אני זקוקה לעזרה דחוף!!!

ettychibo

New member
אני זקוקה לעזרה דחוף!!!

אני מרגישה ממש מתוסכלת!!!
לא מבינה את כל הטבלאות שכר- לא יודעת מה מהימן ומה לא...לא מצליחה להשיג את יו"ר מחוז צפון לקבלת סימולצייה.

אני בהתלבטות...האם ללכת על חצי משרה ברווחה עם אופציה לקורס חוק הנוער או סדרי דין (ומשכורת רצפה) או למקום שמקנה משרה מלאה (עם משכורת פחות רצפה) בלי אפשרויות כמו ברווחה ???
- כמה אני אמורה להרוויח בלשכת רווחה בחצי משרה?
מתוסכלת מבולבלת ומרגישה שאני צריכה טיפול פסיכוסוציאלי :(

sher2004

New member
את לא תדעי עד שתנסי. לכל מקום עבודה יש את

היתרונות והחסרונות שלו. אני עבדתי ברווחה לפני מספר שנים, אולי מי שעובד שם כיום יוכל לענות כמה מרוויחים לחצי משרה.

GrennCard

New member
2 דברים על עבודה ברווחה

אגפי הרווחה ברשויות הם המעסיק עם השכר הכי נמוך בתחום הע"ס , ועם עבודה הכי תובענית בתחום.

אז שווה לחפש כיוונים משתלמים יותר בתחום. לא חסר כאלו

ettychibo

New member
תודה על שכתבת... השאלה היא אם לטווח הארוך, לא

שווה מקצועית ואישית להישאר ברווחה???
מה דעתך???
אתי

ש ב ק

New member
לגבי עבודה ברווחה

מנסיון ברווחה בעיריית חיפה, שכר של עו"ס במשרה מלאה, עם כשנתיים שנות ותק, הוא בסביבות ה-6,000 נטו.

עכשיו, זה תלוי בכל מיני דברים, כי מקבלים המון תוספות. אם יש לך ילדים מתחת לגיל 5, זה עוד 300 שקל, אם יש לך לימודי תעודה, זה עוד 2.5%, יש תוספת על הוצאות רכב, ועוד כל מיני.

התנאים הסוציאלים הם הכי טובים שתמצאי בשוק (אני מניח שלא כולל עבודה בחברות עסקיות גדולות) - 22 ימי חופש בשנה, 2.5 וחצי ימי מחלה בחודש. הפרשות מקסימליות של המעסיק לקרן פנסיה, קרן השתלמות וקופת גמל, חופשות ברוב החגים, שעות עבודה נוחות - 39 שעות בשבוע. במשרה מלאה מסיימים כל יום ב15:30 ומתחילים ב-8 (אפשר גם להתחיל ולסיים חצי שעה לפני). רק יום אחד בשבוע עובדים מ-9 עד 18.

קורס לפקידי סעד זה לא משהו שמובטח לך, וזה משהו שאת צריכה נסיון של לפחות שנתיים עד שיתנו לך לצאת אליו. צריך לקחת בחשבון גם שמאוד קשה להיות היום פקיד סעד בימינו - העומסים מטורפים.

זאת עבודה משמעותית ואינטנסיבית, פוגשים מגוון של מקרים ומשפחות, ולומדים הרבה מאוד, אבל זה תלוי גם באיזה מחלקה את.

ניסית להשיג את יו"ר מחוז צפון במייל?
[email protected]

ettychibo

New member
תודה על זה שטרחת לכתוב לי

בצורה כזו מסודרת ומעמיקה.
ניסיתי להשיג את מר גמליאל- זה מראה שלי שהמייל שלו לא תקין... אני באמת בהתלבטות. גם ככה מצפים היום מעו"ס לתפקד בצורה מקסימלית תחת עומס ומורכבויות שונות- חשוב לי ליהנות ולהרגיש סיפוק ועשייה. אני לא מפחדת מעבודה קשה- אבל רוצה לקבל תמורה לעשייה שלי.
לפי מה נקבע הוותק? לא מצאתי על זה אינפורמציה בשום מקום (חוץ משירות צבאי)
בכל אופן, תודה על הטרחה
אתי :)

ש ב ק

New member
הוותק נקבע לפי מספר שנות הוותק

שיש לך בעבודה סוציאלית.

גם לי אין את הטבלה המעודכנת.

יש אפשרות גם לחתום על משהו שנקרא מסלול נמרץ, ואז אם את עובדת שנתיים באותו מקום עבודה, הותק נחשב לך כמו 4 שנים.

אם היו ידועות לי האפשרויות שלך (כמו למשל, לאיזה מחלקה את מועמדת, ומה האופציה של המשרה המלאה), אולי הייתי יכול לעזור לך יותר בהתלבטות.

עבודה ברווחה יכולה להיות מאוד מספקת ומשמעותית, אבל לפעמים סיזיפית גם, כי תמיד עומס המשימות, יעלה על משאבי הזמן שלך, וצריך לדעת לקבל את זה כנתון. גם תמיד יש טלפונים, וארועים בלתי צפויים שדורשים התערבות. הצד החיובי של זה זה שלא משעמם לרגע, ויש המון דינמיות, עניין וגיוון.

למעלה