אני זקוקה לטיפים...

• פותח הנושא drst
  • פורסם בתאריך

drst

New member
אני זקוקה לטיפים...../images/Emo22.gif

ההריון שלי הוא בין הארוכים שיש, הריון IVF, כזה שיודעים עוד מ- DAY 1, מקווים כבר הרבה קודם ונפוחים כבר בחודש הראשון... עכשיו נכנסתי לחודש שביעי ואני מתחילה להריח את הריח...שזה קרוב. אתמול הלכתי לרחרוח ראשון של ריהוט והצעות מחיר והתחלתי כבר לדמיין איך יראה החדרון של בני, המקפץ באנרגטיות ברחמי. למען האמת, כרגע יש לנו בת אחת, בת 10,שכשהיא נולדה- היה ברור שאנחנו קונים לה את הריהוט הכי יפה, יקר ומשוכלל ואפילו ב-שילב. היא הראשונה, זה ישמש גם לילד/ים הבא/ים, חוץ מזה - אנחנו הראשונים במשפחה ובחבר´ה שיולדים- כך שאין ממי לשנורר עוד. בפועל- יצא לנו רווח גדול עד ההריון הזה ורב הציוד הנסיכותי של הפרינססה, האביק, נזרק, או נמסר. אני מדמיינת לי את חדר הג´וניור בצבעי חום בז´ ונילה עם תכולים וכחולים. שטיח מקיר לקיר בז´, מיטה ושידה מאורן טבעי, קירות בכחלחל, וילון ואהיל כחלחלים ושילוב של ציורים או מדבקות או פס טפט המשלבים את הצבעים הנ"ל. עכשיו רק נותר לי למצוא: מיטה ושידה וילון, אהיל ומצעים והכי בוער- מישהו שיודע לצבוע קירות באופן מיוחד ולשלב את כל האלמנטים המדליקים שנותנים את ה-LOOK הנכון לחדר אפרוחים. או- לחילופין- מקום שבו אפשר לרכוש את הדברים האלו והדרכה מתאימה. אז............... רעיונות, אחיותי, רעיונות.... תודה, דלית

אין לי רעיונות מיוחדים או טיפים אבל

הזדהתי מאוד עם התאור שלך! מאוד מאוד מרגש
שיהיה המשך הריון קל, בריא ומהנה ולידה קלה ובריאה לך ולאפרוחון
שירלי.

היי דלית

קודם כל בהצלחה בהמשך ההריון ולידה קלה. לגבי החדר - תלוי התקציב. אם את מחפשת משהו זול, אך טוב ואת מהצפון - מומלץ על מוצצים, במרכז - בייבי שיק. אם את הולכת על עיצוב יוקרתי - דני הנקר, תפוז ועוד כהנה וכהנה. לגבי ציור על קיר או אביזרים + הדרכה: בחוצות המפרץ יש חנות מול "אווזי" של מלאכת יד, עם צבעים, כלים לבציעה והדרכה. אני קניתי שם צבעים וצבעתי לבד מדפים, שולחנות וכסאות של אורן. בהצלחה

"דוריאן" - בבית פנורמה

גם יש להם ציוד נהדר - וזול! וגם יש להם מישהו שעושה ציורים גם על קירות וגם על ציוד (מיטות, שידות) - אני קניתי שם את כל הציוד לפני הלידה, יצא לי מחיר מעולה ואני מאוד מרוצה מהציוד.

טלי א

New member
אין לי טיפים לעיצוב רק רוצה

בתור אמא טריה (הבת שלי בת 3 חודשים וחצי) לאחל לך הריון בריא, לידה קלה וילד בריא!!!!!!!!! אושר גדול

עינתפ

New member
אני עברתי קורס לצביעת קירות

בפיינט מגיק´ בחוצות המפרץ ממליצה בחום. עשיתי לשי חדר ממממקקקקקסססססססיייים. יש שם רעיונות מדליקים ולא צריך לעבור קורס, נמצאת שם ברוריה בעלת החנות היא מדריכה על קצה המזלג בדיוק מה לעשות ואיזה צבעים להתאים. בקשר לריהוט - אם את רוצה משהו שאין לאף אחד - יש במושב צרופה לול- דברים מקסימים גם קישוטים יפים וגם וילונות מעט יקר, אם יש לך כרטיס של הורים וילדים ישנה הנחה. גם בפיינט מגיק ישנם רהיטים אבל יקר. כדאי לבדוק.

למעלה