אני זקוקה לעידוד....

love joy

New member
אני זקוקה לעידוד....

אז כמו שכבר כתבתי לאחר בדיקת דם של שקיפות שהייתה די גרועה גם הרופא שלנו וגם מומחה הUS המליצו על מי שפיר (למרות שהם יודעים שזה לשוא - הלוואי) בכל אופן אני לא מצליחה להשתלט על החרדות שלי ומוצאת את עצמי בוכה באמצע היום בעבודה. לא אני לא מפחדת מהבדיקה עצמה - זריקות לבטן קטנות עלי, גם לא מהתוצאה (שהרי אם זה רע אז עדיף כאב אחרי 4 חודשים ולא לכל החיים ואם זה טוב אז לפחות אני אהיה רגועה עד סוף ההריוןׂ. אני מתה מפחד מהפלה בגלל הבדיקה. אחרי שראיתי את הנסיכה בסקירה אני פשוט לא מסוגלת לאבד אותה. החלטנו גם לעשות את הUS באסותא עם הרופא שלנו - ד"ר פרנקל. אני מתה מפחד, יש לי סיוטים. אנא עודדו אותי שזה לא נורא וספרו לי כמה זמן צריך לשכב באופן מוחלט אחרי הבדיקה, אני אעשה הכל כדי לשמור על הנסיכה. מכיוון שאף אחד לא יודע על הטיפולים אני אפילו לא יכולה להגיד לחברות המעטות שיודעות אני בהריון את סיבת החרדות שלי, אבל מי כמוכם מבינים. אנא עזרו לי LOVE JOY

החרדות הן טיבעיות, יקירה!

אני לא עברתי את הבדיקה, ויש פה רבות אחרות שכן, (חנה יעלחו"ל מיכל של התאומים ועוד) ומהן למדתי שיש לנוח בבית 3 ימים לאחר הבדיקה. 24 השעות הראשונות לאחר הבדיקה הן במנוחה טוטאלית (את זה אני יודעת מרחל של ענבל שעברה את הבדיקה) ו - 48 שעות במנוחת התפנקות במיטה. תראי, זוהי בדיקה פולשנית, עם הסיכונים הידועים, אבל אם צריך (לפי הרגשתך) לעבור אותה, אז אין ברירה (לפי השיקולים שלך, כמובן). מאחלת שהבדיקה תעבור בהצלחה והתוצאות יהיו מצוינות. סיגל

זה באמת מלחיץ. אבל אפשר להתעודד

מהסטטיסטיקה - רק 0.5% ואפילו פחות. ובכל מקרה - אני מקווה שהבדיקה בקרוב כך שהלחץ לא ימשך הרבה זמן. בהצלחה (מחזיקה אצבעות לתוצאה טובה).

1ענבל

New member
יש רופאים שאומרים שבכלל

אין צורך לשכב אחרי הבדיקה. תבדקי אצל רופא שאת סומכת עליו..זה בטח יקל את החרדות...תחשבי חיובי שהכל יהיה בסדר. מחזיקה לך אצבעות.

אמנם לא עשיתי בדיקת מי-שפיר

אבל מחברות שעברו, וגם כאן בפורום הבנתי שהשד לא כ"כ נורא (בסופו של דבר). חשובה מאוד המנוחה. בהצלחה!

yaelhul

New member
יקרה שלי, לא הבנתי אצל מי תעשי את

בדיקת מי השפיר, אבל ממש ממליצה ללכת להכי מומחה שיש. גם ככה הכל רגיש בהריון שלך כעת (והלוואי שנתבדה והכל יתגלה כמושלם). לגבי הבדיקה עצמה - ממש לא נורא ואצלי לא הרגשתי שום דבר מיוחד אחריה. התבקשתי לנוח יום אחד (הרופא הדגיש שהמנוחה לאו דווקא צריכה להיות בשכיבה) וביומיים הבאים לא לעשות מאמצים. זה הכל. אני מצידי השתדלתי לא לקום מהמיטה/ספה ביומיים הראשונים וביום השלישי כבר טיילתי להנאתי במושב (לאט לאט כמובן). סליחה שאני לא מעודכנת, אבל מה קורה עם סקירת מערכות מוקדמת? מחזיקה לך אצבעות לטוב. יעל

רותם ש

New member
זה ממש לא נורא

עשיתי אצל ליפיץ - כל הפרוצדורה, כולל מריחת יוד ואולטרסאונד מכין לקחה כחמש דקות והכאב הוא זניח. לא הרגשתי שום לחצים אחר כך. שכבתי 24 שעות בבית כאמצעי זהירות ונחתי עוד יומיים. האם הרופא שלך מתמחה בדיקורים ? לדעתי עדיף ללכת למי שעושה אותם כל הזמן.

למעלה