אני ועוד חבר סגרנו ב16.8 עד ה22.8 וסנקטה...

אני ועוד חבר סגרנו ב16.8 עד ה22.8 וסנקטה...

1)משהו מכיר תמלון הזה? sancta napa 2) מי נוסע בתאריך הזה?( והוא לא קטנציק לפני צבא?) 3) מותרא להביא מהבית בקבוקים של אלכוהול? 4) המלצות מה להביא כדי לחסוך כסף...? משהו יכול לעזורר..זה יהיה מפנק.. תודהה...!

הזמנו מנט טרבל...אבל..

הזמנו לפני המון זמן כי היינו צריכים להודיע לצבא את כל הפרטים הרבה ליפני.. אז סגרנו דיל ממזמן..זה על הרבה יותר כסף....580 $ כולל הכל ארוחת בוקר העברות ביטוח וכל החרטות... הבנתי זה מלון בן זונה.. לא שמעתי עוד על משהו בארץ שהיה בוא...נקווה לטוב..!

obbb

New member
לא מכיר אבל...

1. לא מכיר. 2. אני נוסע ביום שבת, 11.8 עד 18.8. אני בן 20 בצבא... 3. מותר להביא, עדיף בכל היבט שתראה - לקנות בדיוטי פרי! 4. המלצה שלי - לא לחסוך כסף. אבל אם שאלת, אז אפשר להביא כל מיני ארוחות מוכנות כאלה, קורנפלקס, ממרח כלשהו שלא יתקלקל, אם אתה ממש רוצה לחסוך קנה אלכוהול בדיוטי, תשתה בחדר ובבר תשתה משקה אחד בשביל הכניסה למסיבה (לא ממליץ!) עוד משהו שכדאי שתכיר - הסופרמרקטים בנאפה מאוד יקרים! מאוד אני חושב שאם אתה אוכל כמו שצריך (כולל שתיה וכאלה) מאוכל שאתה קונה בסופר, זה יכול לצאת יותר יקר מארוחה בברגר קינג או משהו בסגנון. ובשביל לחסוך הכי הרבה כסף מומלץ לוותר על אטרקציות יקרות - באנג'י, פארק מים, ספורט מים, קטנוע (מומלץ לחסוך כאן!) וכו'. באופן כללי: נאפה זה לדעתי מקום שלא צריך לחסוך בו. יחסית לאירופה הוא זול משמעותית מבחינת מחייה ואלכוהול ומסיבות. לא הייתי מציע לנסוע במטרה לבזבז כמה שפחות אבל דברים שלדעתי שווה להתמקד בהם מבחינת הוצאות: 1. מסיבות - מסיבת קצף באייס עולה כ10 פאונד (100 ש"ח) אבל זו חוויה שאסור לפספס, לא ללכת למקומות חינם בגלל שהם בחינם. 2. אלכוהול - נאפה זה אלכוהול ואלכוהול זה נאפה. כל הכיף זה לשתות בברים ולהתערבב באווירה, תשתה לדעתי ממש מעט בחדר בשביל הכיף והראש ותשתחרר כלכלית בברים - האלכוהול זול משמעותית מהארץ (תלוי מאוד איפה אתה קונה) וחבל להתקמצן. מומלץ לנסות דברים חדשים! 3. אוכל בחוץ - הג'אנק פוד יחסית זול (בין 2 פאונד לארוחה קטנה ל4 פאונד לארוחה ענקית) וסה"כ שאר האופציות יחסית מבאסות, לא כיף לבשל לעצמך ארוחות מעפנות בחדר (אלא אם כן אתה מקצועי חח) ולאכול מנות חמות כמו בצבא / גדנ"ע / טיול שנתי או לא יודע מה... זו חופשה. לדעתי תחשוב מראש על האטרקציות היקרות (פירטתי) שאתה הכי רוצה ותיערך כלכלית בהתאם.

סחטיין...

תודה לגבי נרגילה אפשר להביא במטוס נכון? אה ועוד דבר... יהיה מותר להביא על המטוס בקבוקי וודקה מהבית אתה בטוח?? אני מביא בסביבות ה500- 600 דולר לשם..ואני לא משכיר קטנועים וחארטות..ובאנגי אני בספק בגלל שיש לי בעיות רגליים לפנים מהצבא.. אז זה יספיק רצחחח לא??

obbb

New member
תשובה

אני הבאתי פעם קודמת נרגילה, חילקתי אותה לחלקים קטנים וכל חלק שמתי בקצה אחר בתיק, לא אמרו לי על זה כלום. לגבי בקבוקי וודקה מהבית - אני חושב שאסור להעלות בקבוקי נוזלים למטוס (אלא אם כן חבילות מהדיוטי וכאלה) אבל אתה יכול לשים במזוודה עד כמה שאני יודע. ולדעתי הכסף יספיק...

למעלה