אני זאת המפגרת?

sapsap3a

New member
אני זאת המפגרת?

יש לי ידיד שהוא כמו אח בישבלי , בכללי הוא ילד כזה שבוחן אנשים (מה שאני לא אוהבת) אבל עד עכשיו קיבלתי את זה . עכשיו הווא ניהיה עוד יותר בוחן ובצורה מגעילה. אנחנו יושבים בקניון ואני פשוט רואה אותו מיסתכל על אנשים בצורה בוחנת עם הבעה מגעילה וזה דוחה אותי אמרתי לו את זה לא בצורה הכי יפה כי פשוט נגעלתי ממנו והתחלנו לריב היום דיברנו על זה והוא אמר לי שככה הוא ושאני צריכה לקבל אותו ככה וגם הוא הוסיף שהוא לא רוצה לשנות את זה כי טוב לו עם זה ולא אכפת לו מה אנשים אחרים יחשבו עליו .. אבלללל זה מעצבן אותי , שהידיד הכי טוב שלי , שאני ניפגשת איתו ככמעט כל יום ככה.. זה פשוט מוריד לי ממנו .. ואמרתי לו אתזה .. הוא אמר שהוא מצפה מידידה שהיא הכי טובה שתקבל אותו איך שהוא ולא תחפש לשנות אותו .. אמרתי לו שזה בישבלו והכל אבל הוא בשלו ולא רוצה לשנות את זה אני מפגרת בזה שאני מצפה ממנו לשנות את זה? איך אתם ההיתם מגיבים עם מישהו קרוב מאוד אליכם מתחיל לבחון אנשים בצורה מגעילה עם הבעה מגעילה ?

sapsap3a

New member
קל להגיד את זה

אי אפשר לנתק פתאום קשר עם הבן אדם הכי קרוב אליך במשך 7 שנים ..

Lir האחת

New member
חוץ מלומר את מה שאת מרגישה..

ובתקווה שהוא יוכל לשנות את זה, או לפחות לעשות זאת פחות בחברתך מה עוד אפשר לעשות? או לקבל אותו כמו שהוא, או להפחית את כמות המפגשים.. לפחות זה מה שאני הייתי עושה.

sapsap3a

New member
אני פשוט לא יכולה לקבל את זה

זה חזק ממני , וזה מעצבן אותי שאני לא יכולה לקבל אותו ככה כי אני באמת אוהבת אותו והוא ממש חשוב לי אבל הפאק הזה שלו יותר חזק מכל האהבה שלי אליו ? איך זה יכול להיות?

למעלה