אני ו...

sh262

New member
אני ו...

שלום לכולם. ברצוני לשתף אתכם בבעייה שיש לי: אני ממש בסרטים, אני נמשך בצורה מטורפת לגיסתי, ונראה לי שזה הדדי. יצא לי להיות איתה לבד כבר, אבל פחדתי לעשות צעד. מה אתם אומרים, האם ללכת על זה או לא?

מה אתה רציני ???

לא !! ממש לא ללכת על זה..

נו גילי

New member
לדעתי...

תראה זה די לגיטימי להימשך לבני המשפחה, יש את האלה שזה חמור, מוגדר כבעיה חולנית זה רק בגלל שאתה יודע שזה סיכוי ששואף לאפס. ואגב, עם אני צריכה להזכיר לך-זו לא סתם מישהי שיש לה בעל... וגם אם זה הדדי זה לא מכפר על המעשה. תחשוב על זה, דרך המוח לא דרך הלב או דרך החרמנות. ואם קשה לך להגיע לכל פתרון של בעיה, אז תשים את עצמך במקום ותראה איך זה יראה בעינייך ואז תחליט את ההחלטות.

אם היית נתקל

ב"סתם" אישה נשואה, שהייתה רוצה איתך קשר מיני, לא היה מרתיע אותך שאותה אישה נשואה? אם כן, אז על אחת כמה וכמה כשזו גיסתך. אבל, יכול להיות שאין לך בעיה לגעת באשת איש... ובכן, אם זה היה קורה עם אשתו של אחד החברים הכי קרובים אליך? אני מניחה שפה זה מאוד ברור לך, שלא הייתי עושה איתה כלום - לא משנה כמה היא הייתה מושכת בעיניך. אז אתה אמור להבין לבד מה התשובה, כשמדובר בגיסה

Savage Garden

New member
בשום פנים ואופן !!!!../images/Emo128.gif

אויש.. כמה שאתה תצטער על זה אח"כ.

siv30

New member
../images/Emo128.gif אנחנו צריכים להגיד ../images/Emo35.gif

גם אם יש משיכה, גם אם זה הדדי, זה אח שלך FOR GOD SAKE, כאילו אתה חושב שיום כיפור יכול לכפר על מעשה נבזי מהסוג שבא לך לעשות? אם אתה לא יודע את התשובה לבד, אז יש לך בעיה קשה של גבולות חברתיים והבחנה בין טוב ורע. אם אכן זהו המצב, אני ממליצה לך , בחום ומכל הלב, ללכת לטיפול פסיכולוגי ולברר את הצורך שלך בשבירת מסגרות ומוסכמות. שנה טובה

dfl

New member
איך אפשר לוותר?

זו תהיה ההרפתקה של החיים שלך. ואם במקרה היא לא מעוניינת, לא מאמין שהיא תלשין עליך.

ברוך הבא לך, כמדומני ../images/Emo4.gif ../images/Emo142.gif

אתה יודע, בדיוק על דברים שכאלה נענשה האושות כולה וגורשה מגן העדן. [ועד היום אנחנו צריכות לסבול מכאבי תופת הריוניים וחרא של גברים! (אה, זה לא קשור לגן עדן. סליחה)] כי חיפשתם לטעום מהפרי האסור. הפרי האסור, כשמו כן הוא - אסור ולא, הוא לא אסור כי ככה זה יותר מגרה ומוביל אותו ל'משחקי פיתוי2'. הוא אסור כי הוא אסור. עד כמה שידוע לי, בגיל הילדות לומדים דברים אסורים, מהם. אבל יש כאלה שלא בורכו בזאת. בכל אופן, חומד, שליטה עצמית! 'פחדתי לעשות צעד'!?!?!?!? אתה מדבר עליה כאילו היא בחורה שקלטת באיזה פאב ובא לך עליה. אז לא! היא אישתו של אחיך. אחיך, משמע- בשר מבשרך. לא עושים דברים שכאלה, מותק. ואגב, סתם לידע כללי ובעלי האמונה שבנינו - גבר [לצורך העניין] שהולך עם אשת איש, מובטחת לו בגידה של אשתו העתידית. למה לך, עיוני?!

למעלה