אני זוכר שהייתי צעיר הדת הייתה בשוליים

lemner40

Well-known member
בחגים,באמצעי התקשורת.

משהו נחמד וחביב כמו גור.

חוץ מהכפיה על האין שידורים ביום כיפור היה בסדר יחסית.

עם הזמן הגור גדל והפך לאריה.

היום הנטפליקס ממשיך לשדר , הוט ויס ממשיכים לשדר את ה vod, אם יודעים איך להפעיל
האינטרנט עובד.
אפשר לאכול ברחוב .
או לנסוע עם אופניים חשמליים לאן שאתה רוצה

האינטרנט עובד.
אפשר לאכול ברחוב .
חדש אני רואה ב 2022 לא היה vod

היום שיש אינטרנט זה פחות חשוב.

בכל מקרה vod עולה כסף בדר"כ חוץ מהמנוי.

עוד גניבה מהחילונים.

evglev1

Well-known member
מנהל
חדש אני רואה ב 2022 לא היה vod

היום שיש אינטרנט זה פחות חשוב.

בכל מקרה vod עולה כסף בדר"כ חוץ מהמנוי.

עוד גניבה מהחילונים.
אכן חדש, ב-2020-2022 עדיין לא היה וי או די ביום כיפורים. בפרטנר, סלקום ופרי טי וי הוי או די במסגרת המנוי, רק עשו קומבינה עם ערוץ ויוה איסטנבול שהיה בעבר ויוה פלוס שהערוץ בחינם וספריית וי או די שלו בתשלום.

evglev1

Well-known member
מנהל
האינטרנט עובד.
אפשר לאכול ברחוב .
אתה באמת יכול לאכול ברחוב ביום כיפור מבלי להסתכן לעורר מהומה של אנשים שיטיפו לך מוסר או אפילו יזרקו עליך אבנים?

רוב הזמן נח

Well-known member
האינטרנט עובד.
אפשר לאכול ברחוב .
מאז רצח רבין החילונים בהתנדבות סגרו לך את השידורים של הטלויזיה בתשעה באב. לפני זה זה לא היה ככה.

marabo

Well-known member
בחגים,באמצעי התקשורת.

משהו נחמד וחביב כמו גור.

ברוך השם
עם ישראל חוזר לעצמו והשמאלנים כשלו בנסיונם לעקור היהדות מעם ישראל

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
זה הכל מהשפה ולחוץ בלב יש להם רק תאוות בצע והם מרמים וגונבים אבל ברוך השם יש לנו כוחות בטחון נפלאים במדינה ויתפסו את כולם עד האחרון שבהם

evglev1

Well-known member
מנהל
מה שתגיד
העיקר עם ישראל חוזר לאביו שבשמים
השמאל כשל בנסיונו בן ה 150 שנה לעקור היהדות מעם ישראל
השמאל בעצמו נתן שוחד לחרדים כדי שיתמכו או לפחות ימנעו בהסכמי אוסלו, רבין ז"ל עצמו כדי לקנות את תמיכת החרדים באוסלו נתן להם תקציבים לחינוך שלהם ולקצבאות הילדים שלהם. ובכלל הגישה של שלום עכשיו הייתה לתת שוחד נדיב לחרדים כדי שיתמכו בנסיגה לגבולות אושוויץ.

1ספי11

Well-known member
השמאל בעצמו נתן שוחד לחרדים כדי שיתמכו או לפחות ימנעו בהסכמי אוסלו, רבין ז"ל עצמו כדי לקנות את תמיכת החרדים באוסלו נתן להם תקציבים לחינוך שלהם ולקצבאות הילדים שלהם. ובכלל הגישה של שלום עכשיו הייתה לתת שוחד נדיב לחרדים כדי שיתמכו בנסיגה לגבולות אושוויץ.
שקרן.

certified.woke

Well-known member
מה שתגיד
העיקר עם ישראל חוזר לאביו שבשמים
השמאל כשל בנסיונו בן ה 150 שנה לעקור היהדות מעם ישראל
היכן בדיוק בשָׁמַיִם?
הגדר נא שָׁמַיִם.
היכן מצוי אביך?
האם מדובר באטמוספירת כדה"א (מבחינים בה בחמש שכבות), או שהוא מקיף את השמש כפלנטה, או שמא הוא מצוי ב deep space?

רוב הזמן נח

Well-known member
היכן בדיוק בשָׁמַיִם?
הגדר נא שָׁמַיִם.
היכן מצוי אביך?
האם מדובר באטמוספירת כדה"א (מבחינים בה בחמש שכבות), או שהוא מקיף את השמש כפלנטה, או שמא הוא מצוי ב deep space?
אם תגדיר מבחינה מדעית איפה נמצא היקום, יהיה יותר קל להסביר לך איפה בשמיים.

marabo

Well-known member
היכן בדיוק בשָׁמַיִם?
הגדר נא שָׁמַיִם.
היכן מצוי אביך?
מה זה עניינך איפה הוא?
אני שואל איפה אביך אבי הקוף?

evglev1

Well-known member
מנהל
בחגים,באמצעי התקשורת.

משהו נחמד וחביב כמו גור.

באיזו מדינה? כי אני כשהייתי צעיר בערוצים 11 ו-22 בחגי שבתון הן הטלוויזיה החינוכית בערוץ 11 והן ערוץ 11 הרגיל בוטלו כל התוכניות הרגילות כולל סדרות מצוירות והיו שידורים אחרים, הטלוויזיה החינוכית לא עבדה כלל ובערוץ 11 כמו בשבת היו שידורים בערבית (עם כתוביות) ועם סמל של שידורים המיועדים לדוברי ערבית. וכך גם בכל תוכניות אחר צהריים של ערב חג. למעשה הייתי מבואס על כל חג או ערב חג שנפל על היום בו משודר ברמת אביב גימל בערוץ 22 טלעד. וכשהייתי ממש קטן גם את הסדרות המצוירות של החופש הגדול של הטלוויזיה החינוכית ביטלו בתשעה באב. וגם בחטיבת הביניים המורה שאלה תלמידים אם הם צמו ביום כיפור. אה ובכיתה ז' אפילו הייתה מחברת חגים וחלק משיעורי המחנכת הוקדשו ללימוד החגים בדגש על חגי תשרי. וגם אז היו תלונות על חרדים שלא מתגייסים אה ואפילו הייתה הפגנה של החרדים מול בג"צ והפגנת שמאל נגד החרדים המפגינים נגד בג"צ שכבר אז האשימו את החרדים שהם הופכים אותנו לאיראן. ואצלינו מאז ועד היום יש חוף שקט ליד בית החולים רמב"ם שבו ימי חול מחולקים לגברים ונשים ורחצה משותפת אפשרית רק בשבתות ובחגים של הקיץ.

אז נכון שאז אף אחד לא היה מעיז לדבר כמו הרב פינדרוס אולי חוץ מנטורי קרטא, אבל מבחינת ההגבלות שום דבר לא השתנה.

למעלה