אני זקוקה לספרים בנושא חברות

חוטהשני

New member
אני זקוקה לספרים בנושא חברות המתאימים לגיל הנעורים (חטיבת ביניים) בינתיים דליתי מראשי את: ../images/Emo41.gif ידידות ארוגה ברשת מאת עמי גדליה אבל אני בטוחה שיש עוד ספרים ../images/Emo51.gif

יש המון.. נראה מה אני אזכור... גבעת האיריסים השחורים (יצחק נוי?) העי"ג אליפים סופה בין הדקלים - סמי מיכאל מחניים סוד הגן הנעלם הגבול שבלב - דבורה עומר שרה גיבורת ניל"י לאהוב עד מוות ואם כבר גרוסמן - אולי דו קרב? הסיפור שאינו נגמר השד מכיתה ז' (מהשביעית) ג'יימס והאפרסק הענקי לא הכל חברות פרופר אבל חלק כן ובאחרים יש חברויות מסוגים שונים או סיפורים שלא יכלו להתרחש ללא החברות.

Athaclena

New member
אם כבר roald dahl אז גם מטילדה, העי"ג, ודני אלוף העולם. ספרי נארניה ואולי גם הלקחנים. הקוסם מארץ עוץ... יש מלא כאלה

חוטהשני

New member
איפה מוצג שם נושא החברות ?? ../images/Emo2.gif וזה מתאים בכלל לתלמידי כיתות חטיבה (ז' לדוגמא ?) אני חושבת שזה מוקדם עבורם, לא ??

sagiberg

New member
../images/Emo52.gif תיקון - לא לחטיבה שנייה אחרי שלחצתי על 'שלח' , ביטלתי, אבל מסתבר שמאוחר מדי. אני בהחלט חושבת שזה ספר שמראה לכל אורכו על חברות ( תהליך החיפוש שאליו מצטרף אסף מתחיל שלא מתוך חברות אבל במהלך הספר, לטעמי לפחות, נכרים בו יסודות של חברות ועזרה שבאים לשיאם בקטע המערה) אבל- לא לגיל חטיבת ביניים אלא לתיכון

dawn35

New member
ספריו של משה יהלום מומלצים לבני נוער רובם בעיקר אלה מן הסדרה של הספר המופיע בקישור המצורף מספרים על קשרי חברות בין בני-נוער (בתי בכיתה ז' נהנית מהם מאוד) הספר בקישור: "אהבה שינאה קנאה ידידות"

למעלה