אני וציפורה במועדון.

טל-יה

New member
אני וציפורה במועדון.

בחוג מקרמה, משחקות דוקים. קופצות בחבל

טל-יה מאמי ואני משחקת קלאס../images/Emo65.gif

זוכרת את המשחק הזה אני לא יודעת בת כמה את אני בת 24 וחצי- אלב כשהייתי ילדה הייתי מתה על המשחק הזה היינו מיתווכחות כככה בין בחברות בשכונה מי תצייר עם הגיר הלבן את הקלאס ואז היינו משחקות- איזה ימים יפים, אבל למען האמת הייתי יותר אלופה במשחק 5 אבנים זה אני אוהבת עד היום. אגב טל-יה- מי זאת ציפורה הזאת שאת מדברת עליה? את אולי מיתכוונת לאחותי היקרה כאן? ציפי 36? בבקשה תגלי לי מי זאת ציפורה הזו שלך אני כמה פעמים ראיתי את השם הזה ולא יודעת על מי את מדברת. שבת שלום ומקסימה שתהייה לך טל- יה שלנו. אוהבת כמו תמיד >>>>>> ילדת החופים<<<<<< אלין

טל-יה

New member
אלין אלין ../images/Emo124.gif

פורה זאת כמובן ציפי שלנו.. אני החלטתי לקרוא לה ציפורה בגלל שאנחנו קשישות כאן חשוב לקרוא למבוגרים בשם שלהם אז לקרוא לה הגברת המכובדת ציפורה אוותר .. אבל ציפורה אשאיר..... גם אני אהבתי לשחק קלאס... אבן נייר ומספריים המנצח בין השתיים. ואלין בחייאת אלין יש לך את השיר של לינט.. אתה לא ראוי לאהבה הזאת? יש???? יש???? תגידי????? יש לך????

אלין שומעת../images/Emo124.gif רות עבור!!!../images/Emo118.gif

טל-יה יקרה עכשיו סוף סוף הבנתי מי זאת ציפורה שלך- עבורי הי א אחותי היקרה ציפי המקסימה בעלת הראש הכי טוב שבעולם- הבחורה שאני הכי אוהבת בעולם (אוהבת את כולם אבל זה משהו קצת אחר כאן נפש תיאומה) חוץ מזה בקשר לשיר של לילה ולינט? אני גם כן מחפשת אותו בנירות- יש לי שכנים תיאומים מה זה חמודים בני 17 בערך- שאין שיר לאין להם אני רק צריכה לתפוס אותם בעיתוי הנכון הם תמיד מחוץ לבית- ואז אני ישיג את השיר יעשה כל מאמץ אני גם כן מחפשת אותו ב-
כשיהיה לי אותו אני כבר נשבעת ומביטחה לתת לך אותו אבל יש ללינט שיר שאני מחפת אולי יש לך אותו במיקרה הוא הולך ככה "שמיים בכו עשן הקטר- מחנק בגרון הלב בי נשבר רציתי לצעוק בקול גדל ברגע אחד לקחו לי הכל. פיזמון:"חזור אלייי אל תוך חיי, ידך הושט אליי חזור אליי ".... יש לך אותו במיקרה? אם תגידי כן תעשי לי את היום- ואם תגידי לא - זה שוב בקשה כמו בחלום (יצא לי חרוז אה?) לא משנה אני ינסה להשיג לכולנו את השיר אתה לא ראוי של לילה ולינט מילה של אלין אה? ויש לי מילה ת שאלי כאן את החברים הם מכירים אותי. אוהבת אותך טל- יה נשמה שלנו >>>>>> ילדת חופים>>>>> אלין

טל-יה

New member
../images/Emo24.gif אלין תקשיבי

שירים של לינט בעברית אין לי יש לי שני תקליטורים שלה בתורכית. לדעתי זמרת מעולה . לדעתי בזבוז שהלכה למדינה אחרת. לא משנה בעבר לינט שרה עם אמא שלה הם היו צמד לילה ולינט זוכרת? אם למישהו יש אז קדימה. אז היא גם יפה וגם אופה לינט שלנו.. תגידי וציפורה זה אשכררה אחותך?? או אחותך לפורום?

אה טל-יה- ציפי זו אחותי לפורום אבל../images/Emo8.gif

סידרנו ככה דרך משרד הפנים שתהייה גם כן אחות לחיים , שגילתה אותי אחריי מעל 24 שנים איך זה נשמע בסדר? אז אני מ בינה שאין לך את השיר שביקשתי לא נורא- אני בכל אופן ינסה להשיג את השכנים שלי (מסכנים הכל נוחת עליהם כשאני מתחילה אנילא מסיימת כל כך מהר) ואני ישיג את השיר לי לך לציפי ולכל מי שרוצה. אוהבת אותך נשמה <<<<<< ילדת חופים<<<<<< אלין. אממממממ אהייה חוצפנית קצת אם - אשאל לגילך ????????

למעלה