אני זקוקה להמלצה על מאפרת לאימא

ababab

New member
אני זקוקה להמלצה על מאפרת לאימא

שלי ולאחותי (לי כבר יש), מישהי שתוכל לבוא אליהן אחה"צ של החתונה ושלא יצא יקר מדי, (באזור ת"). יש לכן המלצות?

אתי@

New member
למה אתן לא עושות את כל ההכנות

לחתונה ביחד באותו מקום???

ababab

New member
למה..זה סיפור ארוך

אימא שלי עושה תסרוקת איתי, וגם חושבת לעשות איפור איפה שאני עושה. אבל אחותי לא כ"כ אוהבת את הדברים האלה. אז היא הסכימה ללכת לאיזה ספרית שתמיד אנחנו הולכות אליה (היא טובה, אבל בשביל דרבים רגילים, לכן אנחנו לא הולכות אליה אלא רק אחותי). ואיפור אחותי הסכימה אם מישהי תבוא הביתה (ואז אם מישהי תבוא הביתה כבר הגיוני שאולי אימא שלי תצטרף אליה). אני עושה הכל במקום אחד.לכן אני זקוקה בשביל אחותי ואולי לאימא שלי למאפר.

טוב אז בואי ננסהנ לעשות סדר בבאלגן

היות שאת כלה..צריכים לשחרר אותך מוקדם באופן יחסי לשאר המאופרות. לדעתי, המאפרת שלך יכולה לסיים איתך ולשלוח אותך לדרכך ואז בניחותא להתעסק עם אמך ואחותך איפה שנוח להם. לפי דעתי המחיר אמור להיות גם נמוך יותר לשאר המשתתפות בהנחה שהיא מאפרת 3 ולא אחת. בדקי את האפשרות הזאת. בהצלחה, אתי

ababab

New member
אולי לא הבהרתי את עצמי

אבל אני מתאפרת במקום שאני עושה תסרוקת. ואחותי ואימא שלי מחפשות מישהי שתבוא אליהן הביתה. לכן אין אופציה שהמאפר שלי ילך אח"כ לבית של אימא שלי כי הוא בעל סלון כלות ויש לו עוד כלות.תודה על התשובות בכל מקרה.

מזאלונה

New member
המלצה חמה על מאפרת נהדרת

אמא שלי ואני התאפרנו ביחד ביום החתונה שלי אצל אותה מאפרת. היא גם מאפרת נפלא וגם מעצבת שיער. שמה מאשה ומספר הטלפון שלה הוא 052-435569. בעיקרון היא עובדת בסטודיו שלה אבל אני יודעת שהיא לפעמים מגיעה גם לבתים של אנשים. היא ממש לא יקרה ופשוט מעולה!!!

*שיר

New member
בעקרון ייצא לכן יותר זול אם כולכן ../images/Emo60.gif

תקחו את אותה המאפרת, אבל ANYWAY, אם זה לא מסתדר אני יכולה להמליץ לך על המאפרת שלי שבאה הביתה והיא נהדרת. שמה אשרת, והיא כבר שמעה על הפורום
ואני יודעת שיש מחיר זול יותר אם לוקחים כמה איפורים יחד (אמא שלך ואחותך) 894970-050

למעלה