אני זקוקה לייעוץ... ( לא יודעת אם זה המקום..)

shani5555

New member
אני זקוקה לייעוץ... ( לא יודעת אם זה המקום..)

התגייסתי לצבא עם פרופיל 97 והיום ירד לי הפרופיל ל-45 והוגדרתי כלקויית שמיעה. אני משררת עכשיו בחיל הקשר ונימצאת במעבדה שבודקים בה מכשירי קשר כל הזמן, ואני מרגישה שהבעיית שמיעה שלי החמירה בתקופה האחרונה עקב כך.. בנוסף לכך יש לי כאבי ראש רבים עקב בעיות השמיעה שלי.. ואני רוצה לדעת מה ניתן לעשות במצב כזה?? אילו הקלות אפשר לקבל?? ואם יש אפשרות לעבור בסיס במצב כזה ?? בנוסף לזה נורא קשה לי מבחינה חברתית בבסיס.. קשה לי לתקשר עם אנשים כי אני לא שומעת או לא מבינה נכון את מה שהם אומרים...והם צוחקים עליי שאני לא שומעת טוב..אומרים שאני אדישה ומרחפת.. ואני מסבירה שאני לא שומעת טוב.. ואף אחד לא מתייחס אליי .. אני מרגישה שם פשוט לבדד וזה נוראאאאאאא ... ואני בדיכאוןןן כבר הרבה זמןןן..אני מרגישה שאף אחד לא מתייחס אליי שאין לי למי לפנות.. ונורא נורא קשה לייי!!! חשבתי לפנות לקב"ן אבל אני מפחדת שהוא יוריד לי פרופיל עוד יותר ויוציא אותי מהצבא.. אני לא רוצה לצאת מהצבא.. אני רוצה לעשות משו שאני ירגיש שאני תורמת ולמצוא את עצמי ... מקווה לשמוע את דעתכם..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
להיות במקום הלא נכון

שני היקרה, זה לא פשוט לסבול מבעיה ולהרגיש שאף אחד לא מבין אותך.. למרות שהוגדרת כלקויית שמיעה, את צריכה לבדוק מכשירי קשר ונראה שהדבר מחמיר את הבעיה וגורם לך לכאבי ראש. גם מבחינה חברתית, אנחנו מבינים מדברייך שנגרמים לך קשיים רבים בתקשורת שלך עם אנשים וזה גורם לך להרגיש לא שייכת ולא מובנת בבסיס שבו את משרתת.. האם חשבת אולי לנסות לפנות למפקד/מפקדת הישירים שלך ולהתעייץ איתם בקשר לכך? כמו כן, הרבה פעמים פניה לקב"ן יכולה לפתור את המצב ולא בהכרח לגרום להורדת פרופיל, אלא לשנות את התנאים של השירות שלך..

למעלה