אני ושנא אותם! שונא!

F00D Is G00D

New member
אני ושנא אותם! שונא! ../images/Emo46.gif

בעצמונה הם יוצאים מהבתים עם טלאים צהובים! מרגיזים אותי, אוך... חוליגאנים, עד עכשיו היה לי סימפטיה אליהם. עכשיו אני פשוט נוטה לשנוא אות כולם מסכנים החיליים האלו בחום הזה.. יש שם 5 חיילים ושוטרים על כל מתנחל, למה לגרור את זה? כל זוג תופסים מתנחל ומוצאים החוצה. כל דקה שם רק מפתחת את זה ליותר גרוע... וואי אני כל כך עצבני על הטלאי הצהוב שאני חייב ללכת ולעשות משהוא..

נטלי 100

New member
העיניין עם הטלאי באמת לא בסדר..

ממש לא בסדר! והם בסופו של דבר יבינו את הטעות... ורוב המתנחלים גם בזים לזה.. כמו שהיה בהתחלה.. אבל למה לשנוא? שנאה זה רק מה שחסר לעם הזה.. (וחוץ מזה התקשורת מראה את מה שהם רוצים להראות הם מסננים מלא דברים.. והדיבור שלהם כ"כ מרגיז אותי הם פשוט מזלזלים במתנחלים.. אפילו בחיילים! היתה שדרנית אחת שאמרה שהחיילים לא צרייכם לבכות ושהיו צריכים להביא אנשים יותר חזקים.. בקיצר איזה אחת מטומטמת שרציתי גם לפוצצ אותה.. אבל זה לא יעזור..) ~נטלי~

F00D Is G00D

New member
לא זילזלתי עד עכשיו

אני מבין את כל הצדדים ואם לומר את האמת לא גיבשתי לעצמי עדיין דעה אמיתית שאני יכול לקחת אותה "עד הסוף" להמרות שיש נטייה די נכבדה לכיוון השמאל.. יש לי הרבה סימפטיה לאנשים ואני מבין את הכאב, אבל בראיה הכוללת יש פה הקצנה של דברים והמון שטיפת מוח מכל הצדדים, לעבור דירה זו משימה קשה אבל נעשית בכל יום בארץ, גם שלא מרצון (עיקולים כבר היו בישראל?) וזה משהוא מסוג הדברים שרק אם נותנים לו כוח, יש לו כוח. הם רק מגבירים לעצמם את הכאב. הגיע הזמן שהם יפסיקו את הסבל ויפתחו עוד דף חדש בחיים ויפתחו התיישבויות חדשות!(כן חדשות, הם זוכים להקים ישובים חדשים בשממה) במקומות הרבה יותר ריאלים מהרבה בחינות למדינת ישראל. אותם הורים ששלחו את הילדים עם טלאים צהובים/כתומים עשו אבל להרבה מאוד אנשים ובמיוחד לילדים שלהם, לאחר התקרית פרסמו שהם הולכים להגיע למלון פה ליד היישוב שלי, פשוט בא לי לקחת לשם את כל הפעולת שואה שבניתי לפני חצי שנה. ולהעביר אותה לילדים, אולי הם היחידים שישכנעו את ההורים שהם טועים. זה פשוט צועק לי: תעשה משהוא!

נטלי 100

New member
לא הבנת.. לא אמרתי

שאתה מזלזל! אמרתי שעיתונאים מזלזלים... ואני לא חושבת שיש מקום להשוות את הפינוי הזה ל"עבור דירה"... אבל כמו שאמרתי אתה צודק הכנסת נושא השואה לא מתאימה בכלל.. חוצ מזה הם מקימים ישובים חדשים אך בנתיים הקראווילת שהמדינה נתנה לא מספיקות לכולם.. נתנו להם מלונות בנתיים.. מזה בינתיים? תכף מתחילים הלימודים ולמדינה אין פיתרון בשבילם.. זה ברור שבתור אדם שאיכפת לויקום בך קול כזה שאומר לעשות משהו, תמיד אפשר לעשות... גם לי זה היה קשה מאוד לראות את הילדים עם הטלאים מרימים ידים... זה מראה קורע לב.. אני באמת לא מבינה איך הם היו מסוגלים לעשות דבר כזה.. אתה צודק צריך להתקומם.. ~נטלי~

נטלי 100

New member
אממ עכשיו אני רואה אותם בטי וי

וזה באמת ממש מכעיס.. אבל זו רק משפחה אחת... ולא כל המשפחה משתתפת... ד"א ~נטלי~

driftwoodstav

New member
הטלאי הכתום...

הוא לא הדבר המעצבן היחיד! גם על האוטובוס שהסיע את המפונים תלו שלט שעליו כתוב "כאן מובלים כצאן לטבח..." וגם השימוש בילדים מעצבן אותי! אני מבינה שבני נוער עושים מה שבא להם, אבל ילדים בני 5 או 4? נו באמת!

למעלה