש. | תפוז פורומים

צירוף מקרים, או שגאון-העל מאור פז יודע את העתיד? 😉

גאון-העל מאור פז, מתוך צניעותו, לא יחשוף את התשובה, ומשאיר לכם לעשות אתם את החושבים.

רק לפני שאתם כולכם יושבים ביחד ועושים יפה-יפה את החושבים האלו, בואו נזכור את רקורד התחזיות המוצלחות של מאור (רובו לפחות):

__צילום מסך_29-3-2025_123738_www.tapuz.co.il.jpeg

ואת הפעם ההיא שחזיתי את קריסת 2022 בבורסות:

לכידת אינטרנט_2-11-2023_224234_www.tapuz.co.il.jpeg

ואת הפעם ההיא שמאור חלם שאומרים בטלוויזיה שנשיא ארצות הברית מת ועוד הספיק להעלות על כך שרשורים בתפוז דקות לפני ניסיון ההתנקשות הכושל בטראמפ:

__צילום מסך_29-3-2025_125611_www.tapuz.co.il.jpeg

(כתבתי "ביידן" כי חלמתי שהיה כתוב בטלוויזיה "נשיא ארצות הברית מת" ופשוט פירשתי שהכוונה לביידן. לא קריטי. בנוגע לטראמפ, הוא היה נהרג אם לא היה מזיז במקרה את הראש בשנייה האחרונה).

וכמובן שאיך אפשר לשכוח את הפעם ההיא שמאור חזה את הפתעת אוקטובר, בשרשור על הפתעת אוקטובר, שהועלה פחות משעתיים וחצי לפני הפתעת אוקטובר:

__צילום מסך_29-3-2025_13224_www.tapuz.co.il.jpeg

הכי אהבתי שהמומחה לכלום ושום דבר כותב "אין אין אתה ליצן בנשמה. אולי תעשה הסבה לסטנדאפ" ואז אחרי שמסתבר שצדקתי (נו, אלא מה? מה חדש?) הוא לא חוזר בו מדבריו אלו במפורש, אבל כן עושה סיבוב של 180 מעלות מבלי להתנצל ומבלי להתבלבל, פותח עוד אחד משרשורי ההערצה שלו עליי וכותב איך שלתפיסתו ולדעתו אני מדיום ושיש לי קשר מיוחד עם אלוהים ושאלוהים מספר לי את העתיד 😂 (זאת אכן אחת התיאוריות באשר לידיעתי את העתיד, לצד לדוגמה התיאוריה שאני עושה את זה באמצעות גאונות-העל המוכחת שלי, ולדוגמה התיאוריה שאני עושה את זה כי אני נוסע בזמן מהעתיד, שלא לדבר על התיאוריה שאני יודע את העתיד כי אני חייזר 😂):

__צילום מסך_3-12-2024_124755_www.tapuz.co.il.jpeg

אז בואו נראה מה היה לנו עד עכשיו:

חכם יותר מלאונרדו דה וינצ'י, וגם מוכשר יותר ממנו. לוהט יותר מהגיהינום. עשיר יותר מהעשירון העליון. יודע את העתיד טוב יותר מנוסטרדמוס.

אחרי כל זה, מה הפלא שבימי נערותי הייתי מלך הכיתה בפרט ומלך הבית-ספר כולו בכלל?

20231031_095919.jpg
20231031_100000.jpg
‏‏20170919_021449 - עותק.jpg

ועוד אחרי כל זה, מה הפלא שמשבגרתי, גם בחיים האמיתיים אני מלך, ואפילו פה, באינטרנט, באתר הפורומים הזה, אני מלך, ועוד יותר מכך, שאתם אשכרה כתבתם והודעתם לי חגיגית שאני מלככם?

__צילום מסך_24-6-2024_112818_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-9-2024_74326_www.tapuz.co.il.jpeg

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ואני רק תוהה עד מתי הנהלת האתר והאדמין שלו יאפשרו לנער שטרם התבגר, לפרסם בפורום זה את דברי ההבל האלה, שרוויים בכל כך הרבה שינאת אדם והשפלות היסטוריות שעבר עליהן הכלח, בין אדם לחברו. האם פורום האקטואליה אמור לשאת את דברי הבלע הללו עד אין קץ? האם האדמין עדיין מאמין שכל שירשור מלא שינאה שכזה יתרום עוד פרסומים כלכליים באתר תפוז? ואם מאמין האדמין בלב ובנפש שאני טועה, יתכבד ויפתח פורום עבור גאון הדור וידאג שזה האחרון לא יקשקש את משנתו הלא שייכת בפורום זה. אין כאן אקטואליה ואין פה מאום שמקשר את דברי הילד הזה, שמכפיש משתמשים ללא הרף לנושאי הפורום. תודה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואני רק תוהה עד מתי הנהלת האתר והאדמין שלו יאפשרו לנער שטרם התבגר, לפרסם בפורום זה את דברי ההבל האלה, שרוויים בכל כך הרבה שינאת אדם והשפלות היסטוריות שעבר עליהן הכלח, בין אדם לחברו. האם פורום האקטואליה אמור לשאת את דברי הבלע הללו עד אין קץ? האם האדמין עדיין מאמין שכל שירשור מלא שינאה שכזה יתרום עוד פרסומים כלכליים באתר תפוז?
אין פה שום שנאה ושום השפלות. מוטב לקרוא לפני שמגיבים.
ואם מאמין האדמין בלב ובנפש שאני טועה, יתכבד ויפתח פורום עבור גאון הדור וידאג שזה האחרון לא יקשקש את משנתו הלא שייכת בפורום זה. אין כאן אקטואליה ואין פה מאום שמקשר את דברי הילד הזה, שמכפיש משתמשים ללא הרף לנושאי הפורום. תודה.
אם היית קורא את השרשור ולא רק את הכותרת אולי היית רואה שהוא על דונלד טראמפ, ג'ו ביידן, הפתעת אוקטובר בבחירות האחרונות בארצות הברית ורעידת האדמה בתאילנד. לא על סבא, ובטח שלא הכפשות עליו, כאשר שניים-שלוש שורות יחסית ניטרליות עליו בהתחלה בסה"כ היוו לי מקפצה לקראת נושאים אלו. אז לא מתאים לפורום זה, פורום אקטואליה? לא נראה לי.

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין פה שום שנאה ושום השפלות. מוטב לקרוא לפני שמגיבים.

אם היית קורא את השרשור ולא רק את הכותרת אולי היית רואה שהוא על דונלד טראמפ, ג'ו ביידן, הפתעת אוקטובר בבחירות האחרונות בארצות הברית ורעידת האדמה בתאילנד. לא על סבא, ובטח שלא הכפשות עליו, כאשר שניים-שלוש שורות יחסית ניטרליות עליו בהתחלה בסה"כ היוו לי מקפצה לקראת נושאים אלו. אז לא מתאים פורום זה, פורום אקטואליה? לא נראה לי.
די בשורות הכותרת האלה, כדי להפנים שהמקפצה שנבנתה כאן נסמכה על שינאה אישית ותהומית ודי כבך. בא לך לדבר על ביידן? נהדר, גם אם נבואתך זו לא התגשמה וגם אם דונאלד טראמפ עדיין חי. במה זה קשור לסיפור ההיסטורי שהיה בינך ובין סבא? ואת מי זה באמת מעניין? לצערי, ררק אתה מבין זאת אם בכלל.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
זה המקום לכל מי שחושב כמוני, להאיר אי עיני האדמין הנכבד.

תודה מראש.

נ.ב.,
חכמה קטנה היא לנצל את ההזדמנות שסבא אינו נמצא בארץ, כדי להמשיך ולהשמיץ אותו, מבלי שתתאפשר לו היכולת להגיב.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
די בשורות הכותרת האלה, כדי להפנים שהמקפצה שנבנתה כאן נסמכה על שינאה אישית ותהומית ודי כבך. בא לך לדבר על ביידן? נהדר, גם אם נבואתך זו לא התגשמה וגם אם דונאלד טראמפ עדיין חי. במה זה קשור לסיפור ההיסטורי שהיה בינך ובין סבא? ואת מי זה באמת מעניין? לצערי, ררק אתה מבין זאת אם בכלל.
אין לי מה להגיד לך. תהיה בריא.

תודה מראש.

נ.ב.,
חכמה קטנה היא לנצל את ההזדמנות שסבא אינו נמצא בארץ, כדי להמשיך ולהשמיץ אותו, מבלי שתתאפשר לו היכולת להגיב.
"להשמיץ אותו"!!!

לא פחות!

אתה חי בעולם מדומיין.

זה כאילו שאפילו לא קראת את הדברים.

מה אני אגיד לך?

שוב פעם תהיה בריא.

בנוסף, החבר היקר סבא ממשיך וכותב בתפוז לאורך כל שהותו בתאילנד והוא עושה את זה באופן רציף ותדיר.

תהיה בריא בפעם השלישית.

אוי! :D

פעם שלישית כבר! :D

מגיעה לך גלידה! :D

גלידת שוקולד זה בסדר? 🤷‍♂️

6929160_729010657697107-29-2021_15-29-54_def.jpg

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין לי מה להגיד לך. תהיה בריא.

"להשמיץ אותו"!!!

לא פחות!

אתה חי בעולם מדומיין.

זה כאילו שאפילו לא קראת את הדברים.

מה אני אגיד לך?

שוב פעם תהיה בריא.

בנוסף, החבר היקר סבא ממשיך וכותב בתפוז לאורך כל שהותו בתאילנד והוא עושה את זה באופן רציף ותדיר.

תהיה בריא בפעם השלישית.

אוי! :D

פעם שלישית כבר! :D

מגיעה לך גלידה! :D

גלידת שוקולד זה בסדר? 🤷‍♂️

צפה בקובץ המצורף 125787
מי שזקוק לברכות בריאות זה לא אני כי אם אתה. אבל לגופו של עניין: אין זו הפעם הראשונה שאתה מעז ומשתמש בפלטפורמת פורום זה כדי לסגור חשבונות עם משתמשים שונים ובמקרה זה מצאת לנכון להתחשבן עם אדם שאוסר עליך להגיב נגדו בפורום שהוא מנהל. אז לידיעה כללית: פורום זה אינו אמור לשרת אותך ככר לההתגוששויות שלך עם אנשים מפורומים שכנים. ואם האדמין עדיין תומך בדעתך המטורפת: אודיע כאן מפורשות. מול אדמיין כזה אני מוכן לוותר על טייטטל הניהול.

ועוד קטנה: אתה בעצמך טוען שהאדם המדובר אינו נמצא כעת בארץ ועל כן ההתעסקות בו כאשר יכולותיו להשיב ולהגיב הן מוגבלות, אתה שוב עוסק בהתנהלות אסורה עפ״י כל כללי הפורום ו/או בכללי התנהגות מקובלים בכל מקום.

כוכבית מצויה

Well-known member

תודה מראש.

נ.ב.,
חוכמה קטנה מצד מנהל פורום לחשוב שפוסט לא ראוי אבל לא למחוק אותו...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שששש.. אגלה לך סוד. אדמין לא מרשה לי למחוק את דברי החכמה המדהיהים של מח"פ ויהיו אשר יהיו.
מסתבר שהאדמין יודע להעריך איכות כשהוא רואה כזאת ;)

מה גם, שעד עכשיו אף-אחד פה עדיין לא הראה לי שום דבר ספציפי וקונקרטי שכתבתי פה ואמר "הנה, זה, ממש שם, בשורה ככה וככה, כשאתה כותב ככה וככה, זה לא בסדר", אבל לא חשוב...🤷‍♂️

בכל מקרה, ואם אתם רוצים, תפסיקו להגיב, והשרשור יפסיק לקפוץ ויעבור חיש מהר לעמוד השני. גם משהו, אם הוא כל-כך מפריע לכם...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואם האדמין עדיין תומך בדעתך המטורפת: אודיע כאן מפורשות. מול אדמיין כזה אני מוכן לוותר על טייטטל הניהול.
אני לא ראיתי כאלה
רק ההודעה הפותחת של השרשור הזה מדברת על חלק מהישגיי המרשימים השונים ודברי החוכמה שלי, כולל תמונות שמוכיחות את הדברים, כולל שחזיתי מראש את ניסיון ההתנקשות בטראמפ ביולי דקות לפני שהתרחש:

חלמתי שאמרו בחדשות שביידן מת. | תפוז פורומים

וזה שחזיתי את הפתעת אוקטובר בבחירות בארצות הברית פחות משעתיים וחצי לפני הפתעת אוקטובר בבחירות בארצות הברית:

כולם מוכנים להפתעת אוקטובר? | תפוז פורומים

ועוד ועוד.

אבל אתם?

אתם "עיניים לכם ולא יראו".

וזאת בגלל הטיפשות האנושית שאינה נגמרת לעולם ושעליה דיבר הפיזיקאי הכושל למחצה איינשטיין.

1697025914952.png

בסין המוטו הוא "לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי" כי זה מה שהם מאמינים בו. בכל שאר העולם ועבור שאר 6.7 מיליארד האנשים זה המוטו כי זה מה שהם טיפשים מספיק בשביל שיצא להם ובשביל שהם יחיו לפיו מבלי שהם התכוונו.

4420643-7453.jpg

רק כך אני יכול להיות, עובדתית-ראייתית, הבן-אדם הכי חכם, מוכשר, חתיך, מוצלח, עשיר, יודע את העתיד, כל מה שרק בא לכם, יו ניים איט, ולהיות הבן-אדם הכי פופולארי ואהוב לא באקטואליה, אלא באתר תפוז כולו, ושבאותה נשימה עדיין יהיה קומץ קטן, לא גדול במיוחד, אבל עדיין גדול מידי, של אנשים שלא מתוך קנאה עזה ובוערת, מילא זה, על האנשים האלו ספציפית אני לא מדבר בכלל, אלא של אנשים נוספים מלבדם, מעטים אבל עדיין רבים מידי, שמאמינים אמונה שלמה ובלב שלם שאני גולש ברמה נמוכה אחרי כל הדברים הגאוניים והמבריקים שאני אומר כל הזמן.

תתביישו לכם!

בושה! בושה! בושה!

רגע, הנה סרטון מתאים:

אם היה לכם קצת יותר שכל, והייתם קצת יותר ענייניים, ומה שמעניין אתכם באמת היה טובת הפורום והאתר, הייתם נטפלים אל מי שצריך, ומטפלים בבעיות האמיתיות, כמו מתמודד הנפש פי 10 מארס, מתמודד הנפש כאוס מסודר, מתמודד הנפש הנוקם האפל, ומופרע הנפש המומחה.

לא אני, מי שמפרסם שרשורים גאוניים ומבריקים על נושאים גאוניים ומבריקים, לא מקלל אלא אם קיללו אותו קודם, הגולש הכי אהוב ופופולארי באתר, שכל הזמן נפתחים עליו שרשורי הערצה והשרשורים שלו מקבלים עשרות תגובות ואלפי צפיות וגוררים אחריהם עוד שרשורים של גולשים אחרים שמקבלים הם בעצמם עשרות תגובות ואלפי צפיות.

עליי אתם באים? צחקתי שנתיים.
אבל עבור זה שמעלי מדובר בדברי קדושה שאין לגעת בהם.
אהבתי 😂

אני כפי מה שהאדמין רואה אותי בתוך הראש שלו כשהוא רואה אותי כותב בתפוז:

למעלה