אני ופה בשידור ישיר מהכנסת ומתבייש....נכה תוקף את כולם

yoelbeker

New member
אני ופה בשידור ישיר מהכנסת ומתבייש....נכה תוקף את כולם

מסרב לצאת מחדר הוועדה וגורם להפסקת הדיון...בושה וחרפה...

yoelbeker

New member
הפסיקו את הדיון והשידור....זו התוצאה שאין ארגון יציג

2neders

New member
בושה וחרפה

15 שנה שאין התייחסות לנכים זאת באמת חרפה
ואם יש מי שתוקף את הוועדה זאת לא בושה זה מה שזכו בו ומגיע להם
מבלי לדעת מי ואיך תוקף חברי וועדה הוא כנראה אחד שכואב לו ואמור לתקוף בשם כל הנכים כי העוול נעשה לכל הנכים , מבלי בושה כל השנים .
נ"ב אל תתבייש ,שהם יתביישו על היחס שנתנו כל השנים ובעיקר בתקופה האחרונה.

yoelbeker

New member
אני ואלפי נכים מתביישים, לא כך מתנהגים, כוונת הוועדה לשנות

את המצב....
מעולם לא הייתה התנהגות כזו מבישה ומביישת....ובכלל בתקופה האחרונה קבוצת נכים אנרכיסטים גורמת נזקתדמיתי לאוכלוסיית הנכים וכעת גם נזק כלכלי.

2neders

New member
בושה

אתה ואלפי נכים לא צריכים להתבייש , זאת הממשלה עם ביבי בראשה שצריכים
להתבייש איך לא היתה התייחסות לנכים עד שהביאו אותם להתנהגות הזאת
וזו גם הסיבה שח"כ ביטן אמר שהוא ידאג שיאשרו מתווה עד השבוע השלישי של דצמבר כי אם נחכה לממשלה ייקח עוד שנתיים.
ו"יאללה בלגן" כי רק ככה מקבלים משהו .

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שביל הזהב חסר..

&nbsp
אוקי עשו הפגנות מחאות רעש....משכו תשומת לב בשביל כולנו..
&nbsp
עכשיו שיושבים לדון..ת'לב משהו שיכול להביא את השינוי המיוחל...
&nbsp
פה צריך להנמיך להבות ..לדון עיניינית הגיונית..נכון זה קשה כי מראש מדברים עם אנשים שיש להם לב של אבן...בלשון המעטה.
&nbsp
אבל להשיג תוצאות. אפשר רק בעקשות אסרטיבית בצורה נהירה ההגיונית ומחושבת ..
את לא עושים
ופה יכול להיות הפספוס הכי גדול..

yoelbeker

New member
נכון להיום ככל שהאלימת גברה הפסיקו הדיונים...

וסתם לידיעתך...את כל מה שיש לך היום והאמן לי שיש לך השגנו תוך כדי משא ומתן מכובד...אמנם היו מאבקים, היו מלחמות אבל תוך כבוד הדדי...
וסתם אציין חלק מההטבות שיש לך מהמאבקים המכובדים: שר"מ, קח"ן, ניידות, הנחה בחשמל במים בארנונה, במס הכנסה (מס רכישה ועוד...), פטור מדמי הסכמה במינהל מקרקעי ישראל, הנחה בתרופות פטור מתשלומים לקופ"ח, הנחה בטלפון בזק, הלוואה עומדת בניידות ועוד ועוד...ואת כל זה השיגו בעבר ללא חסימת כבישים לציבור ללא קללות...

2neders

New member
כל מה שיש לך היום השגנו

תודה ,תודה ,ושוב תודה לך .
כשאתה כותב "השגנו לך", אתה זוכר גם מתי? מה היה אז השכר הממוצע במשק?
אולי המדד ? הדולר ? אני בטוח עוד עבדתי אז ושילמתי לבטוח לאומי אחוזים רבים רבים מהשכר הגבוה שלי(לא שכר מינימום) אתה אולי זוכר גם מענק חימום שאושר
אתמול ,אבל תנסה לחשב מיום העלאה קצבת נכות או ניידות האחרון כמה זמן עבר ומה ההפרש מאז בשכר הממוצע במשק או אפילו שכר מינימום ותראה איזה קופה (חסכון) עשה משרד האוצר עליך ועליי לא חס וחלילה על משכורות חברי הכנסת ,
שרי הממשלה ,נערי האוצר ,הפקידות הגבוהה ,מנהלים למיניהם עבור כולם היה
ויש כסף רק עבור הנכים לא נשאר וחבל .אולי נחכה עד שיהיה לאוצר כסף הם בטח יזרקו לנו איזה פירור שיוכלו להגיד השגנו לכם ,תודה תודה ושוב תודה.

yoelbeker

New member
תצטט היטב, לא כתבתי "השגנו, כתבתי מה שיש היום!!!!

ועד דבר שכדאי שתשים לב אליו זה שמענק החימום ניתן לקשישים לא לנכים!!!!
ואגלה לך סוד...רק לשנינו..שמאז 2002 ועד 2011 אף רגון נכים לא נאבק לעידכון הקיצבאות, בדוק!!! ביוני 2011 הועלתה הצבעה לעידכון קיצבאות על ידי דב חנין (לא אילו גלאון ולא ראשי הארגונים) ב 30%, כחלון היה אז שר הרווחה דחה את ההצעה...מאז יש רק מריבות בין הארגונים כמו היום..כשארגון אחד מגיע להסכמה האחרים מנטרלים אותו....
ועוד סוד....ב 2011 ניתנו 300 מיליארד לעידכון השר"מ ב 2014 ניתן עוד מיליארד, בתחילת השנה ניתנן עוד 300 מיליון...היכן הכסף?...זו התוצאה שאין ארגון יציג...
אני בשונה מאחרים לא בא בטענות לאוצר או לממשלה, אני בא בטענות לרבע מיליון נכים שב 2014 דחו הצעה לארגון יציג.....את התוצאה אתה רואה היום...במקום לבדוק את התנהגותם בודקים התנהגות אחרים.
ועוד סוד אגלה לך: הקיצבאות היו צמודות לשכר הממוצע כמו של חברי הכנסת, מנכ"לים שופטים ועוד...הנכים הם אלה שנאבקו שההצמדה תהיה למדד!!!! זו התוצאה ששולפים מאבקים בלי לבדוק בצורה מקצועית

2neders

New member
תצטט היטב,

"את כל מה שיש לך היום והאמן לי שיש לך השגנו תוך כדי משא ומתן מכובד.."
העתקה לא ציטוט

אלימות קשה בוועדה

למעלה