אני ורק אני

אלינור1

New member
אני ורק אני ../images/Emo68.gif

שלום בננות לי קוראים אלינור ואני בת 13 וחצי . שמתי לב שאני בין הבנות הכי קטנות פה... טוב אני מקווה שנהנה ביחד ושתוכלו לעזור לי (בהזדמנות).

Me¥tal

New member
היי לך..

דווקא יש יותר קטנות ממך.. אבל זה לא ממש משנה. הגודל לא קובע.. :) חח.

אלינור1

New member
שאלה חשובה כולם לענות ../images/Emo70.gif

טוב אז ככה... אני וחברה טובה שלי נפגשנו עם בן. מסתבר שחברה שלי אהבה אותו עוד לפניי שנפגשנו אבל הבעיה שהוא נדלק עליי ואחריי כמה זמן אמר לי שהוא אוהב אותי... הוא רוצה קשר........ אני גם מחבבת אותו וגם רוצה איתו קשר אבל אני לא רוצה לפגוע בחברה שלי . מה לעשות??????????????
אני תריכה עזרה דחוף .בבקשה.

wildflower!

New member
עצה ../images/Emo128.gif

מצטערת אבל חברות הרבה יותר חשובות מבנים. בנים באים והולכים אבל חברים נשארים לנצח. היא אוהבת את הבן אדם..את לא יכולה לדפוק אותה ככה.... אני מציעה שאו שתדברי איתה על הקטע הזה... או שתרדי מהעניין....... אוהבת בר

אלינור1

New member
הוספה קטנטונת

יום אחרי שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי אז סםרתי לחברה שלי והיא אמרה שלא איכפת לה אבל מאז היא התחילה להתייחס אליי ממש מגעיל היא אפילו לא מדברת איתי כאילו שאני עשיתי לה משהו וזה ממש עולה לי על העצבים עוד עזרה בקשה

Me¥tal

New member
אני חושבת שחברות הן דבר יותר חשוב.

כי בסך הכל - הקשר עם החברה נשאר הרבה יותר זמן, והוא גם אמיתי יותר מקשר עם בן זוג. בסופו של דבר, את תישארי גם בלי חבר, וגם בלי החברה הכי טובה שלך שתוכלי לבכות לה. לא מומלץ.

*STARSHINE

New member
אוי.. הבנים האלה.. ../images/Emo98.gif

דבר ראשון, משהו בלי קשר.. (שלוש ארבע ו..) בולשיט..! הוא אמר לך שהוא "אוהב אותך"...? נו באמת. מישהו חכם אמר פעם (במבטא רוסי כבד): "בנים לשקר". אני למוד/ת הצעות חברות מפוקפקות שכאלו. מה כבר יודעים ילדים בני 13 על אהבה? אני לא יודע/ת כלום על אהבה (ואת זה אני אומר/ת ממרום 15 וחצי שנותיי)... בעצם.. אני יודע/ת.. בהתחשב בכך שכמעט היה לי סטוץ עם המורה שלנו למולטימדיה. נושא כאוב..
ולגבי השאלה עצמה.. אני חושב/ת שכל מקרה לגופו. את צריכה לשקול מהי עוצמת הקשר בינך לבין החברה שלך לעומת ה.. חבר לעתיד, אם וכאשר, שלך. וכעת.. שיר שמוקדש לשלום ולאהבה. "אני שר ויודע גם לרקוד. שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך. ואם תשיר לי שיר- ארקוד אקפוץ ארחף באוויר, כדי שתשמח. YEA! (כמה מתחשב מצידי. תמיד רציתי ברווז מחמד. שחר.

למעלה