אני זועק אלייך, תתעוררי!!!!

שמיים*

New member
אני זועק אלייך, תתעוררי!!!!

שיר מתנגן ברקע, על אהבה שלא ממומשת: "אם אתה הולך ממני….. אתה נשאר לבד"… ואני מרגיש לבד, ואת לא רואה!!!! איך היית מרגישה לו התכנסתי בעצמי ולא שיתפתי אותך? איך היית את מתנהגת במקומי? אני יודע, סבלנות, אני יודע, אנחנו שונים, אני יודע את כל התיאוריות, ושואל איך מיישמים? איך נמנעים מהכאב שחופר בי ללא רחמים? איך עושים שנהיה אחד גם בצערך? ולמה אינך משתפת אותי? למה אינך מדברת על כל הכאב? אולי יכולתי לסייע? גם אם רק להקשיב? אולי יכולתי רק לחבק אותך, לו היית מרשה לעצמך לקבל אותי, אולי יכולתי להקל על כאבך, ולהקל באמצעות זאת על כאבי, איפה קונים את הסבלנות שביקשת ממני לגייס? אני מתוסכל ילדה...... אוהב אותך כל כך..... רוצה אותך כל כך....... נשמות תאומות קראת לנו…. אמרת שהיכרת אותי לפני שנפגשנו, אמרת שהזמנת אותי אלייך בלי לדעת, ועכשיו, כשאני פה, את לא עושה עם זה כלום, את מכונסת בעולמך, מתחפרת, פותרת מועקות, נוברת, אבל…. את גורמת למועקות חדשות!!!!! את מונעת את אהבתנו מלפרוח…. תתעוררי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש בלי ציניות - תתעורר אתה !!!

היא לא ישנה, היא לא צריכה להתעורר, אתה צריך להתעורר ומהר! כי היא לא יכולה לשתף אותך בכל המחשבות שלה, בכל הרגשות שהיא מחביאה ממך, כי אלה לא הרגשות שאתה חושב. היא לא רוצה לתהיה שותף למה שאתה קורא כאב או עצב. אם היא היתה רוצה היא היתה באה אליך אל בין זרועותיך ומתכרבלת שם. היא מתרחקת כי היא רוצה להתרחק. תקרא מה כתבתי לך בהודעה השניה שלך.

מתולתלת

New member
פרפרית

כמו שאמרתי קודם שוב את תוקפת למה שיתעורר הוא רוצה לחלום וחלום יפה אולי היא לא מחביאה רגשות אולי אוהבת את החיזור הזה אסור לשלול רק לחיך וכמה שיותך ולא לתקוף אותו ועוד משהו תראי מה כתבת היא מתרחקת כי היא רוצה להתרחקומאיפה את יודעת??????????? מנסיון או מכישלון או ממה?????????????? בהצלחה

ברונטית

New member
מתותלת יקרה,

משום מה לא נראה לי שהפרפרית מנסה לתקוף את שמיים. קראתי גם את חילופי הדברים ביניהם למטה, והרושם שהתקבל אצלי הוא שהפרפרית, ככל אחד מאיתנו כאן בפורום, מדברת מתוך נסיונה היא. היא חוותה חוויה מאד דומה למה שתאר שמיים, ומצאה לנכון להאיר לו פן אחר אליו היא עצמה נחשפה, ויפה נהגה כשעשתה זאת. מבחינתה היתה זו אפילו אזהרה לאחד התסריטים שעלולים להתרחש. ככלל, אני סבורה שבפורום מסוג זה, למרות היותו בנוי על תמיכה ופרגון, אין להגיב לפונה כלשהו רק במילים שהוא היה רוצה לשמוע... לפעמים, כשאומרים דברים שבעיקרם הם נכונים (על אף שהם כואבים) - זו עזרה לא פחות אפקטיבית, שלא פעם מעוררת את זה השקוע במשבר של עצמו לחשוב קצת אחרת... (ואינני מתייחסת דווקא לשרשור של שמיים). לכן לדעתי, יש להשאיר לכל אחד את ה-SPACE והחופש להשיב כראות עיניו, מתוך נסיונו או אפילו מתוך ההיגיון הפנימי שלו, וכך כולם מפרים את כולם

נאה דורש

האם בהודעתך זו אינך חוטאת באותו חטא שנגדו את מטיפה? השאירי לכל אחד את ה-SPACE להגיב לפי ראות עיניו
(הנה חיוך)

מתולתלת

New member
ברוני

מאוד תלוי איך את קוראת את זה אבל בשרשור למטה היא כותבת לו לא אל תתפתה כאילו היא קבעה מראוש מה עלול לקרות וגם בשירשור הזה היא כותבת לו שזה כאילו ברור שהיא לא רוצה אותו והכל תלוי איך קוראים ואני לא חושבת שענתה לו יפה

למעלה