אני זקוקה לחוות דעת

glassarah

New member
אני זקוקה לחוות דעת

תסתכלו רגע בחנות החרוזים שלי: http://www.etsy.com/shop/sarahhornik העליתי היום 5 חרוזים חדשים, חייזריים משהו, והצילומים הרגילים שהחרוז עומד ישר באמצע הפריים לא נראו טוב בדף של החנות, גם ככה החרוזים מוזרים והחיתוך המלבני לא עושה להם טוב. אז רציתי לנסות משהו שונה - פורמט התמונה הכפולה, משהו שאני רואה הרבה במכירות של בגדים. אני לא סגורה על זה בינתיים - איך זה נראה לכם? מגניב? מושך? מבלבל? טו מאץ'? גימיקי מדי? השלם את החסר?

MashkinV

New member
דעתי על צילומים

הצילומים נראים מעניינים. ואני חושבת שהעובדה שכבר מכרת כמה מהם אומר שדרך להציג בתמונות כפולות היא דרך מוצלחת עוד הרבה והרבה הצלחות בהמשך. את עושה דברים מדהימים :)

glassarah

New member
אה? מכרתי?

וואלה, רק עכשיו ראיתי שמכרתי, איזה כיף
האמת שזאת קונה קבועה וותיקה, אז קשה לדעת אם התמונות קשורות לזה. המון תודה
אשמח לדעות נוספות.

onor

New member
לדעתי התמונות הכפולות

מאוד מעניינות ומושכות את העין. אהבתי לראות את החרוז בתקריב.

לימיצ

New member
לדעתי זה מקסים../images/Emo13.gif

במיוד שזה ככה נקי על הרקע הלבן. כשכתבת כאן ששמת שתי תמונות שמיינתי משהו מרגיז בעין, או בולט לרעה מהאחרים, אבל ערכת את זה מצוין לטעמי האישי

nonibam

New member
גם אני אהבתי...

ובהזדמנות זו - הסידרה של השוקולד - כל כך מהממת, שבא לי לאכול את החרוזים

lilo4

New member
האמת? לא הצלחתי להחליט ../images/Emo8.gif

שני הפורמטים מעניינים, ולפי מה שקראתי בשרשור הפורמט החדש מוכר. אני חושבת שזה שווה ניסיון- להשאיר חלק מהתמונות בפורמט הקודם וחלק בפורמט החדש. באופן אישי אני חושבת שלכל מוצר צריך להתאים את הצילום והעריכה, בעיקר בחרוזים כמו שאת מכינה- שכל חרוז כ"כ שונה ומגוון לעומת שאר המוצרים בחנות, ולכן אני לא חושבת שפורמט אחיד "יעשה צדק" עם כל החרוזים... ככה או ככה, העבודות שלך מקסימות והצילומים ברמה, מציגים את החרוזים בצורה מקסימה.

מאוד אהבתי!

באופן אישי, אני מאוד אוהבת את המראה הזה, זה נותן מראה מאוד עכשווי וזה לא נראה תלוש מהחנות, הרקע הוא לבן, כמו בשאר המוצרים, וזה דווקא מעשיר את המראה של החנות.

למעלה