"אני זוכר שירים בגן כשהייתי ילד..."

dorlim

New member
"אני זוכר שירים בגן כשהייתי ילד..."

ברוח השאלה של שלי... האם יש לכם שירי ילדות אהובים - כאלו שעד היום אתם נהנים לשמוע ולשיר? האם הייתם מאלו שתמיד ידעו את כל המילים של השירים או מאלו שעשו בכאילו
? פסטיבלים/ פסטיגלים ודומיהם - הלכתם? את מי הערצתם (אם בכלל...)? שירים שאתם זוכרים במיוחד....

rinutza

New member
אני הייתי מאלה שזוכרות (עד היום) את

כל המילים להמון שירים. יש לי גם כמה דיסקים כאלה: זרעים של מסטיק, הכבש ה-16, ולאחותי יש דיסקים של תכניות הילדים שהיו פעם ושל שירי הפסטיבלים. בני בני ילד רע... אבא אמא קצת יותר לאט... טוליק יושב לו לבד בחולות (אחד היפים לדעתי). אמת או חובה ויש עוד המון, אני אנסה להיזכר.

אביבית1

New member
הו הנוסטלגיה

גם לדעתי השיר של אושיק לוי (העיניים של טוליק שני כוכבים...) מקסים. אני זוכרת גם את שולה חן עם השיר "אמא מדוע הקיץ... אמא הו אמא חבקני חזק..." כמה בכיתי בשיר הזה. אוף כמה אני מתגעגעת לתקופה היפה הזאת.

rinutza

New member
יש גם את השיר "בואי אמא, בואי שבי

איתי מעט" שעד היום גורם לי לבכות.

שמופית

New member
אני הייתי פריקית של פסטיבלים,

עוד לפני שהמציאו את המילה "פריקית"
אמא שלי היתה לוקחת אותי כל שנה לפסטיבל וקונה לי את התקליט
אני הכי זוכרת את לילך גליקסמן כשהיתה ילדה עם קוקיות ג´ינג´יות (איך רציתי גם לשיר כמוה על הבמה...) ואהבתי את השיר "אמת או חובה... מה יש במילה אהבה..." וגם הייתי פעמים בהצגה עוץ לי גוץ לי ויש בה שירים מקסימים (קהל נכבד, ברגע זה - מתחיל סיפור המחזה. וזה הרגע לגלות, את הנפשות הפועלות...). חוץ מזה, גם אהבתי נורא את השיר "גלי בוכה בלילה" (מישהי זוכרת את השיר ?)... לאחותי קוראים גלי בעקבות השיר הזה (לחץ האחות הגדולה
)

אח איזו תקופה...

אישית דווקא אני הכי אהבתי שירי ארץ ישראל... "בשיעור מולדת, על הקיר תמונה..." "הראית איזה יופי, נערי זה שדה פרחים.." "שם הרי גולן, הושט היד וגע בם..." אבל במקביל ההורים שלי קנו לי מלא תקליטים של הפסטיבלים, ויש לי אפילו תקליט של התכנית "3,4,5 וחצי" (זוכרים את צ´ומפי ואינשם?). היום אני חזרתי לשירי הילדות בגלל אופק, וכל היום אני שרה לה שירי ילדים חביבים (עוגה עוגה עוגה... נד-נד, רד עלה, עלה ורד... יונתן הקטן..) ואני שמחה לומר שאני זוכרת את כל המילים! וזה נכון שאומרים "זו ילדותי השניה".

שמופית

New member
אבל היום יש עוד מלא מלא שירי

ילדים חדשים, נכון ? בדיוק דיברתי על זה עם בת דודה של תמיר והיא הרגיעה אותי שכשיהיו לי ילדים והם יראו קלטות וידאו, גם אני אדע את כל השירים
ואפרופו שירי ארץ ישראל - בערך ביסודי גם אני אהבתי מאוד ובעיקר את ה.... גבעטרון
ואת השיר "היתה לי קוספת צבעים..."

rinutza

New member
קופסה של צבעים זה שיר מדהים.

אחותי חיפשה אותו שנים.

dorlim

New member
לי יש המון שירי ילדות אהובים

ועד היום אני מוצאת את עצמי שרה שירים נשכחים ועדיין זוכרת את המילים (רק חבל שאני לא יודעת לשיר
) בין השירים הזכורים לי במיוחד - ברבאבא (הייתי מאוהבת בציפי שביט...), סימנים של אוהבים, ילד פלא, אמא ועוד...

אתי@

New member
גם רונן היה מאוהב בציפי שביט ../images/Emo6.gif

הוא היה בטוח שהוא יתחתן איתה

fila

New member
ואנ הייתי מאזינה כפייתית לתקליטים

של לילך - הילדה הג´ינג´ית

למעלה