אני זבל של בנאדם?

astral72

New member
אני זבל של בנאדם?

תפסיקי אני לא יודע איך תמיד תמיד יוצא שאני זבל של בנאדם? בסך הכל אמרתי לך שאני לא אוהב אצלך כמה דברים. איך תמיד קורה, שכשאני נפגש לראשונה עם זו שבוודאי אעזוב במהלך הימים הבאים, הכל כל כך ברור, וכולם יודעים שהם משחקים את המשחק שאולי יפגע בהם ובכל זאת, כשזה באמת מגיע, כל ההבנות, כל הדברים שלא תמיד הולכים יד ביד עם הגיון צרוף – הופכים להיות פתאום קטנוניים? אני לא רוצה אותך, את מבינה? בדיוק כמו שאת לא רצית אחרים. בדיוק כמו שאחרות לא רצו אותי. אני יכול להסביר לך עד מחר למה לא – את חושבת שזה ישנה את המצב? את מקשיבה לי בכלל או שאת שוב מרוכזת בעצמך. תתבגרי כבר. תעברי הלאה. תפסיקי למצוץ לי, אנשים יכולים לראות אותנו...

אולי אין לך טאקט...../images/Emo4.gif

ויש לי שאלה.. מצד אחד אתה אומר לה שאתה לא אוהב אצלה כמה דברים, ומצד שני אתה מעדיף שלא להסביר לה למה אתה רוצה אותה... אתה לא יכול להכאיב קצת ופתאום אח"כ להפסיק כי זה לא יישנה. זה כן משנה. וכמובן, אני חייבת לקשר את זה לפורומינו הקט:
תמצאו לי שירים שמדברים על עזיבה ...

קוציני

New member
אז הנה כמה

אוהבת אותך עוזבת אותך -דפנה ארמוני Chicago - If You Leave Me Now don´t leave me this way - ברונסקי ביט הקיץ האחרון - לא יודע את שם המבצעים אבל כל השיר הוא על עזיבה.

קולאז

New member
הקפצה....

יש שיר של טיפקס יחד עם שרית חדד... למה עזבת אותנו איך הלכת ממנו אנו שואלים כל פעם מחדש מה לא עשינו השקנו וטיטאנו סתם פתאום הלכת... זה בערך המילים... וגם השיר לילה בחוף אכזיב מדבר על מישהי שהלכה/התאבדה....

מה זה השיר לילה בחוף אכזיב?

הוא מוכר? ויש לי דוגמא אחת... "שלום, אני נוסעת. אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה... לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון, לונדון לא מחכה לי. גם שם אהיה לבד. גם שם אהיה לבד. ולא יודעת אם זה קשור, אבל השיר של אלטון ג´ון לדיאנה "goodBye England Rose" ועוד משהו איכסה שעכשיו קפץ לי לראש אן סינק- ביי ביי ביי ויש לי שאלה.. נכון לברנדי ומוניקה היה איזה שיר שהן רבו שם על איזה גבר? אני לא זוכרת בכלל את המנגינה ולא את המילים אבל אולי גם הוא מדבר על עזיבה?

קולאז

New member
לילה בחוף אכזיב-שיר ממש יפה וישן...

המילים: הרוח והחושך והמים זוכרים מליל אתמול את צעדך הקצף שמחה את עקבותייך יודע שהיית כאן לבדך פזמון: אני כעוור אחרייך הולך רוח בחושך נושקת לפני המים שוב לא יאיר אלי בחוף העברך צחור החבצלת בשחור שערך המים והרוח והחושך אמרו לי שעברת כאן יחפה מדוע לא הייתי כאן ללחוש לך חכי לי נעצבת ויפה פזמון:אני כעוור אחרייך הולך... החושך והמים והרוח עונים לי בחידה שאיך לה סוף הו מה אין הקולות אשר קראו לך בלילה בלי ירח אל החוף פזמון:אני כעור אחרייך הולך ... אם קוראים בין השורות אפשר להבין שמדובר (לדעתי,אתם לא חייבים להסכים) במישהי שהתאבדה...

עכשיו כשגם סוף סוף נזכרתי במנגינה

אני קולטת שכתבתי מילה לא נכונה: "שוב לא יאיר אלי, בחוף בעׂברך, צחור החבצלת בשחור שערך" ורק שתדעי שעכשיו שאני יודעת גם על איזה שיר מדובר אני דווקא לא מסכימה שהיא מתה:) אני חושבת שהמנגינה משפיעה על ההחלטה.... לדעתי היא פשוט עזבה עם מישהו אחר... יש לי שאלה, כמה משפיעה בעיניכם המנגינה על אופי השיר? (לדוגמא אם המילים נורא עצובות, אך המנגינה די עליזה, מה יותר משפיע עליכם?)

Michelle602

New member
Monica and Brandy - The Boy Is Mine

אני לא חושבת שהשיר מדבר על עזיבה בקליפ (אני לא בדיוק זוכרת) אני חושבת שמראים את שתי הבנות עוזבות את הבחור אז אולי זה איכשהוא מתקשר...!

אקווה

New member
עזיבה? המווןןן...

גידי - שרון ליפשיץ ought´a know - Alanis Morisette ביי ביי בייבי - בתי דואט פרידה - גלי עטרי ומני בגר בלעדייך - גידי גוב ועוד ועוד

קולאז

New member
זה שיר פרידה אז בואו ונאמר שלום...

של שלמה ובניו על האש... (ארצי)

למעלה