אני ורבנית חנוכה החלטנו ש..

lala897

New member
אני ורבנית חנוכה החלטנו ש..

הפורום הזה נהייה יותר מידי כבד.. ולכן תשרשרו דברים נחמדים! שלא יגררו ויכוחים! רק כדי לאוורר את הראש ואח"כ תחזרו להתפלסף טוב??? רבנית- את צריכה לעזור לי..
אני מנסה להפיח פה רוח חיים(בעעעע..)
יאללה- תצאו מהריבוע!!!

yoyo10

New member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif

באמת שרשרו לכאן דברים שמעלים חיוך

../images/Emo9.gif שמוליק מעלה חיוך....../images/Emo9.gif

והצלחתי להיכנס מהמחשב של הפנימיה

dean4

New member
איזה יום שמח! ../images/Emo13.gif יום של הפתעות

העולם מלא ביסלי וסוכריות.. (עיוות דבילי, אבל שמח..)

lala897

New member
ביסלי? בעעע..

מעדיפה-- שוקולד!! אני הולכת לשנורר מאחותי מכה , היא קיבלה ליומולדת אז מתכוננים להפעיל את כל הקסם האישי..

lala897

New member
השגתי את השוקולד..

וזה הדבר היחיד הנחמד שקרה לי היום. שבאמת שוקולד מרגש אותי.
אבל ... הייתי היום בשיעורים והיה שם רב שמלמד הלכות והוא אמר משהו שכל כך כעסתי עליו.. פשוט בנאדם חוצפן!!! לא יכלתי להירגע, לא יכלתי להמשיך להקשיב לוף הנחתי את העט והייתי על קוצים עד סוף השיעור.
למה יש אנשים כאלה (איך אבא שלי קורא לזה-) "וצדקתך".. חוצפןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! למי שלא הבין מה זה ה"וצדקתך" אז זה ההסבר- פעם היה איש שהתחתן עם אישה נורא צנועה, מרב צניעות היא לא יצאה מהבית, (כל כבודה בת מלך פנימה..
) כל פעם אחרי שהוא יצא לעבוד היא סגרה את התריסים מרב שהיא היתה צנועה ובעלה כ"כ שמח באשתו הצדקת עד שהוא חזר יום אחד הביתה יותר מוקדם וגילה שהיא שוכבת עם גבר זר.. טוב, זה נקרא "וצדקתך" אנשים שיותר מידי "צדיקים" עד שהם שומרים אפילו על מה שהם לא צריכים (או במקרה של הרב- עובר על עבירה חמורה בשביל ל"קיים הלכה") חשודים שהם עושים את ההיפך..

oldfield

New member
גם את זה גנבתי בלי בושה

אם תגיד ליהודי שיש אלוהים הוא יאמין לזה בכל לבבו. אם תגיד לו שהשמש זורחת... הוא ייצא כדי לבדוק.

oldfield

New member
מי שגונב פעם אחת כבר

לא יכול להיגמל. "ההצגה הייתה הצלחה לא נורמלית אבל הקהל היה אסון." ולסיום משהו שיסב אושר לכל המחב"תים (נו יאללה תצאו בחוץ ובואו לפה. לא כול יום אני כזה נחמד...) "תפקידה של ההסטוריה לתת תיאור מדויק של מה שמעולם לא קרה."

oldfield

New member
כל הגונב פעם אחת

כאילו גנב עולם מלא. נוווו... לפחות ניסיתי...

tamarhp

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אני אתחיל לשרשר דברים נחמדים בהזדמנות, אבל עכשיו יש לי תקיעות....

tiptip4u

New member
הנה דבר שמח:

אתמול היה לי יום מעולההה סיימתי את המשמרות שכל כך שנאתי, הייתי אצל חברה והיה לנו ממש כיף (למרות שהיה קשה לי לעזור לה לארוז בגדים כי היא עוברת דירה... יש אוטובוס) החלטתי החלטה שהייתי צריכה כבר להחליט, המשכתי את הקשר עם הידיד החדש שלי, ואחר כך גיליתי שאני אמורה להתחיל בתשע (לאמשנה שזה אחרכך לא יצא לפועל) ועוד פגשנו באינטרנט אני וחברה שלי מישהו חמוד ומעניין וכלמני... ואם אני במצברוח טוב, זה אומר שבאמת היה לי יום טוב ושכולם צריכים לשמוח בשבילי. חוץמזה, הכנתי אתמול לכלל הבנות בכיתה שלי ולועד כמה יוםטוב בצהוב זוהר, וקיבלתי מלאאא חיבוקים והיה כיף...

tamarhp

New member
הנה דבר שמח

אני מרגישה רע ואין לי כח לכלום. והיום רק יום שני.

tiptip4u

New member
תמרוש../images/Emo9.gif

אבל מחר יום שלישי... ואת יודעת מהזה אומר? יום ספגטי!!! יום קצר
... טוב, אז טיפ: בכל רע יש טוב, תנסי למצוא אותו. ול"משחק" הזה קוראים "תמיד להיות שמח". אם את רבה עם חברה- לפחות תוכלי תמיד להשלים איתה. כשעברתי היום לשבת ליד אלירן והיא רצה את עידו (אנילא מספיק טוב?!
) אמרתי לו שלפחות הוא יכול להרגיש גבוה (אני יותר נמוכה ממנו, והוא הבן הכי נמוך בכיתה) ובכלל- זה הבה פעמים קשה ומעייף, אבל כשזוכרים את זה- זה משתלם...

tamarhp

New member
כן...

יש רק בעיה אחת - אני לא מוצאת את הרע בשביל למצוא בו את הטוב. אני פשוט מרגישה "מכובה", כמו שהגדירו לי את זה נכון. אולי זה בגלל העומס הלימודי..

tiptip4u

New member
אולי...

גםאני לא אוהבת אותו... אבל אני מסתדרת איתו... אני פשוט טורחת לשכוח מבית הספר כמעט לגמרי אחרי הלימודים. אני משאירה את כל הכעס שלי שם- ואני חוזרת הבייתה בסדר, רגועה ונחמדה.

למעלה