אני זקוקה לעזרה!

moruush

New member
אני זקוקה לעזרה!

אני כל הזמן חושבת על מוות ופוחדת למות. מה אני יכולה לעשות שירגיע אותי? אני חושתב כל הזמן כאילו שמשהו מתוכנן כמו יום הולדת של חברה לשי שאני לא אזכה להיות שם. וכאילו אני מאבדת תקווה מכל דבר. והביטחון העצמי שלי יורד. ואני רק בתחילת שנות העשרה. מה אני יכולה לעשות?ועקב כל זה התקלחתי לתלוש המון שערות מראשי ולאכול את צפורניי. כך שזה ניהיה ממש מחריד. מה אני יכולה לעשות? ועוד דבר שאני מאוד פוחדת ממנו זה זריקות, מחטים , לסבול ואני רוצה הלתגבר על זה!
,

מורוש שלום

את מספרת כי פחדים רבים מציפים אותך, הן מהמוות והן מדברים אחרים. ונשמע כי את סובלת מאוד מכך. ראשית, אם תציצי בהודעות אחרות בפורום תוכלי לראות כי ישנם בני נוער רבים כמוך שמתמודדים עם פחדים ומצוקות דומות. שנית, כדאי לפנות לגורם מקצועי על מנת שיעזור לך. האם את יכולה לדבר עם הורייך ולהעזר בהם? אולי עם רופא משפחה או חברה? אני מציעה לשתף מישהו במה שעובר עליך על מנת שיוכלו להקל עלייך בהתמודדות, ולפהפנות אותך לגורם טיפולי מתאים. אם את בתחילת שנות העשרה שלך, את יכולה עוד להנות מהן.... מה דעתך? שנה טובה יעל

danosha

New member
יקירתי!

אני כל כך מזדהה איתך ויודעת מה עובר עליך... אני במשך שנתיים סבלתי מהפרעות חרדה קשות שאפילו פעם אחת הייתי על סף נסיעה לבית חולים.. גם אצלי החרדות נבעו מפחד מהמוות וממחשבות על מה יקרה אם.... אני גם פוחדת נורא להתעלף וממחטים, זריקות, בליעת כדורים, מעליות, חושך ואפילו ממים עמוקים בבריכה ובים.... סבלתי מזה קשות ושנים טובות מגיל התתבגרות שלי התקלקלו.. בתחילת החופש הגדול אמא שלי החליטה שהגיע הזה להיות רציניים ולעזור לי והתחלתי טיפול תרופתי! אני חייבת לציין שאני כבר לא מפחדת ממעליות, חושך והמוות והתעלפויות לא עולות לי למחשבה לעיתים קורובת... יש לי עוד הרבה עבודה לפני אבל אני בדרך הנכונה! אם תרצי אני יכולה ליעץ לך ולעזור לך כי רק מי שחווה את הרגשות האלו יודע על מה מדובר... אף הורה, חבר, רופא לא יכול להבין בחיים למרות הרצון העז שלו לעזור ולתמוך!!1 אז אני באמת כן בשבילך והעצה הכי טובה שיש לי לתת לך זה שתלמדי להרפות מהשליטה.... כי את בכל המחשבות האלו כי את מפחדת לאבד שליטה על עצמך, על החיים ! אוהבת!

נדמה, מהודעתכ, שאת סובלת

מהפרעות טורדניות-כפייתיות. כמה את מודעת לנושא האו.סי.די והטריכוטילומאניה? בכל אופנ, מה שאת יכולה לעשות זה לפנות לייעוצ מקצועי, ברב המקרימ לא סביר שזה יזיק לכ באיזשהו אופנ, ככ שאינ לכ מה להפסיד, אלא להפכ.

למעלה